Cenk İşler Bizde de İşler mi ??

Başlatan germencisse, 15 July 2010, 18:28:25

« önceki - sonraki »

beşnumara

Yok abi gerçekten içimden gelen bir ses o.Hem sekiztraşa oyuncu verdiler kasalarına biraz para girdi.Artık ibre cenki gösteriyor bana göre

AntZ

Benim içimdeki seste Rize ye gidecek diyor. Kimsenin içindeki ses Samsunspor'a gelecek demiyor galiba  :o

celebi

babasamsunlu

sercan5592

kaptan 55

yıllarca dediği gibi SAMSUNSPOR'luysa üçe beşe bakmadan imza atması lazım.cenk dünyalığı çokdan yapmıştır zaten,futbolculuğunun son dönemlerindede bize bir adamlık yapsın.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 19 July 2010, 16:49:07
yıllarca dediği gibi SAMSUNSPOR'luysa üçe beşe bakmadan imza atması lazım.cenk dünyalığı çokdan yapmıştır zaten,futbolculuğunun son dönemlerindede bize bir adamlık yapsın.

galip öztürk biraz destek çıksa alırdık şu cenki. elin takımlarını süper lige çıkarıp duruyor, bir bize faydası yok.

Burak

cenki sadece babayiğitin birisi çıkıp yıllık ücretini veya samsunsporun verebileceği ücretin üstünü tamamlayıp verirse alabiliriz gibime geliyor

**KaR6**

celebi

Burak

evet bu iki takımda bu senenin favorileri ankaraspor la diyarbakırdan birşey çıkmaz ama ben yinede bu takımla dahi play off göreceğimizden ümitliyim hem bu sene deplasmanlı olacak play off' un ilk ayağı bu ligde öyle bir maçta stadı bizim kadar dolduracak başka takım yok

kabacevizli55

Alıntı yapılan: Burak - 20 July 2010, 08:58:53
cenki sadece babayiğitin birisi çıkıp yıllık ücretini veya samsunsporun verebileceği ücretin üstünü tamamlayıp verirse alabiliriz gibime geliyor
babayiğit mi  ne babayiğiti babayiğit ne ararla  samsunda :(

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: Ant55 - 19 July 2010, 16:02:01
Benim içimdeki seste Rize ye gidecek diyor. Kimsenin içindeki ses Samsunspor'a gelecek demiyor galiba  :o

benim içimdeki ses de samsunspor a gelecek diyor :D :D :D

sadece55

ses yalan oldu cenk gitti diyarbakıra :)

veis

ya arkadaş ne buluyorlar bu diyarda anlamıyorum millet bir bir kaçarken