Cenk İşler Konuştu....

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 25 May 2010, 09:44:55

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

25 May 2010, 09:44:55 Son düzenlenme: 25 May 2010, 10:55:33 6 Ertuðrul Saðlam
Ben geçen sezon başında Bş. Bld. Başk. YZY'ın yanına giderek 5-6 arkadaşımla gelip Samsunspor'u Süperlig'e çıkaracak bir takım kuralım dedim. Kendiside bu haraketimden ve sahiplenmemden son derece memnun kaldı.
Ama memun olmak yetmiyor bunun için Samsunspor'a katkı sağlamak gerekiyordu. Mesela ben arkadaşlarımla birlikte oynayarak, onlar ise Samsunspor'a gelir sağlayarak bu katkıyı verecekti. Fakat bu gerçekleşmedi.

Başkan Yılmaz geçmiş yıllarda Belediye olarak Samsunspor'a büyük katkılar verdiğini, ancak karşılığında başına yanlış işler geldiğini, bundan dolayı çok üzüldüğünü, artık yorulduğunu Samsunspor'la ilgilenmek istemediğini ifade etti. Ama benim kendisinin yanına giderek bu konulardan bahsetmem kendisini çok heyecanlandırmıştı, bunu ben hissettim.

Ben çok sayıda şehir takımında görev aldım. O dönemlerde belediye başkanlarının şehşr takımlarına yaptığı katkıyı yakından biliyorum bunları sağlamak zor değil. Samsunspor'un Süperlig'de olması şehir için'de buradaki esnaflar içinde büyük olay.

Samsunspor'un Süper lig'e çıkması şehrin en iyi şekilde tanıtılması anlamına gelir. Samsunspor'un Süper lig'e çıkmaya çok ihtiyacı var bunu başarmanın kulübü maddi açıdan rahatlamasına şehrin marka değerinin artmasına büyük katkısı var. Şuan Süper lige baktığımızda Samsunla ve Samsunspor ile kıyaslanamayacak çok takım var Sem takımı bile bu ligde ama Samsunspor gibi bir takımın olmaması çok üzücü bir durum.

Ben Bank Asya'da iki sezon üst üste şampiyonluk yaşadım O yıllardan sonra Bank Asya ligininde kalitesi düştü. Bunu değerlendirmemiz lazımdı. Biraz destek verilseydi ben ve yanımda getireceğim arkadaşlarım ile birlikte Süper lige çıkardık. Bizler dışarıdaki Samsunspor'da futbol oynamış futbolcular olarak bu duruma çok üzülüyoruz. Ben kendi kendime , neden biz kendi memleketimizin takımına hizmet edip takımımızı şampiyon yapmayalım diye çok sordum. Şimdi Ben Mehmet Nas, Musa Aydın Adnan Güngör gibi futbolcular gelsek bu şehir bunu i,stemezmi? Ben bir önderlik yapsam bu isimlere biraz fedakarlık yapacağız bu takımı süper lige çıkaracağız desem hepsi gelir. Sadece bu isimlerde değil. Ama ben ışığı görmeliyim.

Birileri çıksın hedef şampiyonluk desin ortaya somut destekler konulsun ben geçen yıl yaptığım hamleyi gene yaparım. Ama geç kalmamak lazım. Çünkü benim buraya getirmek istediğim futbolculara Süper lig'dende çok sayıda takım talip olur geç kalınırsa onlarıda kaybederiz . Benim Kasımpaşa ile mukavelem devam ediyor ama bu sorun değil.

Samsunspor deplasmanda yalnız kalmıyor. Taraftarlar dışarıdaki maçlardada tribündeki yerlerini alıyor. Bu Şampiyonluğa oynayan takım için çok önemli. Kim istemezki Kim istemezki bu takımın süper lige çıkmasını. Samsunspor'un kurtuluşu süper ligden geçiyor. Takım Süper lige çıkarsa maddi anlamda bu Samsunspor'un kurtuluşu olur. Şehrin önde gelen işadamları takıma yeterince destek veriyor ama bununla bitmiyor.

Yönetim şampiyonluk için hedef koyarsa, bunun için herkes paylaşımcı olursa bizde gerekeni yaparız Benim Süper ligde oynayan çok sayıda arkadaşım var. Hepsi 5 liraya başka takıma gideceğine 4 liraya Samsunspor'da oynarlar. Tekrar ediyorum önemli olan geç kalınmasın. Ne yapacaksan en başta yapacaksın.

Haber

kuzey55

yusuf ziyadan 600 milyar isteyen bendim galiba?

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: kuzey55 - 25 May 2010, 09:55:11
yusuf ziyadan 600 milyar isteyen bendim galiba?

