S Oil Reklamı

Başlatan Tufan, 19 May 2010, 00:10:18

« önceki - sonraki »

Tufan

19 May 2010, 00:10:18 Son düzenlenme: 19 May 2010, 13:38:54 samsuni
anasayfaya videolu reklam almışız hayırlı olsun  :)

www.samsunspor.biz

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 19 May 2010, 00:10:18
anasayfaya videolu reklamı almışız hayırlı olsun  :)

Alma değil de Tufan, bir nevi teşekkür etme diyelim... B&S yatırım zaten radyo maçlarımızın ana sponsoruydu...

Tufan

anladım abi
reklam hoşmuş ama  :)

AntZ

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 19 May 2010, 00:18:02
anladım abi
reklam hoşmuş ama  :)

Sözleri de hoş,

Biliriz yanımızda Tunç abimiz var,
Bizim yolumuz dostluğa çıkar  :)

YaşarDoğu

Reklam çok güzel , yalnız uyuyan pompacılar şutlanıyor benim bildiğim  ;D ;D :D :D

celebi

sabah açtım ana sayfada ansızın bir ses baktım soil.

tunç güvenoðlu

öncelikle samsunspor.biz sitesine reklamı koymalarıdan dolayı  çok onere oldum hepinize teşekkür ederim...
yasardogu haklı pompacılar uyumaz ama ne yapalım bız bıraz uyumalarına müsade ediyoruz :))

tunç güvenoðlu

ant 55 sana da tesekkurler guzel cumlelerın için...

mehmet yılmaz

Tunç abi, asıl bir teşekkür ederiz... Kitap alıyoruz bizimlesin, atkı alınıyor bizimlesin, dernekte yanımızdasın, radyo yayınında yanımızdasın, sen samsunspor.biz ailesinin hem bir ferdi hem de ağabeyi durumundasın... Bildiğim kadarıyla S Oil, baska yerlerde epeyce bayiye sahip ama Karadeniz Bölgesinde çok yaygın değil. Samsun'da Çinik'te ve Çarşamba - Terme arasında var diye biliyorum...

Serkan

Reklamda Kamyoncu  yerinde Melih Özkan'ın oynaması lazım Tunç abimizden rica edelim :)

sadece55

Böyle güzel insanların,bize yol gösteren güzel abilerimizi her yönüyle tanıtmalıyız.Karşılıksız yaptıklarına bir nebze de olsa karşılık verebilmek güzel.Tebrikler Samsunspor.biz ailesi

kerem55

Alıntı yapılan: FoRZa_AlviN - 19 May 2010, 14:40:47
Reklamda Kamyoncu  yerinde Melih Özkan'ın oynaması lazım Tunç abimizden rica edelim.. :-* :-* :-*

tunç güvenoðlu

Alıntı yapılan: samsuni - 19 May 2010, 13:42:01
Tunç abi, asıl bir teşekkür ederiz... Kitap alıyoruz bizimlesin, atkı alınıyor bizimlesin, dernekte yanımızdasın, radyo yayınında yanımızdasın, sen samsunspor.biz ailesinin hem bir ferdi hem de ağabeyi durumundasın... Bildiğim kadarıyla S Oil, baska yerlerde epeyce bayiye sahip ama Karadeniz Bölgesinde çok yaygın değil. Samsun'da Çinik'te ve Çarşamba - Terme arasında var diye biliyorum...

mehmet soil olarak yurt içinde 192 ıstasyona sahıpsız..evet karadenızde pek yokuz ama yazdıklarına ılaveten trabzon da ,corumda .amasyada . gumushacıkoyde , tosya da  faalıyete gecmıstır.ama soıl' in  ılk ıstasyonuda terme de kı ıstasyondur bu da bır ayrıcalıktır...

eakgül55

soil reklamı m. idmanyurdu formasında  da yazan reklam degil mi ?

emre

ilklerin şehri republic of terme  :D