İşte Bank Asya'da Yeni Sezon Tarihi..

Başlatan berusa55, 18 May 2010, 20:20:19

« önceki - sonraki »

gozgoz yýlmaz

içeride olursa gitmeyecek misin jean?  ;D ::) :-\ 8)

55JNR55

dartagnan çok uyuyo yolda da ben otobüsde uyuyamıyorum :D ;)

inşallah dertsiz tasasız herkesin beklentilerinin üstünde bir sezon olur, hepimiz şaşırırız umarım

Kaya

Ya bir şey demeyeyim diyorum olmuyor hepiniz uyuyorsunuz işte yalandan ne o uyumuyor bu uyumuyor yapıyorsunuz :D horultularınızı en iyi ben bilirim...

engizli55

bu sezon uzun zamandan sonra ilk macda orda olacam nasip ederse belki ayagim ugurlu gelr.

Dartagnan

Alıntı yapılan: iak5529 - 18 May 2010, 23:51:01
  Ya bir şey demeyeyim diyorum olmuyor hepiniz uyuyorsunuz işte yalandan ne o uyumuyor bu uyumuyor yapıyorsunuz :D horultularınızı en iyi ben bilirim...

:D :D :D :D   gozumu arasıra acıyorum korıdorun ucunda garantı  inanc oturuyor :D:D

furkan5534

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 18 May 2010, 20:45:38
işimiz inşallaha maşallaha kalmış gibi gözüksede 15 Mayıs 2011de Çiftlikte şampiyonluk kutlamayı nasip et bize ya Rabbim.

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :-[

Akyol

Alıntı yapılan: iak5529 - 18 May 2010, 23:51:01
Kardeşim benim yaa şöförlerle oturacağına gel arkaya makaraya sende hep beraber makara hep beraber uyku felsefesini güdüyoruz  ;) Birde teybin başına geçip bayık şarkılar çalınca bizim iyice uykumuz geliyor hep senin yüzünden ağzım beş karış açık uyuyorum yaa ayıptır  ;D

babasamsunlu

ikinci ligde en son şampiyon olduğumuz tarih 19 mayıs tan bir gün önce veya aynı gün diye hatırlıyorum..15 mayıs bence  uğurlu gelecektir.. 1 5 5 2011... arada 55 var çünkü :):)

Akyol

Abi çok sağlam bağladın ben artık kesin gözüyle bakıyorum şampiyonluğa :D

babasamsunlu

En azından hakkıyla erkut tutudan daha sağlam olduğu kesin :):):

ayrıca 55 in yanı sıra 3 adette  1 var :):)

bu bir işaret :):)

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 21 May 2010, 11:10:26
En azından hakkıyla erkut tutudan daha sağlam olduğu kesin :):):

ayrıca 55 in yanı sıra 3 adette  1 var :):)

bu bir işaret :):)

Sürekli Erkut'un adını kullanmasak :):)

Bu da bir işaret olabilir.  :D :D

babasamsunlu

Kardeşim soyadını bilerek yazdık herhalde..Yalnış anlamaya mahal vermemek için :):)
Çok kötü bir şanssızlık senin adına böyle bir adamla adaş olmak :):) :D :D

Bence işaret olabilir değil tam bir işaret..1 55 2011..

Başında 1 var..Sonunda da 1 .. ORTADA 55 :):) DAHA NE OLSUN DAA

beşnumara

abi senin hesabın  devlet bahçelinin facebookta dönen hesaba çok benziyor ;D ;D ;D

babasamsunlu

Ne yapalım yaşasın büyücülük  :):):):)