2010-2011 Sezonu Pankart ve Görsel çalışmalarımız...

Başlatan Serkan, 29 May 2010, 12:26:59

« önceki - sonraki »

Serkan

brigand

Tufan

Engin abi maraton tribünün çatısından tellere kırmızı beyaz şerit fikrini benimsemiş bizde alternatif sunuyoruz.  :D

kuzey55

03 December 2010, 19:24:48 #438 Son düzenlenme: 03 December 2010, 19:26:27 kuzey55
bence maraton önde tellerin hemen arkasında belli aralıklarla river bayrakları ve seyrek aralıklarla kırmızı beyaz tamtam davulları ile maratonda muhtesem bir ambians yaratılabilir.

Serkan

engin abi bayrak olayına giricek diye düşünüyordum ben ince cizgili dev bayraklar..

kuzey55

Alıntı yapılan: Serkan - 03 December 2010, 19:38:20
engin abi bayrak olayına giricek diye düşünüyordum ben ince cizgili dev bayraklar..

bayrak işi güzel fikir evet ama bir tribünde davul olmazsa bişeyler eksik kalıyo mesela bazı tribünlerde orkestra var bando falan var.biz de tribünümüzde tamtam davullarını geleneksek hale getirebiliriz.

brigand

03 December 2010, 21:19:41 #441 Son düzenlenme: 03 December 2010, 21:21:22 brigand55
forza river bayrağı. ilk ve ikinci devre başlarken, gollerde, galibiyet  halinde maç sonunda.. çizgili şu bayern in son macında kale arkasında yaptıkları gibi

city ultras

bayrak herzaman güzel oluyor,tabiki büyüklü önemli söyle 30 tane dev bayrak maratonda süper olur :D30 tane cokmu oldu ne ;D

edmontdante

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 03 December 2010, 12:26:40
abi kumaştan yapılırsa geri dönüşümü olacağını pek sanmıyorum.
http://www.polinetfile.com.tr/yuzey-koruma-filesi.html şu tipte bi malzemeden yapılsa hem maliyeti düşer hemde rüzgardan falan etkilenmez diye düşünüyorum.

http://www.yilsan.com/urundetay.asp?Id=14

Bu konuda araştırmalara başlayalım derim.
Genişliği kaç santim olacak.Kaç tane yapmak gerekiyor.Tribünde görüntüyü engeller mi?

Ollivanders

Dartagnan

abi birak yaaa.aslinda bunlar icin maca gitmek bile büyük zahmet.

kuzeycity

kuzey55

evet kesinlikle katılıyorum...

SİZLERE BU TARAFTAR FAZLA...

Ajan

Bu aşk fazla sana   daha manidar olur bu yüzsüzlere

Jnr.Serkan

Herkese Nasip Olmaz Böyle Taraftar
Hakkını Versin Armayı Taşıyanlar !!!