Bu Sene 55 Numaralı Formayı Kimin Giymesini İstersiniz ?

Başlatan Burak, 25 July 2010, 21:23:30

« önceki - sonraki »

Eren Can

çýlgýnlar1984

eakgül55

55 taraftara kalsın şuan için daha sonraları kim hak ederse ona verilsin büyük onur

LisandroLopez

Murat Samsun'lu olmasada Sahada doğuştan Samsun'luymuş gibi özveriyle mücadele ettiği için 55 numarayı hakeden nadir futbolculardan biri.
Diğer adaylarım ise Ahmet ve Turgay..

maraton

bu listede sercan gibi bir değer neden yok, kınıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!! .:.:.

Burak

Alıntı yapılan: maraton - 26 July 2010, 14:57:20

belki birileri yanlışlıkla oy verir diye koymadım ama verecek olan varsa ekleyeyim :D

cembaba

Alıntı yapılan: maraton - 26 July 2010, 14:57:20

çakma değer.

babasamsunlu

Ona 10 numara veriliyor başkan..Ne işi var 55 le  ;) ;) ;)

Ben Ofosu

Caner geri gelsin, o giysin. Bir de üzerine kaptanlık verilsin. Penaltı-frikik 1, kale son olsun Caner. Oyun durduğunda sahaya gelen suyu ilk o içsin.

Niye kızıyorsunuz, büyük taraftarımız gazetelere çıkıp açıklama vermedi mi?

Burak

murat yıldırım açık ara birinci öyle de olacak sanırım

kabacevizli55

Alıntı yapılan: Burak - 27 July 2010, 17:58:18
murat yıldırım açık ara birinci öyle de olacak sanırım
yiğidi öldür hakkını yeme demişler bence haketti

erkutdem55

55 numarayı geçen seneki manzaraya göre sadece taraftar giymeli.Murat özellikle son haftalarda transfer dedikoduları çıktıktan sonra hiç verimli oynamadı.Potansiyel sahip ama bence henüz haketmedi.

55 numara sadece taraftarın.Tek hakeden bizdik  :)

germencisse

Ahmet ile Murat arasında kararsız kaldım..ahmet bence taraftarın sempatisini biraz daha fazla kazandı gibi..ahmete bir adım önde gözüküyor bence..

5trawberry

Murat Yıldırım kesinlikle.

O olmasa Belki de bugün, Süper lig için iddialı kadromuz var değil de, 2.lig de kalmak için iddialı kadromuz var diyecektik.

holigan5565

bence samsunspora sadakati yaşı itibariyle kesinlikle kanan yelek hak ediyor. adamdan kaptanlığı aldılar küsmedi geçen sene yedek kaldı küsmedi belki bu sene yedek kulübesinden çıkmayacak adam ama yinede bıkmadan usanmadan gençlerden daha hırslı çalışıyor.tam bir profesyonel ve adam 55 kenana yakışır.