13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

Serkan

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 13 July 2011, 01:13:09
Deli varsa işin içinde yiğit özgürdür kesin  ;)  ;D ;D

hunili ki :D

ahmetsefa55

göz göre göre elimizden kaçıracaz vallahi.
nedir son durum bilen var mı ?

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 17 July 2011, 13:05:35

sözleşme uzatacak gibi görünmüyor. bari kâr edeceğimiz bir şekilde gönderseler de o da biz de kurtulsak...

hacettepeli

ne yapacaksınız kârı, bir sene oynasın paşalar gibi ligde bizi iyi yerlere getirsin az gol yiyen takımlardan yapsın, bundan büyük kâr olamaz. Bir oyuncu satmak için alınmaz, oynatmak için alınır.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: dakota55 - 18 July 2011, 11:48:48
ne yapacaksınız kârı, bir sene oynasın paşalar gibi ligde bizi iyi yerlere getirsin az gol yiyen takımlardan yapsın, bundan büyük kâr olamaz. Bir oyuncu satmak için alınmaz, oynatmak için alınır.

arkadaş sözleşmesini uzatmayacaksa seneye elini kolunu sallaya sallaya gidecek. seneye gideceğine şimdi gitsin. samsunspor bir futbolcuya mahkum bir takımsa, sen haklısın. biri gider biri gelir. o kadar da büyütmeyin...

twitter

18 July 2011, 16:51:42 #905 Son düzenlenme: 18 July 2011, 16:55:28 twitter
uzatmıyorlarsa  gitsin bu kadar basit şahsen..

ligin ortalarında çocuğun aklını çelerler bir şey olur sakatlanma derler illaki olur böyle şeyler,
tamam kemal de öyle biri değilde karın tokluğuna oynayacak yine ne kadar kendini futbola verebilir ki bence hiç

sadece55

Samsuna döndüğünde kamptan 3 yıllık sözleşmeyi imzalatır kazım başkanım rahat olun...

davidsavage

Sakat olduğu için 2 hazırlık maçındada oynamamış,ve sözleşmesi uzatılacak hatta uzatıldıda diyebiliriz dedi İsa Turan spor55 programında.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: davidsavage - 18 July 2011, 22:49:05
Sakat olduğu için 2 hazırlık maçındada oynamamış,ve sözleşmesi uzatılacak hatta uzatıldıda diyebiliriz dedi İsa Turan spor55 programında.

duyduğum en güzel transfer haberi bu oldu:)

minci

Bu gecenin bence en güzel haberi ancak imzayı görmeden bu iş bitti diyemiyeceğim. İçimdeki kurt beni daha hafifte olsa kemirmeye  imzayı görene kadar devam edecek.

ahmetsefa55

20 July 2011, 16:06:50 #910 Son düzenlenme: 20 July 2011, 17:49:24 ahmetsefa55
Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 17 July 2011, 13:05:35

beşnumara

Normalde bu başlığa tartışma olmasın diye yazmayacaktım ama Hayırlı olsun mutlu sona ulaşıldı 3 yıl uzatıldı sözleşmesi.

ahmetsefa55

yeeeeeeee diyorum en büyük transferimiz  >l< >l< >l< >l< :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey:

Ayberk

Alıntı yapılan: beşnumara - 21 July 2011, 20:53:10
Normalde bu başlığa tartışma olmasın diye yazmayacaktım ama Hayırlı olsun mutlu sona ulaşıldı 3 yıl uzatıldı sözleşmesi.

Kaynak sağlam mı, nereden duydunuz, resmi site açıklamadan inanmam :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :P

eskisehirspor91

Biz alsak bari :) Çok kaliteli stoper. Genç. Bizdede 11e koysak sırıtmaz.