Yönetim Kongre Kararı Almış!

Başlatan FaTiH_HaN, 02 July 2010, 13:24:15

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

Alıntı yapılan: sercan5592 - 29 July 2010, 17:12:00

hislerime tercüman olmuşun saol en çok kupada gruplara kalmayı istiyom valla holigan filmindeki gibi adamlar milvall çıksın diye bekliyodu  bizdekide o hesap  teseyi bekliyoz

Recep

yıllardır bi halt etmeyen yönetimde olan ve her sene aynı terane ondan destek aldık bundan destek aldık diyerek gazel okuyan gizli başkan olan tutu şimdi gerçek başkanlığa soyunmış
küme düşmemeyi son haftalarda başararak büyük işler başaran takımı berbat bir duruma sokan taraftara orasına burasını gösteren yada kol gösteren futbolcuya bi halt edemeyen kısacası kimsenin takmadığı bir adamı bende takmam arkadaş
tutunun başkan olacağı bir sezonda benden müsade kendime tatil ilan ediyorum arkadaş bu sene
yıllarca seyrettik bir şey olmadı bu sene seyretmesek hiç bir şey olmaz
İsmail başkanda dahil  Samsunsporlu olduğunu bildiğimiz bu şehrin ileri gelenleri hiç biri ben bu takımı çok seviyorum demesin desede inanmam göz göre göre bu takım kimlerin eline düşerken kılını kıpırdatmamanın hiç bir mazareti olamaz
şu anda resmen bizlere ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar ama yemezler en iyisi kayyum gerisi hikaye kim ne kadar yemiş kim neler götürmüş tek tek çıksın ortaya kim ne kadar şerefsizmiş herkes görsün böyle giderseeğer daha çok bu takımın kanını emecekler
son olarak maratonun tezahuratı ile bitireyim
Şampiyon olacağız seneye 2b de
koyacağız sebata da arsine
büyük başkan erkut tutu seninle

Jnr.Serkan

Konu sapıyor ama Düşünüyorum Trabzonla gruplara kaldığımızı ve grubun Son maçının Burda olduğunu.Trabzonla kaza bela aynı puanda olsak ve yenen çıksa.Trabzondan deplasman gelse :D bende geçenlerde izlediğim green street hooligans filmindeki replikleri uygulamaya teşebbüsünde bulunsam ne güzel olurdu :D

samsunmania

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 29 July 2010, 17:40:27
Konu sapıyor ama Düşünüyorum Trabzonla gruplara kaldığımızı ve grubun Son maçının Burda olduğunu.Trabzonla kaza bela aynı puanda olsak ve yenen çıksa.Trabzondan deplasman gelse :D bende geçenlerde izlediğim green street hooligans filmindeki replikleri uygulamaya teşebbüsünde bulunsam ne güzel olurdu :D

Aman ağzından yel alsın. Biz bi süperlige çıkalım, o zaman cezalarını veririz. Alışıktır onlar.

**KaR6**

Alıntı yapılan: berusa55 - 29 July 2010, 17:30:09
Aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık  >:( :( :(

ben ona iki ucu .oklu değnek demeyi tercih ediyorum..

erkut olsun erkut.. kimsenin arkasına saklanmadan yapsın bakalım.. inşallah başarılı olur diyeceğim ama neyse işte.. başa gelen çekilir..

supernatural_55

tutu bu ayhan keskinin adaylığını da kendi organize etmiştir.bu kadar tff omü yzy bilmem ne hepsini ayarlamış bunu da ayarlayıp kendince beterin beterini gösteriyodur bize...

maalesef tutu aslında tutu değil arkasındaki bir veya birkaç kişinin oluşturduğu beyin,süreci çok güzel hazırladılar.imzaları attırmamak çok akıllıca bir hareket tebrikler.bu zeka Samsunsporun başında da çalıp çırpmaktan başka yönlere çalışır da süper lige çıkarız inşallah...

vanlioglu

bi sahtekar gidio başka bi sahtekar gelio : ) hiç mi düzgün bi insan çıkmaz şu memleketten

King1965

bu erkutta ne ara para oldukı anlamadım  :o daja dun Organıze sanayısındekı bı ayakkabı fabrıkasının basındaydı adam :D ne ara buldu parayı geldı yoksa ayakkabıların reklamını yaptırım para verıp sankı baskan parası gıbı mı gosterdı yada bu adam bbelese mı baskan oldu kım ne oldu kım ne yaptı yaptıysa kım napıor kımler kımı ne yapmıs . :) aklım karıstı  :D :D :D

**55

ayhan keskin önce muhasebecisine aidatını ödesin

55Melek55

bundan sonra samsunspprn kasasindan öder muhasebecinin aidatinoi

germencisse

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 29 July 2010, 23:33:56
bu erkutta ne ara para oldukı anlamadım  :o daja dun Organıze sanayısındekı bı ayakkabı fabrıkasının basındaydı adam :D ne ara buldu parayı geldı yoksa ayakkabıların reklamını yaptırım para verıp sankı baskan parası gıbı mı gosterdı yada bu adam bbelese mı baskan oldu kım ne oldu kım ne yaptı yaptıysa kım napıor kımler kımı ne yapmıs . :) aklım karıstı  :D :D :D

Dükkanında satacağı 3-5 forma ile kulübe katkı sağlıyacak.. :D

Burak

S....r U....y erkut tutu başkan adayı o bi dünya icra borcu var diyen arkadasım erkut tutu federasyona tahta acılması için 1.5 trilyon para yatırdı bilmeden konusma milletide yanlış yönlendirmeyin bu adamı her kes destekliyor samsunsporu cekemeyen i..e grup varya o cıkardı bu dedikoduları zaten

bu yorum facebooktaki samsunspor sayfalarından birinde var böyle bir şey doğru mu acaba?

maraton

nerden bulmuş tutu 1.5 trilyonu bu s.kimin eşşeği bunu da söylese.. hem facebook ise bu yorumu yapan i.nenin de adı çıkıyodur,kimmiş acep bu yorumun sahibi mümtaz kişi. sülü ilgilen bi zahmet  ;)

Burak

SERDAR ULUSOY diye bi vatandaş

Tufan