Yönetim Kongre Kararı Almış!

Başlatan FaTiH_HaN, 02 July 2010, 13:24:15

« önceki - sonraki »

Akyol

Güler misin ağlar mısın büyük başkan he Allah seni bilidiği gibi yapsın topaç ;D >:(

celebi

BÜYÜK BAŞKAN HAKKI BİZİ BIRAKMA

sercan5592

Tufan

eğer metin doğruysa adam resmen ajitasyon yapmış.
Allah sizi bildiği gibi yapsın düşün yakamızdan en kötü yönetim sizden kötü olamaz!

ali ihsan

Bekle Hakkı Başkan yakında Samsun'a geliyorum.Seni omzumda taşıyacağım :-*  Kıymetini bilemedik,bırakma bizi diye de bir pankart yaptıracağım.Samsun Samsun olalı senin gibi BÜYÜK BAŞKAN görmedi zaten  :'(

Büyük Başkan'ın sol .aşşağı kadar olamayan herifler bu kulübe başkan oldu ya amatör küme bile koymaz artık  >:(

mimar55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 07 July 2010, 13:05:20
Bekle Hakkı Başkan yakında Samsun'a geliyorum.Seni omzumda taşıyacağım :-*  Kıymetini bilemedik,bırakma bizi diye de bir pankart yaptıracağım.Samsun Samsun olalı senin gibi BÜYÜK BAŞKAN görmedi zaten  :'(

Büyük Başkan'ın sol .aşşağı kadar olamayan herifler bu kulübe başkan oldu ya amatör küme bile koymaz artık  >:(

o kadarda değil 3 kuruş etmeyen adamlar için samsunsporumuzu amatöre düşüme ya...

merkez

Zorlama demokratik değilmiş,bakın olaya...Şehir teveccüh edecek para verecek siz de caka satacaksınız öyle mi ?Yönetici olabilmenin hiç mi kriteri kalmadı ?

Samsunsporlu değilsiniz,para vermiyorsunuz,taraftarı sklemiyorsunuz,camiayı sahiplenmiyorsunuz ,herşeyden öte samsunsporluluk ruhundan uzaksınız,eee sizin ne işiniz burda o zaman diye sormazlar mı ????

Amacınız ne ? 45-50 yaşında adamlarsınız şimdi aklınıza geldi samsunpor ? Bu zamana kadar nerdeydiniz ? Bu zamana kadar neden samsunsporun yanında değildiniz de şimdi leş bulmuş akbabalar gibi çöktünüz samsunsporun başına ?

Allah sizden kurtulduğumuz günü göstermeyi nasip etsin...

ali ihsan

Alıntı yapılan: mimar55 - 07 July 2010, 13:10:55
o kadarda değil 3 kuruş etmeyen adamlar için samsunsporumuzu amatöre düşüme ya...

Yönetimimiz zaten amatör.Takımı da yanlarına aldılar mı tamam olur işte.Zaten yzy adlı puşt dünden razı.Siyasilerin atkı takma zamanı da gelmedi henüz.Bu girdaptan çıkmak için fırtınalı suları bilen kaptana ihtiyaç var.Etrafta da görünen olmadığına göre gerisini ver sen hesap et işte ...

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: kaan - 02 July 2010, 20:19:19
Ne hakkı ne ali ne osman işidir bence bu işler.GÜnlerdir çaresizlik içinde sadece okuyabiliyor idim.Ben kızdığımız isimlerin maşa olduğunu düşünüyorum.Alıştırıyolar.Alıştırıyolar.Alıştırıyolar.DÜştüğümüz sene ki kafa yapımızla 4 sene sonraki kafa yapımız yavaş yavaş değişiyor.Bir şehrin çocuklarını alt liglere alıştrıma başarısızlığa alıştırma oyununu gayet iyi oynuyorlar helal olsun...

Yemişim transferini alacakları isimler zaten belli.En büyük transfer İsmail başkan olurdu eskilerden bir kaç ahlaklı topçumuzu alıp alt yapıyla bu ligten çıkmazsa tomaç oluyum  pardon topaç...

playmaker55

hakki hakki ne dedem sana al birani cik toptepeye oradan denize bak..eski günlerin hatrina ...piyonculugu beceremiyorsun..hergün eziliyorsun..yasli nbasli adamsin...baska isin yok mu torun torba gezdir tozdur

berusa55

07 July 2010, 14:36:30 #70 Son düzenlenme: 07 July 2010, 20:23:45 berusa55
AlıntıKONGRE 23 TEMMUZ'DA

07 Temmuz 2010 / 14:11

Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç, "Kongre kararını kulübe fayda sağlayacağına inandığımız için aldık. Tüm sorumluluk bize ait. Ben ve ekip arkadaşlarım kulübümüzü daha iyi yerlere getirebilmek için mücadele veriyoruz" diye konuştu
SONUNDA KONUŞTU
Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç, dün Basın Sözcüsü Haluk Tan ve yönetim kurulu üyesi Hasan Bozal ile birlikte Nuri Asan Tesisleri'nde ortak bir basın açıklaması yaptı. Kulübün içinde bulunduğu kritik durumu açıklayan Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç, "Yönetim olarak zor bir görev üstlendik. İmkanlarımız dahilinde kulübümüzü ayakta tutabilmek için arkadaşlarımızla birlikte geceli gündüzlü çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

SORUMLULUK BİZE AİT
Kongre konusunda yönetim olarak doğru olduğuna inandıkları bir karar aldıklarını da sözlerine ekleyen Hakkı Tomaç. "23 Temmuz'da Samsunspor olarak kongreye gidiyoruz. Her ne kadar zamanlama yanlış olduğu söylensede Samsunspor için faydalı bir karar aldığımız düyünüyorum. Sorumluluk sadece bizim, hiç kimsenin etkisi altında kalmadan böyle bir karar aldık. Önümüzde daha değerlendireceğimiz zamanımız var" dedi.

