Cenk İşler Bizde de İşler mi ??

Başlatan germencisse, 15 July 2010, 18:28:25

« önceki - sonraki »

celebi

5trawberry

Bu adam nasıl olur da alınmaz, Cenk paraya Samsunspor'u satacak adam değil..
Acizlik var bu işte.

celebi

cem para için Samsunsporu satacak adam değil mi. yanlıştanıyorsun bence sen cenki,.

AntZ

04 August 2010, 23:08:23 #63 Son düzenlenme: 04 August 2010, 23:13:02 Ant55
19.07.2010
Alıntı yapılan: Ant55 - 19 July 2010, 16:02:01
Benim içimdeki seste Rize ye gidecek diyor. Kimsenin içindeki ses Samsunspor'a gelecek demiyor galiba  :o

04.08.2010
AlıntıCenk İşler Rizespor'a doğru

Rizespor, Cenk ile ekonomik konularda anlaşma sağlayıp transferi gerçekleştirmek isterken, transfer listesindeki başka bir oyuncunun ise Agim İbrahimi olduğu öğrenildi.

http://www.haber53.com/41516_Cenk-Isler-Rizespor-a-dogru.html

14.08.2009
Alıntı yapılan: Ant55 - 14 August 2009, 13:24:01
İyi de arkadaşlar bakalım da bizimkiler istedimi bu işi, adam zorlamı aldıracak kendini? Tanju, Caner Çolak, Hakan Akman'ı hadi saymayalım, Burhan, Volkan, Chelidze, Turgut, Caner  Altın ( ne olacağı belli değil)... Cenk i almak isteyen kadrosunu ona göre ayarlar, forveti bu kadar şişirmez. Samsunspor istedi de Cenk gelmedi dense eyvallah ama şu durumda Cenk te en ufak hata bulmuyorum.

20.07.2010
Alıntı yapılan: Ant55 - 20 July 2010, 20:35:11
Allah Allah, kaçırdığım birşey mi var acaba? Yönetim Cenk'i istedi de Cenk'mi kabul etmedi? Tekrar tekrar gelmesine, görüşmesine gerek yok, geçen sene YZY ile bunun için görüşmedi mi bu adam? Cenk'in gelmek isteyip istemediği zaten ortada. Başka takımda 5 e oynayacağına bu takımda 3'e oynar, hatta bedava da oynar da, Burhan Coşkun'a 300-400 TL veriliyorsa o neden bedava oynasın, Burhana 300-400 veren Cenk'e de verecek... En önemlisi gel sen bizim evladımızsın, bu takıma abilik yap diyecek adam lazım.

Her sene aynı senaryoyu değiştirmeden sahneleyip duruyoruz, inatla kendimizi kandırmaya devam ediyoruz.
Cenk bir daha Samsunspor'a gel-me-ye-cek.

celebi

babasamsunlu

celebi

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D artık ne tarafa çekersen ki bende sevgi sözcükleri sövgü sözcüklerinin yanında sınırlı sayıdadır :D :D

celebi

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 05 August 2010, 00:24:27
;D ;D ;D ;D ;D artık ne tarafa çekersen ki bende sevgi sözcükleri sövgü sözcüklerinin yanında sınırlı sayıdadır :D :D

Napıyon la sen bu saatte ????

Haaaaaa anladım tamam,yazık,dewam et  :D :D :D :D

Cenk İşler,Cenk İşler yersen  :D :D :D :D

babasamsunlu

la dalarım sana bu saatte ..Sülü sana mesaj atmış çay koy geliyom diye niye cevaplamıyosun..terbiyesiz..

Bu arada Cenk adisine çok pis ayar oldum...Parayaı cukkaladı inbe hala para da para...Borsada batar inşallah hepsi..Beter ol adi inbe..  >:( >:( >:(

erkutdem55

Cenke bende ayar oldum,para olsun da adama ne olursa olsun modunda.

Sülü gelsin,sen gelme.Sen ve ben sıkıntı,anladın sen onu :)

babasamsunlu

O zaman Cenke ay em dı going tu..bize bişey olmasın :D :D

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 05 August 2010, 00:38:59
O zaman Cenke ay em dı going tu..bize bişey olmasın :D :D

Oxford English şerefsizim,büyük adamsın

;D ;D

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Öyleyimdir..Arkadaşlar hep öyle diyor :D :D :D