Şenol Demirci: Samsunspor'a Seve Seve Gelirim

Başlatan mehmet yılmaz, 27 May 2010, 20:06:41

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Alıntı yapılan: jean - 04 June 2010, 22:41:05
su adami niye kacirriyorlar ellerinden anlamiyorum her gittigi takimda basarili oluyor

yazmışsın ya cewabı başarılı oluyor diye işte.

Kaptan

isanın kafasına ramzan sal gibi birinin s.çması lazım

GurbetciFanatik

Ben cözdüm galiba niye almadiklarini

1.- Samsunsporlu
2.- Samsunda kaliyor
3.- Iyi topcu
4.- Pazarlikta zorluk cikarmiyor

bence bundan.

Nasil olmasi lazimdi bence
1.- Samsunlu olmayacak
2.- Samsunsporu tutmayacak
3.- mal futbolcu olacak
4.- pahali olacak

iste o zaman hemen kaparlardi

SerhaT55

cem 55

hala şu adamı transfer etmiyolar görüşme bile yapmıyolarya ben bunların futboldan anladıgınada samsunsporlu olduklarınada ihtimal vermiyorum adam sinirli olsa maçta agresif olsa ne olur adam topcuyum diye bagrıyo ayagına top yakısan adam eksilten 2 adamın var 1 ini bedelsiz gönderiyosun al işte şu şenolu adam herkesin ortak fikri bankasyada en iyi 5 ortasahadan biri  artık bu yönetime baskı yapmalıyız arkadaşlar bu böyle olmayacak bu aciz yönetim ve bu ne yaptıgını bilmeyen kalpar efendi meydanı boş buldular at koşturuyorlar

mehmet yılmaz

Veysel Cihan'ı düşünüyorlarmış... İhtiyar bir adam alacaksanız niçin Cenk değil. Para verecekseniz, daha ucuz olmasına rağmen niçin Şenol değil? Anlamak mümkün değil, Veysel nedir ya... Posası çıkmış bir adam...

YaşarDoğu

İsa nın listeside böyle olurdu zaten.

Alem-i Cihan öpsün seni İsa.

germencisse

Alıntı yapılan: samsuni - 05 June 2010, 11:51:26
Veysel Cihan'ı düşünüyorlarmış... İhtiyar bir adam alacaksanız niçin Cenk değil. Para verecekseniz, daha ucuz olmasına rağmen niçin Şenol değil? Anlamak mümkün değil, Veysel nedir ya... Posası çıkmış bir adam...

Doğru düşünüosunda mehmet abicim yine veysel bank asyada iş yapmazmı dersin...

mehmet yılmaz

Veysel iş yapar mı bilmem ama madem yaş kriterin yok ve madem ( Veysel az buz para istemez) vereceğin para yüksek neden Cenk'i zorlamıyorsun? Ayrıca Veysel şahsen benim hiç beğenmediğim, hatta tebessüm ederek izlediğim bir oyuncu. Veysel'le mi hedefe oynayacağız? Santrafor diye ona vereceğin parayla git Brezilya'dan iki tane zımba gibi forvet al...

germencisse

Alıntı yapılan: samsuni - 05 June 2010, 11:56:23
Veysel iş yapar mı bilmem ama madem yaş kriterin yok ve madem ( Veysel az buz para istemez) vereceğin para yüksek neden Cenk'i zorlamıyorsun? Ayrıca Veysel şahsen benim hiç beğenmediğim, hatta tebessüm ederek izlediğim bir oyuncu. Veysel'le mi hedefe oynayacağız? Santrafor diye ona vereceğin parayla git Brezilya'dan iki tane zımba gibi forvet al...

Aslında doğru bir bakış açısı..brezilyada dediğiniz gibi ucuza ne topçular var..
Cenk konusu ise kulübümüze kalmış bir şey biz burada ne kadar yırtınsakta dile getirsekte uygulanmıyor..

Dartagnan

aman be abı Almayın gozunuzu seveyım  offff ya offfff:(

playmaker55

veysel oldukdan sonra cenk banko olmali ...keltos veysele mi kaldik be...elin nevsehirlisi o ancak...eseke..dallar ...dopdan anlamaz

germencisse

Göztepe çok hızlı

Kaynak: fotomac.com.tr / 06.06.2010 01:11 

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Göztepe, güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Buca'dan kaleci Cenk, Yılmaz, Yakup, Erman, Türker, Yunus ve Konyalı Mehmet Şen ile prensipte anlaşan İzmir ekibi, Giresunsporlu Şenol Demirci ile Evren'i de gündemine aldı. Giresun yönetimiyle görüşen futbol direktörü Ali Gültiken, transferde ciddi davrandıklarını söyledi.

Elimizi çabuk tutmamız gerekli..hersene olanlar yine olmak üzere..[/b]

Gorkem

Dartagnan