ŞU ANDA BAŞKAN BENİM
Başkanlık görevini bırakıp bırakmama konusunda da kısa bir açıklamada bulunan Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç, "Ben şu anda bu kulübün Başkanıyım. Kongre sürecinde şartlar neyi gösterir onu bekleyip göreceğiz. Burada herkes Samsunspor'un daha iyi noktalara gelebilmesi için çalışıyor. Bizde yönetim olarak elimizden geldiği kadarıyla kulübümüzü bu kriz ortamından uzaklaştırmak adına mücadelemizi veriyoruz" diye konuştu.

Kaynak: http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=43130

23 Ağustos'ta ya da yok 23 Eylül'de yapasaydınız... Ne gerek var aceleye!  >:(

mehmet yılmaz

Rezalet...

şapşallar 30 temmuzda kongre yapıyor, hangi aklı başında adam 90 gün kaybetmiş bi kulübe başkan olur? Önce takımı yönetilemez hale getiriyorlar, sonra da bizden başka sahip çıkan yok diyorlar...

Duyduğuma göre sözde başkan Tomaç ile gölge başkan Tutu'nun arası açıkmış. İki liste çıkabilir bu kongrede, birinin adayı Tomaç, öbür Tutu. Yağmur ve dolu yani...

Yediniz daha şimdiden koskoca sezonu!!!  >:( >:(

Shane_Falco

Son bi vurgun yaptılar işte Turgutun gelen paradan kim ne geçirebildiyse geçirdiler cebine dahada bi yerden para gelmez die gidiyolar yani Yediniz koca takımı adam kalmadı top oynayacak be yazıklar olsun.30 temmuzada nie acele ettiniz bu kadar ya rahat olsaydınz daha Ekim kasıma kadar yolu vardı be

mimar55

turgut satılmasa ne olacaktı....... :( :( :( :( :( :(

fatih55ankara

Kulübümüz Olağanüstü Genel Kurul Kararı Almıştır.

07.07.2010

Samsunspor Olağanüstü Genel Kurul Kararı almıştır.

Bilindiği gibi Ocak 2010 tarihinde yapılan seçimle görev başına gelen yönetim kurulumuz, 2009-2010 sezonunu geride bırakmıştır. Bu süreçte bir takım fikir ayrılıkları ve özel işlerinin yükleri nedeni ile toplam üç yönetici arkadaşımız istifa etmiş, iki yönetici dostumuz ise görevlerini sürdüremeyeceklerini beyan etmişlerdir.
Olağanüstü Kongre kararı alınmasının en önemli sebebi, bu beş kişilik yönetici gücünü tekrar kazanabilmektir. Bunun dışında kulübümüzün yeni dönem ile ilgili hazırlıkları devam etmektedir. Samsunspora gönül verenler bilmelidirler ki, bu takımı yönetmeye çalışan insanlar da aynı gönül bağı ile bağlıdırlar. Dolayısı ile kulübümüz, oldukça kritik dönemlerde enkaz edebiyatı yapmadan, mesai harcayarak, bunların karşılığında hiçbir çıkar gütmeden yönetilmeye çalışılmıştır. Gelinen noktada;
•Sayın Bakanımız, Samsun Milletvekillerimiz, sanayicilerimiz ve iş adamlarımız ile kulübümüze kaynak sağlanması yönünde görüşmelerimize devamla bu sezonu sorunsuz hale getirme çabalarımız sürmektedir.
•Sıradışı olarak kulübümüzü ziyarete gelen TFF Başkanı ve federasyon ile ilişkiler üst düzey yönetilmektedir.
•Teknik kadro ile yeniden anlaşma sağlanmıştır.
•Kamp yeri ve tarihleri belirlenmiştir.
•Teknik heyetin raporu doğrultusunda tüm transfer çalışmaları devam etmektedir.
•Kulüp gelirlerimizin önemli bölümünü oluşturan stadyum turnikeleri yeniden yapılandırılmak üzere teklif toplanmış, karar aşamasına gelinmiştir.
•Kombine bilet hazırlıkları tamamlanmıştır.
•Sportif malzeme sponsoru ile (LİG) anlaşma sağlanmıştır.
•Stat içi ve kulüp antrenman sahaları için reklam çalışmaları yapılmaktadır.
•Takımımızın yabancı saha maçlarının kulübümüze ek finansal yük getirmemesi amaçlı bu maçlara sponsor bulunması için girişimlerimiz devam etmektedir.

Kuşkusuz ki yapamadıklarımız, eksik kalanlar ve hatta unutmadan kaynaklı eksiklerimiz olmuştur. Yapıcı yönde eleştiriler bizi mutlu etmektedir. Ancak iyi niyetinden kuşku duyduğumuz bazı söylemler derin yaralar açmaktadır. Niyetimiz en az, Samsunsporu en çok seven kişi kadar bellidir. Bu takımı layık olduğu yere taşımak... Bunu yaparken saptadığımız hedef asla kişisel değildir. Ne bugün idarecilik yapanlar, ne de yarın aday olacakların makam beklentisi yoktur. Sadece bu takıma hizmet etmenin onuru vardır.
Bu anlamda yeniden organize olmak yolunda çalışıyoruz. Samsunspor sahipsiz kalmamıştır, sadece güç toplamaktadır.
Kongremizin tarihi 23 Temmuz 2010, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 30 Temmuz 2010 tarihinde olacaktır. Yer ise Yıldıray çınar Kongre merkezi olarak belirlenmiştir.

Samsunspor Kamuoyuna saygı ile duyurulur.