Ne zaman niçin istemiş o parayı?

babasamsunlu

25 May 2010, 09:59:00 #3 Son düzenlenme: 25 May 2010, 10:04:15 babasamsunlu
Geçen sene ki filimleri yine görecez gibi..İnşallah bu sefer mutlu son ile biter..
Ayrıca Cenkin fedakarlığını anlıyor ve takdirle karşılıyorum..Ancak fedakarlık diyorlarsa eğer,Başka takımlarda 5 liraya oynayacakken Samsunsporumuzda 4 liraya değilde 2,5 liraya oynayacaklar ki Samsunsporumuzu bunu karşılayabilsin ve adı tam bir fedakarlık olsun..İşte o zaman onların peşinden fizana gelİr bu taraftar..

usare

25 May 2010, 10:21:07 #4 Son düzenlenme: 25 May 2010, 10:24:38 usare55
İnşallah geçen seneki gibi olmaz yine. Gerçi bu sene biraz daha iyi gibi. En azından Galip Öztürk desteğini açık açık ilan etti. Cenk'in söylediği gibi takımımızın maddi anlamda kurutlması için süper lige çıkmamız lazım. 2 sene de borçlardan temizlenip, alt yapıya yatırım yapacak hale geliriz. Tabi bunu görebilecek ve düşünebilecek vizyona sahip kişilerle...

AlıntıŞampiyonlar Ligi'ne yetişiyor
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Atatürk Stadı'ndaki yenileme çalışmalarına en kısa sürede başlanacağını ve stadın Şampiyonlar Ligi maçlarına yetiştirileceğini söyledi. Altepe, Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Başkan yardımcılarıyla birlikte Bursa Atatürk Stadı'nda incelemelerde bulundu. Stadın mülkiyetinin Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ait olduğunu anımsatan Altepe, yenileme çalışmalarına ilişkin proje ve diğer bürokratik çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Altepe, UEFA yetkililerinin statta 22 konuda eksik bulduğunu belirterek, hem bu eksiklerin giderileceğini hem de stat kapasitesinin zeminden aşağıya inerek, yaklaşık 6 bin artırılacağını belirtti. Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi maçlarını Bursa'da oynamasını arzu ettiklerini ifade eden Altepe, ''Çalışmalar en kısa sürede başlayacak ve stat Şampiyonlar Ligi maçlarına yetişecek. Statla ilgili bazı bürokratik işlemler var. Bunlar giderilir giderilmez çalışmalar başlayacak'' dedi.

''Çalışmalar ne zaman başlayacak?'' sorusuna Altepe, ''Biz yarın hemen başlamak istiyoruz, ama yasal işlemlerin de bitirilmesi lazım'' yanıtını verdi. Altepe, ''Timsah Arena Stadı ile ilgili çalışmalar ne durumda?'' sorusunu ise ''Sona gelindi, ihale aşamasına gelindi. En kısa sürede ihaleye çıkılacak. 45 bin kapasiteli stadı da 1.5 yılda bitirmeyi planlıyoruz. Bursa'ya Bursaspor'a modern bir stat kazandırmayı planlıyoruz. İnşallah bundan sonra Bursaspor her yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek'' diye yanıtladı.

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı da stattaki yenileme çalışmalarının Şampiyonlar Ligi maçlarına kadar bitmeyeceği yönünde endişelerinin bulunmadığını kaydetti.

Tespit edilen eksiklerin giderilmesi, stat kapasitesinin artırılmasına yönelik uzmanların gerekli proje çalışmalarını bitirdiğini anlatan Özkıyıcı, ''Hazırlıklar son aşamaya geldi. Stat kısa sürede hazır hale gelecek'' dedi.

Özkıyıcı, ''Taraftarların, 'Şampiyonlar Ligi gruplarında eşleşemediğimiz takdirde Real Madrid ile sezon açılışı maçı oynayalım' talebi olduğunun anımsatılması üzerine, ''Bu konuya ilişkin bir çalışmamız yok. Olabilecek şeyler üzerinde konuşmak lazım. Ama bu konuyu araştırırız'' değerlendirmesinde bulundu.

Bursa Atatürk Stadı'nda yapılacak yenileme çalışmaları çerçevesinde, tribünlerdeki bayan taraftar tuvaletleri ve çıkış kapılarının sayısı artırılacak. Basın tribünü, otopark, doping odası gibi eksikler de giderilecek. Ayrıca stat zemininin yaklaşık 2,5 metre aşağısına inilerek, kapalı ve maraton tribünlerinde 8, kale arkalarındaki tribünlerde ise 7 sıra ek tribün sağlanacak.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/195088/?ref=AOBTSLL4&takim=166
Yani şu adam kadar da mı olamıyacan Yusuf Ziya Yılmaz. Senin söylediklerine göre biz çoktan bizans takımlarını tutup keyfimize bakmalıydık. Zaten içinde biraz SAMSUNSPOR'luluk olsa bırakıp kaçmazdın.. Yazıklar olsun, ne diyelim.

erkutdem55

Sıkılmadınız mı sürekli Yusuf Ziya denen adamdan medet ummaktan.yok umrunda değil işte,zorla değil ya.Bırakalım artık başka belediye başkanları ile kıyaslamayı.Boşuna canınızı sıkmayın bence.Ben hiçbir şekilde yzy'nin bu sene de yardım edeceğine inanmıyorum.

