2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

celebi

Ollivanders

Ortasahaya mucadele gucu yuksek bir futbolcu almaliyiz.

celebi

AntZ

Alıntı yapılan: Serpico55 - 30 August 2010, 23:25:50
Ortasahaya mucadele gucu yuksek bir futbolcu almaliyiz.

Kenan'ın yerine Can Itın gelince orta sahaya da yardım eder o açık kapatılır. O eksikliği hissettiren birazda defans.

Ollivanders

Mevcut kadro belki bu mucadeleyi sezon sonuna kadar surdurebilir. ancak yeri geldiginde huseyin kalpar rotasyonu dusunecektir. bu acidan sikinti olma ihtimali ister istemez insani dusunduruyor.:)))

AntZ

Alıntı yapılan: Serpico55 - 30 August 2010, 23:35:22
Mevcut kadro belki bu mucadeleyi sezon sonuna kadar surdurebilir. ancak yeri geldiginde huseyin kalpar rotasyonu dusunecektir. bu acidan sikinti olma ihtimali ister istemez insani dusunduruyor.:)))

Sercan varya kardeşim  :P

O da doğru, Turgay'ı oynatmasan sadece Murat kalıyor orta sahada mücadele eden, ne Anıl ne de yaşı itibariyle Hakan'ın savunma yönü yeterli değil. Turgay ve Murat oynadığı sürece sıkıntı yaşamayız ama dediğin gibi biri oynamadığında zorlanırız. Hakan Koçarslan'a muhtaç kaldığımızı düşünmek bile istemiyorum.

**KaR6**

Mustafa Gürel var daha, iolacak ondan..

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 30 August 2010, 23:48:25
Mustafa Gürel var daha, iolacak ondan..

Ben Samsunsporlu bir tek Mustafa tanırım o da menoktakar  ;) Mustafa Gürel geri gönderildi biliyorum Mustafam.

**KaR6**

hadi yaa, niye yolladılar gül gibi adamı? koçarslan var o zaman ondan da olacak :-\

AntZ

Gül gibi futbolcu mu olur Mustafam, ondan göndermişlerdir.  :) Futbulcu dediğin aslan gibi olur, bak Koçarslan, Kılıçarslan, Alparslan hepsi takımda ama senin gül yok.  :)

**KaR6**

55.hakan

transferin son günü bugün dalgınlığa gelip sözleşmeyi imzalatıp Quartey'in lisansını unutmazlar inşallah  :(

Burak

bu fatih yiğituşağı vardı ne oldu o ? hatırlamıyorum da

vanlioglu

Alıntı yapılan: Burak - 31 August 2010, 09:43:17
bu fatih yiğituşağı vardı ne oldu o ? hatırlamıyorum da
ben de merak ediyordum o adamı. ilk geldiğinde denenmeyi kabul etmeyip geri gitmiş.

Akyol

Haber gazetesine göre Jonathon'da menajerinden kaynaklı sorun varmış. Sırp menajer uçuk rakamlar istediğinden transfer çıkmaza girmiş  :(