Football Manager 2011

Başlatan Lusage, 22 June 2010, 18:32:03

« önceki - sonraki »

lucarelli

ilk sezonda ben de şampiyon olarak süper lige çıktım ve ballı eşleşmeler sonucu geldiğim türkiye kupası finalinde beşiktaşı 1-0 yenerek şampiyon oldum. Şimdi de scoutlar ile afrikadan bulduğum potansiyel yeteneği 170-180 civarı adamları ucuz yıılık ücret ile transfer ediyorum. Çok düşük bütçeli bir takım kuruyorum. Seneye ne olacak merakla bekliyorum. Hadi hayırlısı.

Musti

Ertuğrul hoca Kemal'i kadroya almak için izlemeye gelmiş  :D

LisandroLopez

Süper lige çıkıp Kemal'i kadromuzda tutabilirsek kalıcı oluruz,aksi takdirde işimiz zor olur diye düşünüyorum.

maviay55

warning:match the sounds:::play() - unrecognised sound is string - sound kick of

maça başlarken bu hata veriyo ve oyundan atıyo çözüm ne acaba? :-X

**KaR6**

şöyle güzel bi antreman programı olan var mı? gençlerin yetişebileceği program lazım, var mı elinde olan :)

bu arada yıl 2016 oldu.. milan'da 10.maçımı oynarken Samsunsporumun benden sonra ziya doğanı hoca yapıp kovdugunu öğrendim, durumda pek iyi değildi.. hemen milandan istifa edip, takımımın basına geçmek istediğimi belirttim.. erkutcum aldı hemen tabii.. o sene son maö ligde kalabildik yaptıgım genç transferlerle geleceğin takımını kurdugumu biliyordum.. hemen ertesi sene ligde 2.olabilmeyi basardık ve her sene daha iyiye gidiyoruz.. avrupa kadrosu verirken 8 kişilik yer boş kalıyor çünkü takımın yarısı 20 yaş altı ;D bu senede ilk yarıyı 2.kapadık ama çekişmeli lig devam ediyor, euro cup'ta 2.tura kalmayı basardık, bakalım neler olacak :)

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D

Mialndan sağladığın iyi ilişkiler sayesinde  kulübün finansal durumuna katkıda bulunmanı istemedimi Erkut :D :D :D

**KaR6**

pek iyi ilişkiler sağladıgım söylenemez :D

babasamsunlu

**KaR6**

dunya masraf yapıp 10.hafta Samsun'a döndüm ;D

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ben özledim galiba seni  Şarkısını söylemişsindir eminim :D :D :D

Musti

**KaR6**

eyvallah kardeşim, sağolasın..

Atakumlu

Fas milli takımıyla Afrika Kupasını Kazandım...Benden Hoca olurmus be  :P

**KaR6**

yorum yapamicam şu an, gözlerim dolu dolu, ağlamak istiyorum..

KareAs55

Abi Tebrikler  :)

Yalnız Adanaspor'un yediği gol ne öyle  ;D