Bu Sene 55 Numaralı Formayı Kimin Giymesini İstersiniz ?

Başlatan Burak, 25 July 2010, 21:23:30

« önceki - sonraki »

havzalı55

beyler kımsenın haddine değil bu takımda 55 numara ;) Samsunspor burası kolay mı ?  illede giyicek birisi varsa hiç bir zaman takımını terk etmemiş cocukluğumdan beri Samsunsporun defansında olan Kenan olmalıı   

GurbetciFanatik

Bence Kenan Yelek,
yasi gelmis olsa bile samsunspor da kaldigi süre bence onun giymesi lazim.
Oynasada oynamasada.

mehmet yılmaz

Kimse giymesin birader, illa da biri giyecekse, giymesi lazımsa eğer bu kesinlikle Murat Yıldırım olmalı! Kütükteki Samsunluluktan ve tecrübesinden dolayı Hakan Bayraktar da plase olur!

Sol Açık

Ben "55" taraftara kalsın der, ankette böyle bir seçenek olmadığından boykot etmeyi de düşünür, ama dayanamayıp "diğer"i işaretlerim...  ;) ;D

radikal-fma

knanı bu sene 55 numarlı forma ile uğurlayalım

**KaR6**

yıllardır 28 giyen adama 55 numarayı yakıştırdınız ya, bravo >l< >l<

mehmet yılmaz

Kenan, Süper Ligde iken 34 giyiyordu hep...

Karar verdim ben giyeceğim bundan sonra, hiç br frmama numara yazdırmamıştım ama bir tane 55 yazdıracağım yeni alacağım ligfootball'a :)  :P

**KaR6**

28 i ugurlu rakamı diye giymiyo daa abi.. ayrıca farkettiysen bankasyada 5.senemiz :)

supernatural_55

zamanında sefaya 55 numaranın verildiği,erkut tutunun başkanlık sürecinin hazırlandığı bi yerde 55 numarayı giymek bence Murat Yıldırım'ın hakkı...

holigan5565

kenan şu ana kadar 55 giymiyorsa takımdaki papazlardan sıra gelmemiştir. evet murat ii bi topçu ama bu sene imkanını bulsaydı arkasına bakmadan kaçardı. eğer bu takımın 55 özel formasıyla bu takımı gerçekten seven kenana verilmeki.

Burak

kesin birisinin alacağını düşündüğüm için açtım bu başlığı sanırım ilk geldiğinde erol kapusuz giymişti 55 i hazır ortalıkta samsunlu yokken sempatik görünmek amacıyla birinin alacağını düşünüyorum yinede en azından kötünün iyisi olsun

celebi

Kaya

Aslında söylenildiği gibi 55 numara giyebilecek biri şu an yok ama madem anket açıldı Murat ve Adem dedim.Nedeni ise ikiside son derece profesyonel,çalışkan,aldığı parayı sonuna kadar haketmeye çalışan,karekter olarak SAMSUNSPORumuza yakışan isimler.Ademin tek oyuda benden.

Ertuğrul Sağlam

Kesinlikle 55-Murat Yıldırım giymeli hatta kendisine bu yönde telkinde bulunmalıyız...