BU SENE SON OLSUN BUNDAN SONRASI SÜPER LİG OLSUN

Başlatan silopilimuhsin, 25 May 2010, 12:16:36

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

Samsun büyük bir kent Samsunsporda büyük bir klüb bunu hiç kimse inkar edemez. şehrin büyüklğü ve nüfusun yoğunluğu ayrıca klübün tessisleri futbolun gelişimine gayet elverişlidir. ama ne yazıkki bu klübü yönetenler bunun farkında değil yada bana öyle geliyor. çünkü bank asya 1nci liginde kalmayı başarmak bana göre hiç bir zaman başarı değildir. ama maalesef 2 sezondur buna sevinir oluyoruz ve bize bu sevinci yaşattıkları için anket yapıp futbolcularımızı ödüllendiriyoruz.  geçen sezon avarajla ligde kaldık bu sezonda bitime 1 hafta kala bunu başardık. bu kanti ve bu takımı yönetenler samsunsporun süper lige çıkması gayreti içinde değiller sanırım. baksanıza sezon başında kardemir karabük çelik gibi bir takım kurarken biz kocaelisporla beraber tahta ihalesine girdik. kocaelispor bu işte iflas etti bizde paçamızı zar zor kurtardık ve bank asya 1nci liginde kalmayı başardık.hakkı baba ve ekibi bizi tahta belasından kurtardıktan sonra çarşı pazar ellerine ne geçtiyse topladılar ve hepimizi tatlı bir rüyaya uyuttular. hakkı baba adaşı hakkı abiyi takımın lideri yaptı ve bizi öyle bir masala inandırdılarki ilhan ummak tan bizi ilk 6 ya taşımasını umduk okana stelea gibi bakar olduk peki ya gol makinsı giorgi? ve geleceğin bülent uygunu isa hoca? meğer bunların hepsi bank asya birinci liginde kalmak içinmiş.  hedefsiz bir Hakkı TOMAÇ SAMSUNSPOR dan elini ağanı çekmiş bir İSAMAİL UYANIK ceplerindekini bitirmiş bir ADNAN ÖLMEZ maksat samsunspor kayyuma gitmesin diye takımı sahiplenen MAZHAR BAŞOĞLU ve SEZGİN GÜMÜŞ samsunsporla samsunda bir kale hedefleyen FUAT KÖKTAŞ ve buların hepsini alacaklarını hibe etmeye çağıran bunlar hibe edilmezse başkan olmam diyen TURGUT TÜFENK birde hiç istememe rağmen ve hiçte anlam vermememe rağmen her seçimde samsun belediye başkanı seçilen YUSUF ZİYA YILMAZ. Bunların hepsine bunların hepsine biz büyük başkan diye tezahuratta bulunup stadlarda alkışlayıp tempo tuttuk. Kendine bile çeki düzen veremeyen bir validen biz yıllarca medet umduk. lütfen bu sitemime kimse alınmasın nihayetinde bu şehirde söz sahibi olan insanlar sizlersiniz.    Artık silkelenme zamanı gelmedimi?
naha nereye kadar yoksulları oynayayacağız? daha ne zamana kadar küçük kalacağız? daha nereye kadar batmamak için çırpınacağız?  Hepimiz artık bu bank asya liginden çıkmak istiyoruz hepimiz D SMART larımızı atıp DİJİTURK leR almak istiyoruz hepimiz eski büyük SAMSUNSPORUMUZU görmek istiyoruz  Bu ateşi alevlendirecek olan sizlersiniz  bu rüzgara yön verecek olan sizlersiniz biz bank asya 1 nci liginde kalma başarısını istemiyoruz biz süper ligi istiyoruz eğer bunu yapacak gücü kendinizde göremiyorsanız  lütfen yol yakınken henüz hiç bir şey başlamamışken bu işi bırakın.  işte size yeni yılın sloganı ve hedefi BU SENE SON OLSUN BUNDAN SONRASI SÜPER LİG OLSUN  lütfen bunu gerçekleştirin saygılarımla Muhsin BORDOĞAN

kaptan 55

senin d...... yesinler SAMSUNSPOR'u bu hale getirenler silopili kardeşim.

lucarelli

engizli55

seneye süperligde galibiyete 900 milyar veriliyormus iyi para samsun bir cikabilse tamamen düzede cikabilir.
ama bu sezonda cikamazsa  dahada zor olacak isi bundan sonraki sezonlar biraz riske girib yönetimin bu takimi cikarmalilar.

kuzey55

Alıntı yapılan: engizli55 - 25 May 2010, 12:26:52
seneye süperligde galibiyete 900 milyar veriliyormus iyi para samsun bir cikabilse tamamen düzede cikabilir.
ama bu sezonda cikamazsa  dahada zor olacak isi bundan sonraki sezonlar biraz riske girib yönetimin bu takimi cikarmalilar.

