Turgut Ankaragücü'nde...

Başlatan veis, 02 June 2010, 19:42:01

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Transferde adı geçen isimlere sabretmekte fayda var. Hangimiz tanıyorduk Oktay'ı, Murat'ı, Adem'i. Eğer alınırsa Ali Kuleli'ninde onlar gibi takıma fayda sağlamayacağı ne malum.

Geçen sezonki ''Tahta'' probleminden dolayı son ana sıkışan yanlış transferler, Yönetimin ve teknik ekibin daha fazla tercübe kazanmasına sebep olmuş olabilir, o sebepten işi bu sezon sıkı tutacaklarına ve takıma faydalı futbolcular alacaklarımdan hiç şüphem yok.

Yanlız bazı arkadaşların yorumlarına bakıyorumda haklı olarak şu alacağımız futbolcuları biran önce alalım lig başlasın, ligi şampiyon bitirelim, çıkalım Süperlig'e k...lım Trabzona 8eşiktaşa cimboma fenere havasındalar. ama çocuk bir haftada doğmuyor.

Eminim yönetimde imkanlar doğrultusunda en iyiyi yapmaya çalışıyordu. Sabır arkadaşlar inşallah herşey çok güzel olacak,...

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 05 June 2010, 18:21:56

Eminim yönetimde imkanlar doğrultusunda en iyiyi yapmaya çalışıyordu. Sabır arkadaşlar inşallah herşey çok güzel olacak,...

buraya kadar katıılıyorum ama şenol transferınde bu kadar sessız kalınmasını anlamıyorum bu yuzden de en iyiyi yaptıklarını sanıyolar ama en ıyısını yapmıyolar bence hatta veysel cıhan ısmı bıle sacma yanı orda samsunspora birşeyler katmak ısteyen cenk varken !!!

mimar55

kulesini satsak 1m dolar karlıyız bizim yöneticiler o acıdan bakıyor.. :( :( :( :( ;D ;D ;D :D :D ;)

germencisse

Bizimkiler Football Manager'den bile topçu bulamaz..işte böyle kalelere kulelere tabii kalıyoruz... :-\

edmontdante

Bir mal satıldıktan sonra alıcısı çok çıkar...

germencisse

Bu arada Turgutun satılış fiyatı belli olmuştur..Transfer bedeli 700.000 euro dur..dünyanın öde gelen transfer haber sitesi transfermarkt.de 'ye göre..

sunbeam

Alıntı yapılan: germencisse - 05 June 2010, 21:50:59
Bu arada Turgutun satılış fiyatı belli olmuştur..Transfer bedeli 700.000 euro dur..dünyanın öde gelen transfer haber sitesi transfermarkt.de 'ye göre..

O siteye o bilgiyi ben ekledim zaten. Kaynak yine sporx. :) Yani yinede yanlis olabilir.

edmontdante

satış fiyatı 900.000.USD 3 adet 300.000.USD bedelli çek alınmış

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: edmontdante - 06 June 2010, 12:30:17
satış fiyatı 900.000.USD 3 adet 300.000.USD bedelli çek alınmış

kredi kartına çektirselermiş keşke, acayip para puan verirdi :) :)

Dartagnan

mimar55

Alıntı yapılan: samsuni - 06 June 2010, 12:34:42
kredi kartına çektirselermiş keşke, acayip para puan verirdi :) :)
:D :D :D :D :D :D >l< >l< >l< >l< >l< >l<

Nuri Asan

Allah bilir çeklerin vadesi 12 aylıktır.
Daha iyi paraya satılabilirdi.Süper ligde olsaydık 10 milyon $ veren enayi bile bulabilirdik.

kuzey55

yönetime önyargılıyız,aldığımız topçulara önyargılıyız.hiçbişeyi beğenmiyoruz.bu şekilde köstek olup moral bozarak sanki bi yere varacağız.biranönce transferler bitsin diyoruz..daha hiçbir takım transfer yapmamışken sanki gecen sene aylarca tahta ile uğraşan ve son dk transferleri yapan biz değilmişiz,erken transfere alışmışız gibi hemen olsun bitsin istiyoruz.zaman lazım bize zaman...

bu arada burak çalık 500 bin tl musa çağıran 1 milyon tl etti bu piyasada.turgut gibi sezon boyu sövdüğümüz adam 4 futbolcu ve 1.4 milyon etmişse iyi iş çıkarılmış demektir.

YaşarDoğu

Ainesi iştir kişinin lafına bakılmaz.

2 sezondur takımın başındaki adamlardan değişen kaç kişi var beyincik takımında..bi tahsin gitti

Geçen sene içinde alınan topçuları ben almadım heralde Mustafa. Okan , İlhan ( 4-5 gün önce bu futbolcuyu kadro da tutan yöneticilerin Allah belasını versin dedin diye hatırlıyorum), Abdülaziz, can özgür vs vs... yaklaşık 20 transfer kaçı adam gibi top oynadı.

2 sezondur bir sezon sonraya şampiyonluğa oyniyacaz diyen ben değilim

Parasız yönetimde bulunan ben değilim

Deplasmana gelen taraftarı hiçe sayan ben değilim, emniyet güçlerine alın bunu içeri diyen de hakeza..

Daha sayayım mı , yok ya moral bozmaya birbrimizi üzmeye Samsunspor gerçekleri ile  birkezdaha karşılaşmaya ne gerek var.

Ama önyargılıysam yada önyargılıysak inan ki yönetimdekilerin yaptıklarını gördüğümüz içindir, alınan futbolcuların sahadaki oynadığı futbol gördüğümüz içindir, geçen sene averajla bu sene son maça kalmadan ligte kaldığımız içindir.

kuzey55

06 June 2010, 14:48:09 #164 Son düzenlenme: 06 June 2010, 14:52:26 kuzey55
yönetim çok iyi işler yapıyo herşey harika demiyorum.evet yönetim için onu da söyledim küfür de ettim...eee hadi o zaman bu sene de aynı şeyler olacak diye sayalım sövelim her aldıkları topçuya burun kıvıralım köstek olalım...sonrada bekleyelim süper lig diye.altı üstü yok bu işin.bu şehirde bu takıma sahip çıkan da yok bunlar gidince yerine gelecek olan da.kızsak da tasvip etmesek de destek vermek zorundayız.

ayrıca parası olan kimse samsunspor yönetimine girmez.giren de pişman olup çıkıyo zaten.Samsunsporun gerçekleri hepimizin suçlu olduğu gerçeklerdir.taraftar,şehir,siyasi ve yönetim.bunu birkaç kişi üstüne yıkmak doğru değil... maddi yönden bitik bir kulübüz,bu sene kısmen biraz daha rahat olsak bile.gecen sezon tahta sıkıntısından dolayı karambol artık transferler oldu.devre arası daha iyiydi transfer isabeti.bu sene de bişey görmeden yapamazlar demek olmaz.şu konuda katılıyorum mehmet abiye duruş göstermek gerek bi yerde.