13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

beşnumara

Alıntı yapılan: maço - 02 May 2011, 16:33:25
fatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhh  >:(
Kardeşim  :-* seni :) ama ben elimden ne geliyorsa yapıyorum.Kulüpte yönetici deilim ki son sözü söyleyeyim.

twitter

maço

Alıntı yapılan: beşnumara - 02 May 2011, 16:35:39
Kardeşim  :-* seni :) ama ben elimden ne geliyorsa yapıyorum.Kulüpte yönetici deilim ki son sözü söyleyeyim.

canın saolsun Allahtan sözleşmesi bir sene daha var en azından bedavaya gitmez.

Bizimde acilen en az kemal kadar hatta ondan daha iyi birini bulmak

ama gönül isterki süperligte bir sene daha bizde kalsın.Kemalın ve bizim hakkımızda hayırlısı olsun

Jnr.Serkan

Vazgeçilmez dediğimiz herkesin yeri doldu biraz eksik biraz fazla.Kemal bu takımın en önemli parçalarından birisi.Ancak seneye aklı sahada olmıcaksa sene sonu ayrılsın ideallerine ulaşsın.Ama daha çok erken.1 sene daha forma giymeli.Sonra klübe para kazandırıp çok daha iyi yerlerde görürüz inşallah onu.

Serkan

Bu kadar sevildiği bir kulupden gitmek istiyorsa ,yolu açık olsun ne diyelim..

Ollivanders

Kemal 1-2 sene daha Samsunspor da kalmalı. Bence misyonu bitmedi. Giderse iki şeye çok uzulurum. 1.si İyi bir stoperi kaybettigimize 2 . Bu kadar deger verdigimiz birisinin superlige çıktıgımız ilk senede gitmesine.

Gorkem

bende süper ligde kemalin en az 1 yıl bizde oynaması gerektiğini düşünüyorum.

Atakumlu

Bizden gidenleri biliyoz pek mutlu olamıyorlar Kemal de aynı hataya duserse uzulurum, bende 1 sene daha kalmasından yanayım ama seneye bedavaya gitcekse simdiden iyi bir ucrete de satabiliriz...

GökhanÇağlar

kemal 1 sene daha kalmalısın..hem kendi iyiligin için hem de Samsunspor'umuz için..
ama ille de gidecegim diyorsan zorla tutamayız..

LisandroLopez

Kemal en az bir sene daha kalacaktır, taraftarın ona olan sevgisini ve büyüklüğünü gördükten sonra, üstüne üstlük süper ligde oynayacak olmasından sonra
ben ilk senesinde gideceğini pek düşünmüyorum açıkcası.Akıllılık edebilsek 2 yıllık sözleşme imzalatsak da isteyene adam gibi bi paraya satsak..
Böyle bi stoper bulmamız çok zor çok...

ahmetsefa55

bejeke egemen korkmazla anlasmıs.acaba rahat bırakırlarmı kemalı ? gercı onlar bıraksa bu tese bırakmayabılır  :( ah ulan adam gıbı bır yonetımımız olsa bunların hıcbırı basımıza gelmez  :( :(

özkan

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 02 May 2011, 18:25:05
bejeke egemen korkmazla anlasmıs.acaba rahat bırakırlarmı kemalı ? gercı onlar bıraksa bu tese bırakmayabılır  :( ah ulan adam gıbı bır yonetımımız olsa bunların hıcbırı basımıza gelmez  :( :(
Adam gibi yönetimininin olması için adam gibi samsunlular olması lazım kardeşim.

Adam diyip sağa sola gidenleride BİZ seçiyoruz bunuda dipnot olarak ekliyim.. ;)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: özkan17 - 02 May 2011, 18:27:10
Adam gibi yönetimininin olması için adam gibi samsunlular olması lazım kardeşim.

Adam diyip sağa sola gidenleride BİZ seçiyoruz bunuda dipnot olarak ekliyim.. ;)

1.si yönetimin samsunlulardan olması gerekıyo haklısın.belki fatih öztürk bu konuda bize ilaç olabilir.
2.si seçim sistemimizin bozukluğundan kaynaklanan sıkıntılar var.ben bir partiye oy vericem belki liderini belki yaptıgı siyaseti beğeniyorum ama gösterdiği milletvekili adayını beğenmiyorum.bu durumda ne yapmalıyım ? sıkıntı burda.seçim sistemindeki yanlıslıklarda.
neyse bu konular sıyasete kayabılır ben daha bıse yazmıcam  ;)

özkan

Asıl sıkıntı nerede biliyomusun kardeşim,bizim rengimizi göstermemize imkan verecek bir koltuk yok.Her zaman klüpte sözü geçen amatör samsunsporlular olmalı ki arkamızı döndüğümüzde belimizi didiklemesinler.. Bak o zaman samsunspor'a yanaşabiliyorlarmı.Ne adamlar gitti kaç kuruşlara nasıl gitti bu adamlar ? > e cavcavcığım sen şu emreyi al,ee karşılığındada sen benim şu işimi gör..

Biraz şaka biraz gerçek ama şunu söyliyim abilerime,organize bir şekilde bişeyler yapmalıyız yönetim bazında  ;)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: özkan17 - 02 May 2011, 18:41:05
Asıl sıkıntı nerede biliyomusun kardeşim,bizim rengimizi göstermemize imkan verecek bir koltuk yok.Her zaman klüpte sözü geçen amatör samsunsporlular olmalı ki arkamızı döndüğümüzde belimizi didiklemesinler.. Bak o zaman samsunspor'a yanaşabiliyorlarmı.Ne adamlar gitti kaç kuruşlara nasıl gitti bu adamlar ? > e cavcavcığım sen şu emreyi al,ee karşılığındada sen benim şu işimi gör..

Biraz şaka biraz gerçek ama şunu söyliyim abilerime,organize bir şekilde bişeyler yapmalıyız yönetim bazında  ;)

vallahi bazen umutsuzlanıyorum bızım tek guvenebılecegımız ınsan ısmaıl uyanık mı dıye  :o ne yanı yokmudur şöyle bu takımı alıp sahıp cıkacak,superlıg de sampıyonluga oynayacak bır kadro kuracak,dediğin gibi güvenebılecegımız bır baskan veya yonetım yokmudur ? ınsallah vardır  ;)