Resmi Site için Tasarım Örneği

Başlatan Cagdas Ünver, 25 May 2010, 00:15:56

« önceki - sonraki »

Cagdas Ünver

Beğenilerinize sunarım.

Sadece ana hatlarıyla bir örnektir, üzerinde daha çok çalışılması gerektiğini biliyorum.

Yeni Tasarımlarınızıda beklıyorum.

Saygılar.

Tufan

her şekilde şuanki halinden iyi olucaktır yemin ederim siteye girmeye utanıyorum. biz sıradan bi ödevi bile ödevi comic le yazınca hocalar ağzımıza yapıyor comic sans la resmi sitede metin mi yazılır Allah aşkına >:(

celebi

çağdaş sen mi resmi siteyi düzenleyeceksin yoksa öylesien mi yaptın

usare

Ya arkadaşlar tasarımı da geçtim, lütfen siteyi an be an güncellesinler. Sonuçta web sitelerinin amacı bilgilendirmedir. Ama bizim resmi web sitemiz bilgilendirmeden başka her işe yarıyor. zzzzz

Cagdas Ünver

Çelebi abi başvuruda bulundum ama benden önce sanırım forum'dan başkalarıda talepte bulunmuştu sonuç çıkmadı.
Sadece Resmi Sitenin görüntüsü beni rahatsız ettiği için 'öylesine' yaptım.

Malesef çok berbat bir Resmi Sayfamız var.

lucarelli

Çok yavaş, çok berbat, güncellenmeyen ve çoğu yapım aşamasında..

Samsunspor'un resmi web sitesini düzenlemek bu kadar zor mu? Bu işi yapmak için gönüllü bir sürü kişi çıkacaktır..

Ollivanders

Neremiz duzgunki Resmi sitemiz duzgun olsun...

babasamsunlu

Her tarafımız düzgün serpico sen ne biliyon.. İftira atma benim yöneticilerime..  :( :( :(

Ollivanders

Bilmedigimiz cok sey var abi evet :(

babasamsunlu

ha işte şöyle yola gel..Hakkı Tomaç abimize itaat et.  :P :P :P :P :P :P

Lan hakkıııı..Yine aklıma düştün lann

Ollivanders

cembaba

Bence bu konu önemli, bizim bu sitemizi yapan kurumsal kuruluş samsunspor.org.tr ye de el atarsa iyi olur bence :)

mehmet yılmaz

Valla bundan bir yıl kadar önceydi sanırım, bir arkadaşımız gelen rica üzerine gönüllü olarak bu işe soyunmuştu. Dönemin yöneticilerinden birisi de kendisine tesislerde randevu vermişti. Arkadaşımız gidip tam 4 saat bekletilmişti ve sonrasında da "biz sana haber vereceğiz" denilerek gönderilmişti.

Şimdi böyle bir durumda, bu kadar güvensiz bir ortamda ben hiçbir arkadaşımıza "git bu işle ilgilen" demem, diyemem... Ama üyelerimiz arasında bu işi yapabilecek olan varsa, kulübe ulaşıp yardımcı olmak istediğini bildirebilir elbette. Neticede Samsunspor'umuzun resmi sitesinin iyi olması Samsunsporlular olarak bizleri mutlu eder.

Tabii bir de, resmi siteyi güncelleyip, bir de forum ekleyip, samsunspor.biz'e alternatif oluşturmak isteyen, hatta ve hatta bizim siteyi kapattırmaya niyetlenenleri de duyduk yönetim içinden; Allah akıl fikir versin, ne diyeyim?

germencisse

Samsunspor.biz 'i Samsunspor taraftarı olupta bilmeyen yoktur..burası resmi siteden dahada öte.. >l<

Serkan

Alıntı yapılan: samsuni - 25 May 2010, 19:10:39
Valla bundan bir yıl kadar önceydi sanırım, bir arkadaşımız gelen rica üzerine gönüllü olarak bu işe soyunmuştu. Dönemin yöneticilerinden birisi de kendisine tesislerde randevu vermişti. Arkadaşımız gidip tam 4 saat bekletilmişti ve sonrasında da "biz sana haber vereceğiz" denilerek gönderilmişti.

Şimdi böyle bir durumda, bu kadar güvensiz bir ortamda ben hiçbir arkadaşımıza "git bu işle ilgilen" demem, diyemem... Ama üyelerimiz arasında bu işi yapabilecek olan varsa, kulübe ulaşıp yardımcı olmak istediğini bildirebilir elbette. Neticede Samsunspor'umuzun resmi sitesinin iyi olması Samsunsporlular olarak bizleri mutlu eder.

Tabii bir de, resmi siteyi güncelleyip, bir de forum ekleyip, samsunspor.biz'e alternatif oluşturmak isteyen, hatta ve hatta bizim siteyi kapattırmaya niyetlenenleri de duyduk yönetim içinden; Allah akıl fikir versin, ne diyeyim?

yönetiliş tarzı Samsunspor için elinden gelenin daha fazlasını yapan insanların yoluna çomak sokmaya çalışan bir yönetimimiz olduğu için UTANIYORUM....!!!