Yönetim Kongre Kararı Almış!

Başlatan FaTiH_HaN, 02 July 2010, 13:24:15

« önceki - sonraki »

celebi

çok büyük fedakarlı yapıyorrlar çooookkk >:(

red_white

gözlerim yaşardı ne kadarda duygusal bağımız varmış sizle ,büyük işler başardınız gerçekten.Lig Firmasını profesyonel olarak giyen ilk takımız tebrikler bize ilkleri yaşattınız

Kodalak

kardeşim dalga geçmeyin adamlarla...çççççççç

Akyol

Siz neymişsiniz böyle haksızlık mı ettik acaba sizlere? Madde madde sıralamışsınız federasyonla ilişkiler üst düzeyde, teknik heyetle anlaşılmış, turnikeler yapılıyor, kombineler hazır... Yahu siz ne kadar pro düzeyde bir yönetimmişsiniz de biz size haksızlık etmişiz, ne olur bize bir şans daha verin kendimizi size affettirelim. Zaten biz sizin kadar sevseydik bu takımı peehh uçardı bu takım ama suç bizde!  >:( >:(

celebi

aaaaaaa akyol haksızlık yapma bizim pro yöneticilere ;)

Akyol

Alıntı yapılan: celebi - 08 July 2010, 10:01:06
aaaaaaa akyol haksızlık yapma bizim pro yöneticilere ;)
Abi olur mu ne haksızlığı baksana LİG forma, sportaç krampon, mikasa top... Bunları sağlayacak yönetim sayısı çok az! Yani öyle her babayiğidin harcı değil bu işler ;) Sonra bizim yönetimimiz bize oyuncu beğendirememe baskısından dolayı transfer yapamıyor! Yani kimi getirsele tu kaka diyoruz! Bu yüzden tartışılmayacak! isimler (Ali Kuleli, Anıl Taşdemir) getirmenin gayretindeler. Transferleri açıkladıkları gün bomba etkisi yaratacağından anında kombineleride satışa sunacaklar 10 saat kuyruk bekleyecez yine kart alabilmek yıldızları! seyredebilmek için. Deplasman masrafları içinde aranan sponsorun Vatan olduğunu duydum ;) Bence bu yönetime büyük haksızlıklar yapılıyor, bunları omuzlarda taşımak gerek... Taraftarız biz çekeriz cefaa büyük başkan bizi bırakmaa ;D ;D >: >:(

Serkan

kombine almak için önce taraftar kartı alıcazki  çıkan ilk kombinelerden yararlanabilelim...

YaşarDoğu

AlıntıBilindiği gibi Ocak 2010 tarihinde yapılan seçimle görev başına gelen yönetim kurulumuz, 2009-2010 sezonunu geride bırakmıştır

İyide geçen senede aynı kene timi vardı.Bi tahsin gitti bi hakkı geldi , Ocaktan öncede sizin sömürgeci yönetiminiz vardı.

Alıntı•Sıradışı olarak kulübümüzü ziyarete gelen TFF Başkanı ve federasyon ile ilişkiler üst düzey yönetilmektedir.

Neyin sıradışısı anlamadım , geçtiğimiz sezon içinde de Giresunda maçtaydı, Giresun Başkanının daveti ile buda mı sıradışı acaba?

Alıntı•Teknik kadro ile yeniden anlaşma sağlanmıştır.

Belkide ilkdefa bir teknik adamla Meclisde milletvekilinin odasında imza atıldı.Spora siyaseti sokmamak , takım üzerinden siyaset yaptırmamak değil mi bize yakışan.Diğer partilerin milletvekilleri ne yapsın , futbolcu getirip menejerlik mi yapsın.

Alıntı•Teknik heyetin raporu doğrultusunda tüm transfer çalışmaları devam etmektedir.

İyide kamp başladı , nasıl transfer çalışmaları devam ediyor , biz niye göremiyoruz.Alınan futbolcuların uyum süreci , maç kondisyonu , antreman eksiklikleri ne zaman giderilecek?Bu mudur ytöneticilik,?

Alıntı•Kulüp gelirlerimizin önemli bölümünü oluşturan stadyum turnikeleri yeniden yapılandırılmak üzere teklif toplanmış, karar aşamasına gelinmiştir.

Bunlar reklam panolarından mı bahseiyor , yoksa girişteki turnikelerden mi ?Gİrişteki turnikelerden ne gibi gelir sağlamayı düşünüyorlar anlamış değilim...

Alıntı•Takımımızın yabancı saha maçlarının kulübümüze ek finansal yük getirmemesi amaçlı bu maçlara sponsor bulunması için girişimlerimiz devam etmektedir.

Ocakta yönetime katılan İstanbul kanadı niye ayrıldı?Bunlara yüklediler deplasman masraflarını adamlara söz hakkı vermediler, iyide ben sana para vericem söz hakkım olmayacak , sen benim paramla ahkam kesiceksin sağda solda.

Sizin iyi niyetiniz yoktur.Siz asalak yaşayan , verdiği 3-5 lirayı satılan ilk futbolcu ile kapışmak için kavgaya tutuşan asalak , amip ruhlu bakterilersiniz.

LisandroLopez

Lig ile anlaşma sağlandı ya ben başka da bişi demiyorum..

AntZ

Gelecek yıl sponsorumuz Mahmutpaşa, şimdiden hayırlı olsun.  >l<

mimar55

kombine bilet alıyor muyuz yürüyüşten sonra bu konuyuda konuşalım

Burak

kombine tek tek bilet almaktan pahalı çok saçma bir uygulama türkiye kupasında da geçerli değil zaten senede de en az 3 maçımız içerde oynanmıyo ceza falan derken tamam klübe gelir sağlayalım ama taraftarı da .... yelim yönetim dalga geçmesin taraftarla veya ne bilim kombine alanlara farklı bir uygulama getirsin ayrı kapı açsın falan ben almayı düşünmüyorum şahsen

mimar55

Alıntı yapılan: dukeburak - 08 July 2010, 22:17:40
kombine tek tek bilet almaktan pahalı çok saçma bir uygulama türkiye kupasında da geçerli değil zaten senede de en az 3 maçımız içerde oynanmıyo ceza falan derken tamam klübe gelir sağlayalım ama taraftarı da .... yelim yönetim dalga geçmesin taraftarla veya ne bilim kombine alanlara farklı bir uygulama getirsin ayrı kapı açsın falan ben almayı düşünmüyorum şahsen

bence kombine bilet almaya gücü yeten almalı ben alamayı düşünüyorum  1dk!!! samsunda oturmadığım halde 1dk!!! geçen sene temlikler yüzünden almadım fiyatlar belli olsun....
kombineden para kazanıyor coğu klüp BİZ de elimizden yeleni yapalım...

Burak

Alıntı yapılan: mimar55 - 08 July 2010, 23:11:18
bence kombine bilet almaya gücü yeten almalı ben alamayı düşünüyorum  1dk!!! samsunda oturmadığım halde 1dk!!! geçen sene temlikler yüzünden almadım fiyatlar belli olsun....
kombineden para kazanıyor coğu klüp BİZ de elimizden yeleni yapalım...

bence de alalım ama yönetim bizimle dalga geçmesin anlatmaya çalıştığım bu

Kadir ÇELEBİ

Kombine olayının ne olursa olsun tartışılmaması gerekir şahsi fikrim. Fakat forma vb. şeyleri şahısların kişisel tercihine bırakmalı ve ben öyle yapmayı düşünüyorum..