80- Akeem Oriyomi Agbetu (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:05:30

« önceki - sonraki »

55.hakan

Çok çalıştı gerçekten ben beğendim Agbetu'yu

sadece55

Aslında 2.yarı girse daha etkili olurdu özellikle Billy Mehmet ile iyi anlaşacaklarını düşünüyorum

AhmetDenizci

yerel basın hep Agbetü'nün kampın en çalışkanı olduğu yazdı. maçta ise tokları oynadı, inşallah kondisyo antrenmanlarının yorgunluğundandır.

King1965

agubetu bu 2 yarıda patlama yapacak goru nbakın..

hacettepeli

bir p.ka yaramayan oyuncu. sahada sadece çayır çimen geze geze türküsünü söyleyip duran oyuncu. onun adı agbetu!!!

red_white

birisi buna top oynamayı öğretsin .. yahu arkadaş bir tane olumlu bir hareket yapamazmı bir insan... ama maç sonu Kirmiziii diye bağırıyodu  :D

Ayberk

Faydasız bu adam ya. Zaten tek olumlu yanı da "antrenmanlardaki neşeli tavırlarıyla takımın moral kaynağı olması!"

İyi de adam güzel şaklabanlık yapıyor diye sürekli 11'de oynatılmaz ki arkadaş :( :D

sadece55

2.yarılar girince daha etkili oluyor...Biraz yedek kalıp burnunun sürtmesi yararlı olacak gibime geliyor

Ayberk

Hazır transfer dönemi açıkken kulübe fax mı çeksem agbetu'dan daha iyi oynarım para da istemem diye? :o

kumköylü ahmet

agbetu gibi futbolcularin zaten bence 2. yari girmesi lazim.
cunku ozman daha etkili olabiliyorlar bu tip futbolcular hizli futbolcu ilk 11 de basladigi zaman adam isinana kadar etkili olamiyolar..agbetu 2. yarinin soyle 65.dakikadann sonra oyna girerse daha faydali olur kesinlikle ilk 11.de baslayacak futbolcu degil

Burak

ahmetsefa55

celebi

Burak

Ollivanders

Az scholes ten topa vurmayı ögrenseydin.