Maraton tribününü başka takıma veren adamdan Samsunspora hayır gelmez.

Bu saatten sonra yapacağı yardımın da benim gözümde pul kadar değeri yok.

Ben yzy'yi şeref tribününde görmek istemiyorum.Adı üstünde ŞEREF tribünü.

Akyol

Cenk'in beyanı bu yıl için mi yoksa geçen yıl ki konuşmalar mı bunlar?

kuzey55

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 25 May 2010, 09:58:32
Ne zaman niçin istemiş o parayı?

abicim gecen sene yönetimden haberisz istemiş yusuf ziyadan.yani öyle fedakarlık falan yok.fedakarlık yapacak olan para beklentisini bi tarafa bırakacak cüzi tutarda gelip oynayacak.öyle herkesten cok isteyip de fedakarlık demek olmaz...verilsin takıma verilen ortalama para transfer edilsin...ama kahraman ayakları yapmaya gerek yok.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Akyol55 - 25 May 2010, 10:44:36
Cenk'in beyanı bu yıl için mi yoksa geçen yıl ki konuşmalar mı bunlar?

Bu sene için, Bugün'ki Haber gazetesinden alıntı .....

Ertuğrul Sağlam

Kuzey55; Adam zaten Süper ligde oynuyor. İçinde Samsunspor sevgisi olmasa neden istesin bu takıma gelmeyi. Herşeyin altında birşey arama gayretinizi anlamıyorum...

Akyol

Cenk'e 600 bin verilir ama sözleşmesine şart koyulur "TAKIM SÜPER LİG'E ÇIKARSA" diye! O zaman helali hoş olsun 600 bin. Yanında getireceği 5 kalite adamda aynı şartlarda imzalasın o zaman bir sorun yok bence. Bir nokta var yalnız gözden kaçmasın, adnan'ı inşallah almazlar. Yollar yapılıyor ama istemiyorum adnan'ı gitsin travzanına...!

kuzey55

bişey aramak değil kesinlikle.samsunsporda oynamak istiyorum versinler paramı oynayayım desin.kendisini fedakarlık yapan kahraman gibi göstermesne gerek yok.aynı şeyi celil de söyledi sonra ne oldu hepimiz gördük...neyse ortada fol yok yumurta yok.boş yere adam hakkında da konuşmaya gerek yok.

berusa55

25 May 2010, 11:09:19 #12 Son düzenlenme: 25 May 2010, 11:14:47 berusa55
Var ya artık gına geldi! Yok Adnan konuştu yok Cenk konuştu. Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz fıttıracaz artık. İcraatınız varsa yapın yoksa susun!

Akyol

Bir futbolcunun kalkıp böyle şeyler söylemesi (ki adı ne olursa olsun!) bana saçma geliyor. Fakat gelinen nokta Samsunspor'umuz adına acı bir görüntüyü ortaya koyuyor. Yönetimden birilerinin çıkıp yapması gereken konuşmaları sağdan soldan isimler yapıyor bizlerde heyecanlanıyoruz. Ben çok isterim Cenk,Musa ve Mehmet Nas'ın gelmesini müthiş bir katkı sağlanır takıma, şehir harekete geçer; Ancak bunu o futbolcuların değil, yöneticilerin düşünmesi gerekir. Bu noktada ben bu futbolcuların takımımıza geleceği yönünde ki hevesimi kaybetmiş bulunmaktayım. Samsun'un makus talihi "çamur at izi kalsın" felsefesini güden ve "amaann bana ne Samsun'un daha önemli sorunları" var diyen yönetemeyenleri! olduğu müddetçe zor değil imkansız gözüküyor bu işler...

engizli55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 25 May 2010, 11:03:33
Cenk'e 600 bin verilir ama sözleşmesine şart koyulur "TAKIM SÜPER LİG'E ÇIKARSA" diye! O zaman helali hoş olsun 600 bin. Yanında getireceği 5 kalite adamda aynı şartlarda imzalasın o zaman bir sorun yok bence. Bir nokta var yalnız gözden kaçmasın, adnan'ı inşallah almazlar. Yollar yapılıyor ama istemiyorum adnan'ı gitsin travzanına...!

aynen katiliyorum