13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

hacettepeli

18 August 2011, 23:29:51 #990 Son düzenlenme: 18 August 2011, 23:33:28 hacettepeli
tapulu malımız değil. takımımızın en önemli futbolcusu da olsa bir erkeğe bu kadar bağlanmak hoş değil  :P gitmek isteyen gider. zorla güzellik olmaz !

Kadir ÇELEBİ

Bügün Radyosporda kemal ile yapılan telefon görüşmesinde trabzon transferi konusunda beklemede olduğunu bu konu hakkında fazla konuşmak istemediğini söylüyor. Şimdi soruyorum basına yansıyan bu söylemden siz ne çıkarıyorsunuz ? bence bu adam gitmek istiyor kalmak istediğini sözleşme yenilenmesini iyileştirme yapılması vs gibi sözleri tamamen havada bırakır kıvırmasın adam olsun gitmek isteyebilir normaldir ama önce adam olmadan cin çarpmaya kalkmasın..

55_samsun_55

yakın bi arkadaşımın dayısı yönetici kulüpte söylemesine göre 800 milyar vermişler kemale oda 50 daha istemiş ev mi ne almış.trabzonda istiyo beni diyince başkan kızmış ahmetle aynı parayı teklif ediyoruz beğenmiyosun madem trabzon istiyo 2 milyon versinler vermezsem .. demiş.ne kadar doğru bilmiyorum.bitsin artık şu iş suyu çıktı

twitter

adamı trabzon istiyor beyler

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: 55_samsun_55 - 19 August 2011, 01:04:40
yakın bi arkadaşımın dayısı yönetici kulüpte söylemesine göre 800 milyar vermişler kemale oda 50 daha istemiş ev mi ne almış.trabzonda istiyo beni diyince başkan kızmış ahmetle aynı parayı teklif ediyoruz beğenmiyosun madem trabzon istiyo 2 milyon versinler vermezsem .. demiş.ne kadar doğru bilmiyorum.bitsin artık şu iş suyu çıktı

umarım doğru değildir bu eğer doğruysa yazıklar olsun seni 3.ligden alıp adam ettiler hala 50 milyarındasın yazıklar olsun bu haber doğrysa

Kaya

Yönetimin hatası olmuş olabilir ama onlara asla kızmıyorum..Sonuçta adı üstünde yönetim,idare ve tercih meselesi.1 yıllık sözleşmesi olan oyuncusuyla futbol sektöründe yönetimler genelde sezonun ikinci yarısının başında yeni kontrat kararı alırlar.Nedeni oyuncunun son durumunu görüp ederi olup olmadığıdır(Süperlig de hiç oynamamış bir oyuncu göz önüne alınırsa).Sonuçta bir kulüp yönetiyorsunuz ve en karlı anlaşma ne ise onu yapmak işinizedir..Kesici özelliği ve çabukluğu üst seviye olan bu futbolcunun bir üst ligde topu oyuna sokamamadaki beceriksizliği diğer bütün artılarını bir anda silecektir..

İşin asıl kısmı olan Kemal yönüne bakarsak..Lan sen daha dünkü b.ksun kimse bir şey bilmiyor bir tek bütün cinlikleri sen mi biliyorsun.. :-X Elinden gelen etik dışı tüm davranışları sergileyeceksin sonra yönetimden bana böyle böyle yaptılar diye ağlayacaksın yok yaaa bizde yedik.Seni sen yapan bu takıma olan borcunu bu şekilde mi ödeyecektin.Yazıklar olsun..Babasının da en son yaptığı Karadeniz turunun hangi ile olduğu da anlaşıldı  :-X

Kemal Tokak senin ile ilgili uzun zaman önce oluşan fikrim Samsunsporumuzda zoraki son sezonunu geçirsen bile değişmeyecek.

55_OrHaN_55

babanı da al git kemal....

özkan

Hiç mi ahde vefa duygusu yok içinizde.Biz 5 sene bu anı beklerken götünden teri akıtan sayılı topçulardan biriydi kemal o sahada.Trabzonlu,yönetim yalakası medyanın AÇIK VE NET YAZIYORUM TAHSİN KOSİFDEN ALDIĞI DİREKTİFLERLE taraftarın önüne bir köpek etiymiş gibi atılan kemale bizde sahip çıkamıyoruzya yazıklar olsun bize.

kaptan 55

iyide çelebi mert kendi kulaklarıyla duymuş,mert daha dün bu siteye yazmaya başlayan bir arkadaş değil ki,üstüne başkanında açıklamaları var trabzonsporlu yöneticilerin başkanı arayıp bu trasferle ilgili dedikoduların kendilerini rahatsız ettiği yönünde,kemal kendini pazarlamaya çalışıyo tamam gitmek istiyosa s.gitsin ama samsunda bir mekanda oturupta trabzonspor formasıda bana ne güzel yakışmış derse bende söverim arkadaş,ne ahde vefası babasının hayrına oynamadı bu klüpte formanın hakkını veren herkesi el üstünde tuttu bu taraftar ama kendisini satanıda hiç affetmedi,o zaman biz yıllar önce ilhana,tümere(cansuya)niye sövdük ki..

