Özkan17 ve YZY

Başlatan kuzey55, 26 May 2010, 14:44:21

« önceki - sonraki »

kuzey55

26 May 2010, 14:44:21 Son düzenlenme: 26 May 2010, 16:10:08 samsuni

Makamın kapısında misafirleri karşılayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a caddeden geçen bir genç, "Başkanım neden Samsunspor'a yardım etmiyorsunuz" diye bağırdı. Başkan Yılmaz, ismi öğrenilemeyen gence,"Gel sana anlatayım" diyerek makamına davet etti. Başkan Yılmaz gence, makam odasında çay ikram edip, Samsunspor'a neler yaptığını anlattı. Tatmin olan genç korumalar eşliğinde makamdan ayrılarak, kayıplara karıştı.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=19649

bu arada özkan17 sonunda yusuf ziyaya sesini duyurmuş.helal sana kardeşim.

**KaR6**

afferin özkana, sovdu sovdu sonunda içti bi çayını yzy nin :D

Ertuğrul Sağlam

Özkan17 Şuan sitede.
Özkan17 yediğin içtiğin sana kalsın neler konuştunuz TZY başkanımla anlatta bizde bilelim.... ;)

celebi

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 26 May 2010, 15:09:24
Özkan17 Şuan sitede.
Özkan17 yediğin içtiğin sana kalsın neler konuştunuz TZY başkanımla anlatta bizde bilelim.... ;)

usare

Özkan17 Şuan sitede.
Özkan17 yediğin içtiğin sana kalsın neler konuştunuz TZY başkanımla anlatta bizde bilelim....

babasamsunlu

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 26 May 2010, 15:09:24
Özkan17 Şuan sitede.

erkutdem55

Alıntı yapılan: usare55 - 26 May 2010, 15:15:03
Özkan17 Şuan sitede.
Özkan17 yediğin içtiğin sana kalsın neler konuştunuz TZY başkanımla anlatta bizde bilelim....

Ollivanders

Mustee13

AlıntıTatmin olan genç korumalar eşliğinde makamdan ayrılarak, kayıplara karıştı.

kayıplara karışan genç en son samsunspor.biz forumunda gezinirken görüldü  :D olay adam özkan17  :P

mehmet yılmaz

Gazetede resmini görünce tanımıştım, iyice emin olduk...
Acaba hangi yalanları sıraladı ve gerçekleri nasıl çarpıttı bu sefer y.z.yılmaz?

sadece55

babasamsunlu

Özkan çok uzun yazıyor herhalde.. şunda halen daha online görüyorum....  ::) ::)

55cem55

Bir kahramanlık hikayesi Don Kişot ÖZKAN;)

eLLis

Haberi kim yazmış böyle cümleler süper hikaye gibi ;D

s_uzunkaya

başkan bu kadar vaktini ayırdığına göre bizlerede bir takım mesajlar iletmek istemiş olmalı. gel sana anlatim dediysede eğer YZY den umudumuzu kesebiliriz demektir bu. fanatik olmadıktan sonra bir insandan yardım beklemek abeslik olur. "kişiyi eğer niçin sevdiğini biliyorsan o artık sevgi değil menfaat olur demiş" akıllı birisi :) YZY de samsunsporu ne için sevdiğini biliyordu ve menfaatlerine uymayınca  bitivermiş samsunspor sevgisi(!) bize samsunsporu ne için sevdiğini bilmeyecek adamlar lazım. kaldımı öyle adam?  :(