2010-2011 Sezonu Pankart ve Görsel çalışmalarımız...

Başlatan Serkan, 29 May 2010, 12:26:59

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

Kaya

Alıntı yapılan: Akyol55 - 24 November 2010, 02:22:58
Bu site böyle incelere hazır değil reyiz cCc demokrasi cCc  :D

Şu reyiz ve Üç hilal benzetmeli c lere acayip kıl kapıyorum. >:( >:( belirtmek isterim ::)

Konuyu saptırmazsam demek isterim ki rocky güzel fikir  >l<
Zaten müzikleri dinlerken o anı hayal etmek müthiş oluyor..

Akyol

İak5529 varsa bi sıkıntı buraya yazma bana söyleyeceğin çok kanal var buraya atar yapmanada ben kıl kaptım gecenin bu saatinde!!!

Kaya

L a n  Kıl! kapsan ne oluuur kapmasan ne olur.Atar giderine başlatma git yat uyu,başlığıda hiç etme..

Akyol

Face e mesaj atacağına çaldır kıl iak5529... Sana tarkan'dan kıl oldum abi'yi yolluyorum var mı itirazın?

Kaya

Bak gece gece asabımı bozma sevdanın kaçıncı vuruşusun bilmiyorum,gelmiyeyim yanına...
Şaka bi yana söylediğim şeyde ciddiyim akyol55 biliyorsun...
Sen şimdi git bugün aldığımız kumaşlara sarıl sarıl yat hadi koçum benim..

Akyol

Pardon İnanç Ağabey bilemedik tanıyamadık tanıttın eyvallah  ;)

Konu sapmış ama ben sapıtmayayım, rocky'de güzel fikir ama ne bileyim yeni bişeyler olsa daha mı güzel olur yoksa klasikler her zaman garanti sonuçlar mı verir... Kafam durdu biri bişey desin  :D

pitbul055

Herşey güzelde stadımızda ses sorunu var.Yapılan anonslar adam gibi duyulmuyor.Etkili olabilmesi için çalan müziğinde gür çıkması gerek bence.Ses kalitesininde ciddiye alınması lazım.

Serkan

serdaryavuz

Alıntı yapılan: pitbul055 - 24 November 2010, 10:52:03
Herşey güzelde stadımızda ses sorunu var.Yapılan anonslar adam gibi duyulmuyor.Etkili olabilmesi için çalan müziğinde gür çıkması gerek bence.Ses kalitesininde ciddiye alınması lazım.
arkadaş çok doğru söylemiş çalınan müziğin buna görede seçilmesi gerekir

red_white

Alıntı yapılan: pitbul055 - 24 November 2010, 10:52:03

evet ses sistemi iyi değil ama yapcak bişey yok bu şekil idare edicez.. sanırım bi iyileştirme yapmazlar

**KaR6**

biri fight club ın kapanış müziğini bulabilir mi?

gkhn

**KaR6**

Dartagnan

kardeşim ben açıkçası vurucu bir sarkı olmasının taraftarıyım .ınsanın icini kıpır kıpır edecek sarkı olmalı diye dusunuyorum.O nedenle uygun muzıkler anketıne son mohıkan ve vangelıs ı sectım.Ancak son mohıkan olmazsa da champione 2000 taraftarıyım ;)