Yönetim Kongre Kararı Almış!

Başlatan FaTiH_HaN, 02 July 2010, 13:24:15

« önceki - sonraki »

sercan5592

arkadslar ben pek bılmıyorum sımdı 2 aday varsa neye gore hangısı baskan secılcek

Tufan

delegeler oy kullanacak kardeşim fazla oyu alan başkan olucak bu kadar basit.

sercan5592

tutu olmaz ınsallah da hayırlı olcak bırı olsun

sadece55

av keskin Çarşambasporun eski başkanıymış hay allahım ya

babasamsunlu

Valla al birini vur ötekine.Avukat camiasından arkadaşlar daha iyi bilir ama çok sağlam pabuç değil Av.Keskin efendi.  >:( >:(

kaptan 55

tutu'mu  >:( keskin'mi  >:( e o zaman 4 senenin eziyetini niye çektik ki???

babasamsunlu

Aynen öyle kardeşim..Hakkımızdan hayırlısı ama bunalrdan ben hayır beklemiyorum pek.

maraton

bu avukatların tümünü ayırım yapmadan uzaklaştıracaksın samsunspordan ,bak iki senede düzelmiyo mu takım !!!

Recep

Alıntı yapılan: maraton - 27 July 2010, 10:43:20
bu avukatların tümünü ayırım yapmadan uzaklaştıracaksın samsunspordan ,bak iki senede düzelmiyo mu takım !!!

kavaklı olanını başkan yapsak ;D ;D

babasamsunlu

Alıntı yapılan: recep55 - 27 July 2010, 10:46:23
kavaklı olanını başkan yapsak ;D ;D

Yok olmaz abi..Asıl yeni yetme bi tane avukat efendi var. O  yetişiyor arkadan..Benim adayım o dur..  8) 8) ::)

Recep

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 27 July 2010, 11:11:22
Yok olmaz abi..Asıl yeni yetme bi tane avukat efendi var. O  yetişiyor arkadan..Benim adayım o dur..  8) 8) ::)

yav ihtiyar olanları başka bela bide yeni yetmelerlemi uğraşacağız ;D ;D ;D ha buralardan çabuk kaçtı ama biraz daha kalsa biz iyice yetiştirecektik  :D :D :D
biz gene orta yaşlı olanını başkan yapalım ;D ;D ;D arasıra takıma tirit partisi verir

babasamsunlu

hahahahhah  ;D ;D  Bi tiride sattın abi be koca Samsunsporu  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

merkez

kişisel düşüncem sn. keskin'in listesi çok zayıf,hem madden hem manen samsunspora katkı sağlaması beklenemez bile.
tutu desen ayrı bir tartışma konusu.Allah sonumuzu hayır etsin

eLLis

SAMSUNSPOR'UN BAŞI DÖNMÜŞ!
Samsunspor Kulübü'nden kongreyle ilgili basın kuruluşlarına çektiği faks adeta sahipsizliğin fotoğrafıydı
28 Temmuz 2010 Çarşamba 13:50

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 30 Temmuz 2010 olan olağanüstü kongre tarihi 30 Haziran 2010 olarak yazılarak faks çekildi. Bir ay öncesini tarihinin yazıldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Değerli Basın Mensupları. Kulübümüzün Olağanüstü Kongresi 30 Haziran 2010 Cuma günü 17.00'da Yıldıray Çınar Kongre Merkezi'nde yapılacaktır. Katılımınızı bekler, saygılar sunarız. Samsunspor Yönetim Kurulu."

Bu açıklama, Samsunspor'da çalışan personellerin dikkatlerinden kaçarken, yönetimden de hiçbir üyenin olaya muafık olmadığını gözler önüne serdi. Kongre 30 Temmuz 2010 tarihinde saat 17.00'da Yıldıray Çınar Kongre Merkezi'nde yapılacak.

http://www.halkgazetesi.com.tr/images/news/21897.jpg
Resim burda >l<

Recep

bunlarmı bu takımı yönetecek
bunlara sürü bile teslim edilemez Allah sizi davul etsin  >:( >:( >:( >:( >:(