Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

berusa55

Alıntı yapılan: iak5529 - 21 August 2010, 08:37:38
süperlig yolundaki yürüyüşümüzün başlangıcı olan bugün için bismillahirrahmanirrahim..

oguz_5528

trt3 şu an açık Almanya liginde şifre girecek ama Bizim maçta şifre girmeyecek.Yayın anlaşması cart curt takmayın.Maçımız şifresiz bende Uydu yayın kullanıyorum

furkan5534

Alıntı yapılan: slazenger - 21 August 2010, 13:17:51
  bende d smart var bilmiyorum şifrelimi şifresizmi. dünkü maç şifresiz di ve seyredebildin herhalde. muhtemelen trt3 ün frekansları sende eski frekanslar kalmış olmalı 11096 - 27500 vertical ı bi dene bakalım. şuan tv nin başında değilim. int.ten baktım frekansları.

o frekanslarla bulmadı ama dunden berı sıfredeydı sımdı acıldı trt 3  :o

asoydass

dün bayern-wolfsburg maçı oldugu için şifreye girmişti bugün bi sorun olacağını düşünmüyorum

berusa55

Almanyadan maç yayınına uluslararası anlaşmalar gereği şifreleme yapmak zorunda ama Bank Asya 1. Lig maçında şifreleme yok dostlar merak etmeyin...

55.hakan

arkadaşlar kablolu tv alın şifre derdinden kurtulun

Lusage

Eğer şifreli olarak verirse sağda solda link aramaya çalışmayın. Girin TRT nin sitesine rahat rahat izleyin.

Maç saatinde yayın şu linkte olacak =

http://www.trt.net.tr/Canli/canli.aspx?kanal=TV3&slv=0

eLLis

Niye şifrelesinlerki artık çoğu kişide uydu var zaten hem bizim ligi hangi yabancı uydudan bulupta izler

germencisse

Alıntı yapılan: eLLis - 21 August 2010, 15:36:09
Niye şifrelesinlerki artık çoğu kişide uydu var zaten hem bizim ligi hangi yabancı uydudan bulupta izler

Yurtdışında yaşayanlar bizim yayınlardan izliyorlar diye şifreleme sistemine geçiyorlar.. ;)

Jnr.Serkan

Allahım sen yüzümüzü kara çıkartma.İnşallah hem trtden maçı izleyenler önce sahadaki futbolumza sonrada taraftarımıza hayran kalır.Bu maç her şekliyle mükemmel olcak

King1965

offff saatler gecmek bılmıyor bıraazdan ıncem asagı formayı gıyıp yaf

brigand

aynen evde durulmuyor ben yavaştan akıcam köfteciye doğru adama yardım ederim belki :)

berusa55

Alıntı yapılan: brigand55 - 21 August 2010, 16:14:28
aynen evde durulmuyor ben yavaştan akıcam köfteciye doğru adama yardım ederim belki :)

Bence de gidin kardeşim 500 köfte en az. Az değil  :D :D ;D ;D

Burak

akhisar belediyespor değil galiba tam adları akhisar belediye gençlik spor en azından bilette öyle yazıyor  ;D

55(tuncay)55

maçı etkileyecek olumsuz bi hava koşulu yok degilmi