80- Akeem Oriyomi Agbetu (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:05:30

« önceki - sonraki »

Ayberk

maviay55

AlıntıKendimi göstereceğim

Boluspor maçındaki etkili futbolu ile dikkat çeken Akeem Agbetu, performansının her geçen hafta artacağını söyledi. Adanaspor maçında taraftarların gönüllerini alacaklarını söyleyen Agbetu, "Benden beklenen performansı tam manasıyla sahaya yansıtamadığımın farkındayım. Ancak bu arada çok daha iyi çalışıp Adanaspor maçıyla birlikte yeniden kendimi göstereceğim" dedi.

delaguarda kardeşin dediği gibi artık patlaa daa   :-X

Burak

Alıntı yapılan: DeLaGuarda - 02 October 2010, 00:37:28
artık patla daaa agbetu  >:(
Alıntı yapılan: maviay55 - 02 October 2010, 15:21:16
delaguarda kardeşin dediği gibi artık patlaa daa   :-X

elimizde patlamasın da sahada patlayabilir :) :D :D

kabacevizli55

görünen köy kılavuz istemez ya işte bu bundan iyisi olamaz yok bomba patlayaçak felan hikaye adam zaten ben buyum diyo görebileçğiniz en iyi agbetu bu bence bu oynatılmasın yerliler oynasın daha iyi

55.hakan

Bolu maçında bizim takımda ilk yarıda sahanın en iyisiydi o kanattan rakip defansa karşı birebir kalınca iyi toplar getireceğine inanıyorum.

celebi

daha da iyi olacak inşaallah

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: celebi - 02 October 2010, 23:14:32
daha da iyi olacak inşaallah

İnşallah dostum. bolu maçını seyretmedim, fakat daha önceki maçlarda izlediğimde büyük hayal kırıklığı yaşadım. İnşallah belirttiğin gibi olur:)

kolbasti.55

haraketli hızlı çalım atıyo orta kesiyo ama hep kimse vuramıyo şut çekemiyo şutlarını geliştişrmesi lazım defansada yardım ediyo ama daha iyi olması lazım

selahattin55

birisi şu agebetuya topa vurmasını öğretsin.

Burak

bir gol bir asist.  ikinci devre futbolcu olduğunu hatırladı   >l< >l<

vanlioglu

yanlış hatırlamıyorsam 3 şut çekti, 2'si taca 1'i gol  :)

babasamsunlu

08 October 2010, 21:49:16 #131 Son düzenlenme: 09 October 2010, 09:48:38 babasamsunlu
:D :D taca giden şut her topçunun harcı değil..  ;D ;D ;D ;D

ama nihayet gol atabildi...bu da bi ilerleme..Mücadelesi güzeldi bence...ne kadar top kaptrmada üstüne olmasada geriye gelip çokta top kapması olumlu...

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 08 October 2010, 22:44:33
Agbetu'nun hem istekli hem de fiziksel olarak diri oyunu sezonun geri kalanı için umutlandırdı.

Ollivanders

Top ayagındayken hızlı , son pasları yok denecek kadar az , vuruslarda ise etkisiz. Ama 1 gol 1 asistle gunu kurtardı

ali ihsan

Ceza yayı üzerinde topun gelişine vurarak attığı şut taca gitti  >l<