13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

maço

fatih kardesim bizim için yılın transfer haberini verdiğin için teşekkür ederim.

ama bı bakarım kı sene sonunda gitmiş yakana yapışırım  :)

beşnumara

Alıntı yapılan: maço - 02 May 2011, 02:19:23
fatih kardesim bizim için yılın transfer haberini verdiğin için teşekkür ederim.

ama bı bakarım kı sene sonunda gitmiş yakana yapışırım  :)

hahahh
Muhtemelen dedim ama bi ihtimal daha var... ;D ;D

sadece55

Milli takım kampına giderse hakkaten iyice gözde olacak.Umarım bir an önce yeni sözleşme yapıp ücret olarakta hakkı olan verilir Kemal'e

mehmet yılmaz

Kemal bu sezon kendini ispatlamak adına çok cüzi bir paraya oynadı. Seneye hak ettiği verilmeli ve bizde kalmalı. Bu hem bizim için hem de onun için en doğrusu olacaktır. Milli takıma çağırılmalı bence, geçmişte bunun örnekleri vardı zaten. Vedat İnceefe Karabükle, Murat Ocak İBB, Burak Yılmaz Antalya'da Birinci Ligde iken çağırılmışlardı aday kadroya. Kaldı ki Gökhan Zan'ın bile çağırıldığı bir aday kadroda olmalı Kemal.

usare

Kemal'in müdahaleleri, soğukkanlı oluşu ve topu oyuna sokuşu gerçekten çok kalite. İnşallah sözleşmeyi uzatırlar. Süper ligde 1 sene daha bizde oynasın sonra da para kazandırarak gitsin kafi. Ama ben bu konularda yönetime güvenemiyorum malesef.

maviay55

Sen Allahın bize bir lütfusun..

Ahmeti

Şimdiden akbabalar üşüştü kemal'in başına

özkan

Kendisine bizi bırakma dediğimde gözlerinin içine baka baka,zor gibisinden bir bakışı vardı.. :(

masbene

adamsın Kemal adam. yolun açık olsun aslan parçası

Ollivanders

Alıntı yapılan: masbene - 02 May 2011, 16:27:20
adamsın Kemal adam. yolun açık olsun aslan parçası

yav kemal bir yere gitmiyor :)

kutsalforma

Bizim Sergio Ramosumuz  ;)

masbene

beşnumara

Alıntı yapılan: Serpico55 - 02 May 2011, 16:29:30
yav kemal bir yere gitmiyor :)
Gün geçmiyor ki yeni bir gelişme olmasın :( ben artık net bir şey diyemiyorum.İnşaallah yönetim aklını kullanır.Ne oldu dün gece yazdığından bu yana diyebilirsiniz çoookk şey oldu oluyor da ;)

maço

fatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhh  >:(

masbene

Alıntı yapılan: beşnumara - 02 May 2011, 16:32:30
Gün geçmiyor ki yeni bir gelişme olmasın :( ben artık net bir şey diyemiyorum.İnşaallah yönetim aklını kullanır.Ne oldu dün gece yazdığından bu yana diyebilirsiniz çoookk şey oldu oluyor da ;)
her ne olursa olsun ama Samsunspor için en hayırlısı olsun