Şenol Demirci: Samsunspor'a Seve Seve Gelirim

Başlatan mehmet yılmaz, 27 May 2010, 20:06:41

« önceki - sonraki »

Burak

ben ilk ordu da oynarken izlemiştim o maçta çok zorlamıştı bizi hatta bu kel kim diyorduk kendi kendimize :) ordu da 55 değildi sanırım 10 numaraydı bence iş yapar o bölgeye bir adam ihtiyacımız var zaten hayırlısı bakalım

sadece55

tadından yenmez bu transfer bu arada şenolun bonservisi elinde mi?

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: erdo55 - 31 May 2010, 21:04:51
tadından yenmez bu transfer bu arada şenolun bonservisi elinde mi?

Evet, elinde... ( Hatta arabanın torpido göüznde de olabilir :) )

erkutdem55

Alıntı yapılan: samsuni - 31 May 2010, 21:06:34
Evet, elinde... ( Hatta arabanın torpido göüznde de olabilir :) )

O zaman camı patlatıp alalım,böylece transfer gerçekleşmiş olur. :D :DYöneticileri beklersek daha çok beklicez  >:( >:(

isyan

Adam utanmasa, beni alin diye eylem yapacak, ama ilginen yok insllh iyi bir sonuc alinir

berusa55

Dün görüşmeyi becerememişler bile  :(

AlıntıGörüşmeden gitmem
[ 01.06.2010 ]

Mersin İdmanyurdu'nun ısrarla istediği deneyimli futbolcu Şenol Demirci, "Samsunspor'la görüşmeden hiçbir takımla anlaşmam" dedi.Samsunspor Sportif Direktörü İsa Turan ile deneyimli futbolcu Şenol Demirci'nin menajeri arasında dün yapılması gereken görüşme gerçekleşmedi. Mersin İdmanyurdu'nun ısrarla istediği Şenol için menajeri aracılığı ile tecrübeli oyuncuya teklifte bulunduğu öğrenilirken, Şenol ise gönlünün Samsunspor'da olduğunu söyledi. Öncelik her zaman için memleketinin takımı Samsunspor'da olacağını belirten Şenol, "İsa Turan hocamız ile menajerim görüşecek. Samsunspor'la görüşme yapmadan hiçbir takımla anlaşmayacağım. 1-2 gün içerisinde konunun netleşeceğini sanıyorum" dedi.

Kaynak

silopilimuhsin

samsunsporu bu kadar cok isteyen bir futbolcu sahadada bir o kadar hırslı ve istekli olur gelirse takım arkadaşlarını motive edebilir ve onları ateşleyebilir

55cem55

artık sövecem yaaa görüşmek bu kadar zor mu allahım bu ne beceriksizlik yaa >:(

Serkan

55_OrHaN_55

Bu kadar candan oynamak isteyen, çok yetenekli bir oyuncu ısrar ediyor, yönetim de gelinlik kızlar gibi naza çekiyor, kaçıyor. Anlamadım gitti. Yalnız şundan eminim: Şenol başka bir takıma giderse bu yönetim ............................... (noktalı yerleri doldurun)

SSBiz Gençlik

Alıntı yapılan: samsuni - 31 May 2010, 19:03:17
Yalnız bir arkadaşına bir yönetici Senol'u sordurmuş, düşünüyoruz, nasıl futbolcudur vs. diye... 

Bizim gözlemci diye bir adamımız yok... Olsaydı Şenol Demirci çoktan takımımızla anlaşmıştı...

Dartagnan

ya abi bıraksınlar su isi artık yaaa.Boyle transfer mı olur? Ayıptır yaaaa.Benım bıldıgım bı komıte olusturulur ona gore degerlendırırsın.Ortalıktan sorusturup transfer yapan tek bız varız herhalde.Yazıklar olsun yaaa.

babasamsunlu

hahah:):)
Yavuz seni transfer komitesi komutanı ilan ediyorum :):):)

YaşarDoğu

Gazeteleri okumadım ama  inş. yanılan ben olurum  :-\

Şenolla bugünde görüşmemişlerdir bunlar >:(

mimar55

boş ver gidelim birimiz konuşalım senolla belki boş mukaveleye imza atar.... :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o