Google earth'de 19 Mayıs stadı :)

Başlatan cembaba, 20 May 2010, 15:35:53

« önceki - sonraki »

cembaba

Konu başka başlığa taşınır herhalde ama çok hoşuma gitti paylaşım dedim 3 boyutlu :)

Fecr_55

Tribünden daha güzel görünüyor stadimiz, 55 boyutlu :)

55.hakan

seyircisiz Altay maçı oynanıyor herhalde orda  :D

FK_SAMSUN

Ben bu şekilde her gün stadı geziyorum :).

celebi

brigand

bende bakmıştım 3d yi duydugumda..süper oldu stad tam benim istediğim gibi. biraz daha modernize edilmesi ve ilerleyen yıllarda biraz elimiz bollasırsa yada genclik ve spor müdürlüğü ikna edilirse stad zeminin eşilmesiyle kazanılan derinlikle tribünler sahaya yaklaştırılmalı..hem daha fazla kapasite hem daha bogucu bi atmosfer olur..

Musti

Geçen günlerde Google Earth, Samsun'un uydu fotoğraflarını güncelledi. Ben de 19 Mayıs Stadı'nın yeni ve orijinaline daha yakın halini yapmaya çalıştım. Şu anda incelenmek için kabul edildi. 30 gün içinde Google Earth'e konulması için kabul edilebilir.

Bu şu anki 19 Mayıs Stadı'nın Google Earth 3D görünümü :

Bu da incelemek üzere kabul ettikleri çalışmam :

ahmetsefa55

Musti

kalptenþimþek

gayet iyi böyle..ellerine sağlık..

kalptenþimþek

ahh ahh.. şu kale arkaları sayaha yakın olsaydı, nasıl bir cehennem olurdu acaba stadımız?? 8)

Akyol

aynen abi maraton seviyesinde olduğunu düşünmek bile tüyleri diken diken yapıyor  :--*

bu arada kapalıdaki toptan ziyade ışıklarımız da yok o da önemli ama resimler müthiş ellerine sağlık >l<

Musti

Bu tasarıyı ilk yüklediğimde teknik sorunlar nedeniyle kabul etmediler ve düzeltme istediler. Sorunları giderdikten sonra tekrar yükledim. Yine kabul etmediler. Yine uğraştım düzeltmeler yaptım ve denemek için tekrar yükledim bu sefer kabul ettiler.

Önceden ışıklandırmaları yaptım fakat birebir olmadığı için silmiştim. Kabul edilince de öyle kaldı. Resimlerde görünmeyen bir kaç eksik yer daha var.

Şimdi beklemedeyim bakalım geri bildirim geldiğinde düzeltmelerle orijinaline uygun eksik yerleri de ekleyeceğim.

lucarelli

Alıntı yapılan: Musti - 31 March 2012, 21:26:55
Bu tasarıyı ilk yüklediğimde teknik sorunlar nedeniyle kabul etmediler ve düzeltme istediler. Sorunları giderdikten sonra tekrar yükledim. Yine kabul etmediler. Yine uğraştım düzeltmeler yaptım ve denemek için tekrar yükledim bu sefer kabul ettiler.

Önceden ışıklandırmaları yaptım fakat birebir olmadığı için silmiştim. Kabul edilince de öyle kaldı. Resimlerde görünmeyen bir kaç eksik yer daha var.

Şimdi beklemedeyim bakalım geri bildirim geldiğinde düzeltmelerle orijinaline uygun eksik yerleri de ekleyeceğim.

ellerine sağlık çok güzel olmuş. Bir tek kareo eksik.

Musti

31 March 2012, 21:46:24 #14 Son düzenlenme: 14 April 2012, 16:58:38 Musti
Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 31 March 2012, 19:59:44
ahh ahh.. şu kale arkaları sayaha yakın olsaydı, nasıl bir cehennem olurdu acaba stadımız?? 8)

Buyur abi...  :D

Bu da henüz bitmemiş olan daha geniş araziyi kapsayan proje.

Tribünlerin merdiven planları maratonla aynı.