Football Manager 2011

Başlatan Lusage, 22 June 2010, 18:32:03

« önceki - sonraki »

**KaR6**

çok mutluyuz kardeşim, sağolasın :) hele fb ve bjk yi peşpeşe yendiğimiz iki hafta var kş, tarih o günleri unutmayacak :)

berabere kaldım bi de adanayla, gidiyodu az daha şampiyonluk o maç yüzünden :)

KareAs55

26 March 2011, 01:18:45 #241 Son düzenlenme: 26 March 2011, 01:30:42 Samsunlu5595

Maç 0-0 giderken kaleci ile karşı karşıya kaçan goller ve 53. dakikada kaçan penaltı neredeyse bütün kupa hayallerimi yıkmışdı sonra gelen 1. gol gs'nin basdırmasını sağladı 15 dakika takımım hiç birşey yapmasada korner atışında yurchenkonun ortasında kemal tokak skoru 2-0 a getirdi  :) bundan sonra işimiz çok kolaydı ve 3-0 ile maçı bitirdik.

Bu skorda gs'nin neden bilmem ama yedek ağırlıklı çıkması büyük etkendi ama öyle yada böyle kupada 2.senemdede finale kalmış bulunmaktayım.
Final : Samsunspor-Adanaspor  :)

Lige gelirsek son hafta girilirken 55 puan ile 6. sıradayım  defansa bir türlü çare bulamadım ve  33 maçda 51 gol yedik bu sene serbestten transfer yapmışdım artık önümüzdeki sene akıllı bir kadro kurmanın vakti geldi  :)

maviay55

1. sezonumda lig şampiyonluğu ve türkiye kupası müzemde  ;) :)

KareAs55

2 türkiye kupasını aldık sonuç bu  8)  :)

Gorkem

fm 10 da Samsunspor ile başarıdan  başarıya koşuyodum,fm 11 de tık yok :D fm 11 de lige çıkmak için illa databaseden hilemi yapim ya ;D

samsunmania

Şu oyuna yine başlatacaksınız beni. oturunca saatlerce kalkamıyorum başından. O yüzden de 2006 dan beri oynamıyorum ama şu okuduklarım beni yeniden gaza getiriyor.

maviay55

süperlig de sezona başlarken en az 3 yıl takımda yetişmiş eleman hatası veriyor 3 eleman bulamadım bi türlü,nası çözebilirim?

ugurozkan

Alıntı yapılan: maviay55 - 28 March 2011, 02:50:53
süperlig de sezona başlarken en az 3 yıl takımda yetişmiş eleman hatası veriyor 3 eleman bulamadım bi türlü,nası çözebilirim?

kayseri'den armağan kuş'u alırsan -free transfer- sorunu çözebilirsin.

Jnr.Serkan

Ahahahahha titredim resmen  :D

maviay55

Alıntı yapılan: ugurozkan - 28 March 2011, 03:52:12
kayseri'den armağan kuş'u alırsan -free transfer- sorunu çözebilirsin.
nası yani onu diil de bisürü başka free transfer yapmıstım zaten ben  :o

maviay55

28 March 2011, 19:08:00 #250 Son düzenlenme: 28 March 2011, 19:11:51 maviay55

böyle bi hata veriyor

:-\ :-\

lucarelli

28 March 2011, 21:49:27 #251 Son düzenlenme: 28 March 2011, 22:29:26 lucarelli
15 ve 21 yaşları arasında en az 3 yıl Samsunspor'da oynamış 4 oyuncu ve 15-21 yaşları arasında en az 3 yıl Turkiye'de herhangibir takımda oynamış 8 oyuncu register etmen lazım. ilk şartı sağlayan adamların otomatik olarak ikinci şartı da sağlar. Armağan Kuş da Kayserispora Samsunspordan gittiği için o yüzden ilk şartı sağlaması lazım. Eğer bu şartları sağlayamıyorsan o kadar adam eksik bırakman lazım. Örneğin reserve takımdaki Samet ve İsmail Hacıhafızoğlu ilk şartı sağlıyor. Oyuncuları register ederken adamları seçtikçe aşağıda hangi gruptan seçtiğini görürsün.
Mesela takımı register ederken 15-21 yaşları arasında 3 yıl Samsunsporda oynamış hiç bir adamın yoksa mecburen avrupa kupası için 21 adam regster edebilirsin.
son bir nor hem avrupa hem de lig için iki ayrı liste register etmen gerkiyor. Mesela ekrana koyduğun resimde uefa kupası için register yapıyorsun. Sağ üstten cmpetition kısmında Turkish super ligi seçip bir de Turkiye ligi için seçim yapman gerekiyor.

lucarelli

Bu da benim ilk yılki karnem;

Kupada şanslı kuralar ve Turkiye kupası ve Bankasya aşampiyonluğu

Türkiye Kupası Gruplar;

Türkiye Kupası Final Yolu;

Türkiye Kupası Final maçı

Bankasya 1.Lig

lucarelli

Views'ten Homegrown status kısmını seç

Oyuncuların home-grown özelliklerini görebilirsin. Trained at club yazanlar Samsunspor'da yetişenler,

Due date kısmında ise oyuncunun hangi tarihe home grown olacağını gösterir örneğin işaretli kişi 19.6.2014'te Home grown olacak imiş.

trained in nation yazanlar ise Ülkende, Samsunsporda ise Turkiye'de yetişen oyuncuları görebilirsin.

Yine aynı ekranda competitions kısmında ise kadro reigster ededceğin turnuvalar var, her turnavanın ayrı şartı var ve her turnuva için ayrı kadro verirsin

Daha önceki yazımda dediğim gibi 4 tane Samsunspor altyapısından çıkan oyuncu vermen gerekirken eğer elinde 2 tane vasa 2 oyuncu eksik vermen gerekiyor.

maviay55

abi çok güzel açıklamışsın teşekkürler..

ama ben burayı bi türlü geçemedim kadromu çok değiştirdim galiba aşamıyorum burayı  :'(