Samsunspor Yürüyüşü - Fotolar Sf.16-17

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 30 June 2010, 11:33:12

« önceki - sonraki »

beşnumara

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 01 July 2010, 13:10:06
şu durumda bile insanlar grupculuk yapmasın bi zahmet. ortada eriyen biten BİZİM sevdamız.
ulusal basına yansıyacak derecede kalabalık olmalıyız.

Öncelikle herkes şunu iyi bilmeli.Bunu söylemek bana düşer mi bilmiyorum ama bu organizasyonun öncüleri şirinlerden diye bu organizasyona sadece şirinler eşlik edecek değil.Bu şehirde sadece şirinler samsunsporlu değil.Hepimiz samsunsporluyuz.Zaten bugün yarın geniş bir açıklama yapılır basına da verilir.Tüm samsunsporluları bekliyoruz deniliyor.X grup Y grup denilmiyor.Sonuçta bu şehirde sadece gruplar samsunsporlu değil.Gruba dahil olmayan yüzlerce binlerce samsunsporlu var bu şehirde.Hepimizin ortak paydası eğer samsunspor ise bu organizasyona grup gözetmeksizin imkanı olan herkesin iştirak etmesi lazım.Kimse de yanlış anlamasın sadece şirinler gerçekleştirecek bu organizasyonu diye. Bunu neden söylüyosun diye düşünen olursa bana soruyorlar şirinler tek başlarına yapamaz bu işi o kadar sayıya ulaşamazlar deniliyor.Onun için söylüyorum ben de.

sercan5592

bencede hıc bı grup ayrımı yapılmadan grup ısmı kullanılmadan yapılmalı bu organızasyon

Tufan

beşnumara @ zaten face gruplarında falan görünüyor şirinler adı geçmiyor dosta düşmana inat kötü günde herkes sadece Samsunspor kimliğiyle orda olursa ses getirecektir bu organizasyon.

55.hakan

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 01 July 2010, 13:32:51
dosta düşmana inat kötü günde herkes sadece Samsunspor kimliğiyle orda olursa ses getirecektir bu organizasyon.

KareAs55

sercan5592

yusuf ziya ya da davet gönderelim facede :D

55cem55

facede 45000 lik samsunspor sayfsında 60 kişi katılımda olcak iş değil yani...

erkutdem55

Ben sanırım o gün baba olacağım,başka bir güne kayarsa doğum ordayım.

kavak_55

sesimizi duyurmamız lazım ama utanmadan koltuklarında oturanlar hala bu şehirde ne dururlar anlamış değilim b.ş.belediye başkanı demek şehrin tümünün dertlerine çare olamayacaksa bırakması lazım.sorun çözemeyecekse markaya sahip çıkmayacaksa.demekki o koltuğu hak etmiyor demektir.

sercan5592

herkez gormemıstır daha ondan katılım suan ıcın az ynı acıldı zaten

Uğur Yıldız

o gün samsunda yer yerinden oynamalı şehrin ileri gelenleride anlasın artık bazı şeyleri  >:( >:(

Akyol

İlk yapılan yürüyüşten sonra ki basket maçı sayının artmasında etkiliydi. Bence o sayı yakalanamaz, umarım yanılırım ama çok zor :o :(

red_white

evet doğru etkisi vardı ama bir şekilde 1000 kişi olunmasu lazım  :o

34_55

arkadaşlar bence bu sefer öncelikle basınımız öyle bir haber yapmalıki 7 temmuz çarşamba günü bütün samsun ayağa kalkmalı yoksa artık unutalım samsunsporumuzu bu son şansımız mahvoluruz ama ne edip yapıp 3, 5 bin kişi olmamız lazım unutmayalımki bu pretestoyu travzonlu sayın bakanımız MUSTAFA DEMİR, vekillerimiz travzonlu olan SUAT KILIÇ,CEMAL YILMAZ DEMİR, yine travzonlu olan belediyebaşkanlarımız METİN BURMA, OSMAN GENÇ,ve bide hani boynunda kaşkolla gezen sayın KAVAKLI ilkadım belediye başkanımız NECATTİN DEMİRTAŞ başta olmak üzere utanırlar belki ama nerede, unutmayın beyler samsunlunun samsunludan başka dostu yok, seni çok özledik büyük başkan...(bu kalp senİ Unuturmu)...55

germencisse