Samsunspor 2009-2010 ilginç istatistikleri

Başlatan mimar55, 23 May 2010, 18:32:42

« önceki - sonraki »

mimar55

23 May 2010, 18:32:42 Son düzenlenme: 23 May 2010, 18:37:58 mimar55
samsunsporumuzun  bu sene neden başarısız olduk onun araştırmasını yapmak lazım mesela benim bir kaç istatistiğim var

içerdeki maçlarda 5 galibiyet 4 beraberlik 8 mağlubiyet almışız. 21 atıp 22 tane yedik.19 puan aldık
deplasmanda ise  7 galibiyet 2 beraberlik 8 mağlubiyet almışız. 28 atıp 25 tane yedik.23 puan aldık
bucaspor süper lige deplasmanda 25 puan alarak süper cıktığını düşünürsek yani samsunda kaybettiğimiz puanlar bizi süper ligten mahrum bıraktı...

Kendi Sahasında En Az Puan Alan Takımlar
kocaeli 10 puan ligi sonuncu bitirdi düştü
g.antep 18 puan ligi 11.
ç.dardanel 19 puan ligi 17. bitirdi düştü
samsunspor 19 puan 10. bitirdik
bu acı tablo bizi düşündürmeli.......

mimar55

samsunda neden bu sene puan toplayamadık....
2006-2007 sezonunda 5  galibiyet 6 beraberlik 6 mağlubiyet almışız 14 atıp 19 yemişiz 21puan
2007-2008 sezonunda 7  galibiyet 4 beraberlik 6 mağlubiyet almışız 21 atıp 22 yemişiz 25puan
2008-2009 sezonunda 10 galibiyet 2 beraberlik 5 mağlubiyet almışız 24 atıp 20 yemişiz 32puan
2009-2010 sezonunda 5  galibiyet 4 beraberlik 8 mağlubiyet almışız 28 atıp 22 yemişiz 19puan
bu istatistikler bize net olarak şunu gösteriyor samsunspor kendi evinde yükselişi yani bu sene gerileme var.... bunun sebebi nedir arkadaslar

kavak_55

kendi sahamızdaki başarısızlığın yegane nedeni stres taraftarın önünde tekım fazla strese giriyor.rakip takımı şaşırtıcağımıza kendi takımızı şaşırtıyoruz taraftarların kendi aralarında yaptığı kavgalar buna örnek birlik bereberlik içinde beğırma alışkanlığımız yok, dolayısıyla rakip oyuncular üzerinde baskı kuramıyoruz.oyuncular gibi taraftar da oyundan erken düşüyor.oyuncularda genç ve yeni takım olmanın heyecanıyla çok hata yapıyor.inşallah 2010 2011 sezonu bütün bunlardan ders çıkartırız ve şampiyonluğa giden yolda herkez üzerine düşeni yapar demişken konyaspor az önce altayı yendi süperlige çıktı başkanlarının konuşması dikkatimi çekti sezon başında takımın 25 trilyon borcu vardı fakat belediye başkanımızın yardımlarıyla bunların üstesinden geldik ve süper lige çıktık diye konuşuyordu ve sonunda belediye başkanlarına teşekkür etti. buda bizim belediye başkanına ders olur inşallah da artık şu takıma sahip çıkar.inşallah

kalptenþimþek

Sezonun ilk yarısında İngiliz futbolu oynadıK..Takımın hızına yetişemedik .:.:...Bu nedenle takım tribünleri yabancıladı..
İkinci yarıda antep futboluna geçiş yaptık..Ama bu seferde tribünler çoktan Manşı geçmişti ???..Mevzu Samsunspor olunca, bundan daha mantıklı açıklama yapamıyorum :)..

mehmet yılmaz

Bir istatistik de ben vereyim,

Samsunspor'umuzun kulüp başkanı 17 deplasmandan sadece 3'üne gidebilmiş...
Nasıl yorumlarsanız yorumlayın artık!