bu demek oluyor ki seneye ligden düşecek takım büyük bir bütçeyle düşecek ve düştüğü gibi çıkacak.bu sene çıktık çıktık çıkamadık çok bekleriz daha.

furkan5534

işte asıl konuda bu.. yönetimde o zeka yok ki :o

mimar55

nerden öğrendin kardeşim merak ettim de

usare

Bende 700 milyar diye duymuştum. Beraberliğe bile 350 şer milyar. Artık bizim düştüğümüz dönemdeki gibi değil. Müthiş paralar dönüyo. Kesin çıkmamız lazım ama bunu düşünecek yönetim nerde.

mimar55

Alıntı yapılan: usare55 - 28 May 2010, 08:17:46
Bende 700 milyar diye duymuştum. Beraberliğe bile 350 şer milyar. Artık bizim düştüğümüz dönemdeki gibi değil. Müthiş paralar dönüyo. Kesin çıkmamız lazım ama bunu düşünecek yönetim nerde.

nerden duydunuz kardeşim o zman şampiyon olan takım kaç para alacak olamaz o kadar bence.......

sadece55

Bak lige bir çıkalım sırtlanlar nasıl üşüşcek ben başkan olim ben başkan olim diye

ahmetsefa55

Futbol Federasyonu tarafından dün yapılan yayın ihalesi sonunda Süper Lig için belirlenen yıllık 321 milyon dolarlık gelir kulüpleri  uçuracak.
Mayıs ayında sona erecek eski ihalede yıllık 167 milyon dolarlık bir pastayı bölüşen kulüplerin gelirleri ikiye katlanırken, kazanacakları puanların önemi de bir o kadar arttı. Sezon sonunda toplayacakları puanlara göre 144 milyon 450 bin dolarlık performans gelirinden pay almaya çalışacak kulüpler ortalama 170 bin dolara gelen her puan için kıyasıya bir mücadele içine girecekler.

Kulüplere 6 milyon dolar
Yıllık 321 milyon dolarlık gelir şu an uygulanmakta olan dağıtım kriterlerine göre şöyle dağılacak: Şampiyon olan takımlar şampiyonluk başına 666 bin 226'şar dolar alacak. Bu miktar genel gelirin yüzde 11'i yani 35 milyon 310 bin dolar olacak.
Pastanın yüzde 35'i 18 takıma eşit dağılacak. Kulüp başına düşen miktar 6 milyon 240 bin dolar şeklinde gerçekleşecek.
Genel toplamın yüzde 45'i olan 144 bin 450 dolar kazanılan puana göre dağılacak. Yüzde 9'luk yani 28 milyon 890 bin dolarlık kısım sezonu ilk altı sırada bitiren takımlara 4 milyon 815'er bin dolar olarak bölüştürülecek.

jean

sanirim bu senede hayal olacak 5. senemiz daha ne kadar beklicez allahim

mimar55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 28 May 2010, 20:01:53
Futbol Federasyonu tarafından dün yapılan yayın ihalesi sonunda Süper Lig için belirlenen yıllık 321 milyon dolarlık gelir kulüpleri  uçuracak.
Mayıs ayında sona erecek eski ihalede yıllık 167 milyon dolarlık bir pastayı bölüşen kulüplerin gelirleri ikiye katlanırken, kazanacakları puanların önemi de bir o kadar arttı. Sezon sonunda toplayacakları puanlara göre 144 milyon 450 bin dolarlık performans gelirinden pay almaya çalışacak kulüpler ortalama 170 bin dolara gelen her puan için kıyasıya bir mücadele içine girecekler.

Kulüplere 6 milyon dolar
Yıllık 321 milyon dolarlık gelir şu an uygulanmakta olan dağıtım kriterlerine göre şöyle dağılacak: Şampiyon olan takımlar şampiyonluk başına 666 bin 226'şar dolar alacak. Bu miktar genel gelirin yüzde 11'i yani 35 milyon 310 bin dolar olacak.
Pastanın yüzde 35'i 18 takıma eşit dağılacak. Kulüp başına düşen miktar 6 milyon 240 bin dolar şeklinde gerçekleşecek.
Genel toplamın yüzde 45'i olan 144 bin 450 dolar kazanılan puana göre dağılacak. Yüzde 9'luk yani 28 milyon 890 bin dolarlık kısım sezonu ilk altı sırada bitiren takımlara 4 milyon 815'er bin dolar olarak bölüştürülecek.

kısacası en az 10 milyon dolarla düşecek takım biz 2milyonu bulamazken 10 m dolarla düşen takımlarla nasıl mücadele edeceğiz kısacası bu sene son şansımız.. :o :o :o :o :-X

salihcakir

kesinlikle doğru...

belki de bu sene son şansımız. düşen adamlar hem kasalarında güzel bir para ile düşüyorlar. hem de vitrine çıkarttıkları oyuncuları satarak veya takasta kullanarak daha da güçlenerek iniyorlar. Denizlispor bunun en bariz örneği.

İnşallah bir şeyler olur artık.

kerem55