Serkan

Bügün Radyosporda kemal ile yapılan telefon görüşmesinde trabzon transferi konusunda beklemede olduğunu bu konu hakkında fazla konuşmak istemediğini söylemiş

E özkan radyospor kemal yerine Tahsin Kosif'in adamını mı çıkardı ?

kaptan 55

bence kemale trabzonspor forması çok yakışır,kendini samsunsporda bulsada trabzonsporda çok daha iyi kariyer yapacağını düşünüyorum,umarım trabzonspora gider bize karşıda çok iyi oynar,trabzonspor formasıylada şampiyonluk kupasını kaldırır,bunları hakeden bir arkadaşımız oldumu laaaa sevindinizmi şimdi

celebi

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 19 August 2011, 09:40:52
iyide çelebi mert kendi kulaklarıyla duymuş,mert daha dün bu siteye yazmaya başlayan bir arkadaş değil ki,üstüne başkanında açıklamaları var trabzonsporlu yöneticilerin başkanı arayıp bu trasferle ilgili dedikoduların kendilerini rahatsız ettiği yönünde,kemal kendini pazarlamaya çalışıyo tamam gitmek istiyosa s.gitsin ama samsunda bir mekanda oturupta trabzonspor formasıda bana ne güzel yakışmış derse bende söverim arkadaş,ne ahde vefası babasının hayrına oynamadı bu klüpte formanın hakkını veren herkesi el üstünde tuttu bu taraftar ama kendisini satanıda hiç affetmedi,o zaman biz yıllar önce ilhana,tümere(cansuya)niye sövdük ki..

formanın hakkını vermedi mi sence.

özkan

Alıntı yapılan: Serkan - 19 August 2011, 09:47:29
Bügün Radyosporda kemal ile yapılan telefon görüşmesinde trabzon transferi konusunda beklemede olduğunu bu konu hakkında fazla konuşmak istemediğini söylemiş

E özkan radyospor kemal yerine Tahsin Kosif'in adamını mı çıkardı ?
duymadığım bişeye yorum yapamam.hadi diyelim kemal çıktı bu sözleri sarf etti.Adam profosyonel futbolcu.herkez heryere gitmekte özgür.Ama trabzona giderse herşey hak.

Ama anlaşamadığımız nokta şu serkan olayları bu noktaya getiren kemal mi yönetim mi ? önce bunu anlamya çalışalım.bunu anlayabilirsek olayı çözmüş oluyoruz zaten.Adam çıkıp hayallerımın takımınamı gidicem dedi.parayı seçtimmi dedi.istanbul takımlarınamı gidicem dedi.ben samsunsporda mutluyum kalacam dedi.ama ne hikmetse tahsin beyin üstün zekasıyla adamın ağzına yüzüne sıçıp sıvadılar resmen.yalanlar dolanlar telefonlara bakmamalar kaale almamalar.

Kendinizi koyun bu adamın yerine ? çalıştığınız yerde sadece size uygulanan bir anti politika,haksızlık,eşisizlik,adil olmayan bir çalışma ortamı.sürekli tuzaklar,yanlışınızı bekleyen avı bekleyen avcılar gibi yonetım yandaşı medya vsvs uzar gider ..

ne düşünürsünüz siz patronunuz hakkında o zaman ? dogal olarak mutsuz olmazmısınız,buludngunuz yerden ayrılmak istemezmisnz ? kemal bizim için pırlantaydı bu ışığı söndürende yönetim oldu.4milyon euroya satsaydık biz kemali su anki rahatlıgımızı siz düşünün..yönetimsel hatalar üzeri türlü oyunlarla kapatılır gider..taraftarı kandırmakda kolay.ararsın trabzonsporlu ılkerini.yap bu haberi.devam.

Serkan

Siz bunu anlamıyorsunuz Profesyonel topçuysa bu takımın formasını giyerken bu takımın hassas konularına dikkat edicek, he birde Trabzonspor'a gitmesini anlayışla karşılıyorsan 61 dk'da Trabzona'da sövme komik olursun....

kaptan 55

iyide hocam konu o değil ki sahaya çıkan herkes kapasitesi yettiğince oynamadımı ter akıtmadımı ki,kaldı ki bizde verdiği katkıları o zaman birse hep beş yazmadıkmı?benim takıldığım nokta dediğim gibi gitmek istiyorsa s.gitsin ama orasını burasını oynatmasın,peki sen söyle hocam yıllar önce ilhanla tümere sövdünmü,adnana bravomu dedin?şimdi kemalin bize yaptığıyla onların ki aynı değilmi?