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: samsuni - 24 May 2010, 00:19:59
Bir istatistik de ben vereyim,

Samsunspor'umuzun kulüp başkanı 17 deplasmandan sadece 3'üne gidebilmiş...
Nasıl yorumlarsanız yorumlayın artık!

Hangi deplasmanlar bunlar? yakın - ırak ?

mehmet yılmaz

Bana uzak, başkasına yakın olsun deplasmanları... :)
Neticede bu sitedeki hemen her üyeden bile az deplasman yapmıştır kulübümüzün başkanı!

cvp. Elbette Ordu, Giresun, bir de sürpriz bir Bolu ( belki de Karabük )

salihcakir

bu sene iç saha karnesinin bu denli kötü olmasının yegane nedeni kadro yapısıdır bence. İç sahada baskılı yüklenerek oynamak zorunluluğuna bizim oyuncu karakterlerimiz hiç ama hiç uymuyordu. Rakibi orta alanda karşılayan, kazandığı topları kenarlardan rakip ceza alanına götürmeyi yapabilen bir takımız en nihayetinde. Rakipte Samsun'a geldiğinde kontra oynamaya çalışıyor ligdeki sıralaması ne olursa olsun. Böyle olunca takım iyi yaptığı şeyi uygulayacak zemin bulamıyor. Rakip alanda çok boş saha bulamıyor. Evinde dahi rakibin kornerinden çıkarken yaptığı bir hatadan vs pozisyona gidiyor. Oyunu domine edemiyor yani. Böyle bir oyuncu listesi yok.

Bu sene yapılacak takviyelerin yukarıda sözünü ettiğimiz duruma çare olacak şekilde yapılması yerinde olacaktır.

Ertuğrul Sağlam

2008-09 İç saha'da başarılıydık.
2009-10 Deplasman'da başarılıydık.
2010-11 İnşallah hem iç saha hem deplasman tümünde başarılı oluruz.....

celebi

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 24 May 2010, 10:44:23

SSBiz Gençlik

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 24 May 2010, 10:44:23

Akyol

Bu yıl deplasmanlar çok daha keyifliydi, özellikle ordu,kocaeli ve bolu deplasmanları ilk 3 e yerleşebilir. İç sahada ki tablo tamamiyle kadro yapısından kaynaklı. Geçen yılda tribünler bu haldeydi, kaldı ki adana maçında tavan yapıldı Türkiye konuştu ama sonuç hüsran oldu (hakem hakemde 20 bin kişi arkandeyken hakemide yeneceksin!). 08-09 Sezonunda iç saha 09-10 Sezonunda dış sahada başarılı olduk. Şimdi bu iki yılı değerlendirip 10-11 sezonuna girmek gerekli. Başarıya endeksli taraftar sayımızı ilk maçlarda yakalarsak, hem maddi hem manevi anlamda güzel bir sezon geçiririz...

mehmet yılmaz

Bence sadece oyuncu yapısıyla izah edilmez bu tablo... Hocanın taktik anlayışı da oldukça etkiliydi. Israrla 4-3-3 oynatması, beraberliksiz ve içeride sıkıntılı bir süreç getiriyordu. Orta alanı kalabalık tutup 4-4-2, 4-4-1-1 gibi oynadığımız maçlar -ki çoğu deplasman oldu yenilmeden çıktığımız maçlar oldu.

furkan5534

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 24 May 2010, 00:57:57
Hangi deplasmanlar bunlar? yakın - ırak ?

zaten geldıgımız nokta bu kadar basit.başkan başkanmı ki.. hadi kulüb başkanınıda gectım,koskoca SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ başkanı yzy efendi TAAAA kayseriye maça gidiyor SAMSUN maçlarına gelmiyor. yani geldıgını şahsen ben hatırlamıyorum hatırlıyanınız var mı ki :o

mimar55

biz bu kadroyla süper lige cıkarız hiçte yenilmeden de su demir korkuluklar kaldırılsa.... .:.:.