2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

_Jack Daniels_

Yok abi ben o adamı idmanda görmüştüm.Sıkı Samsunsporlu kendisi her oyuncumuzu tanıyor.  ;D Yeni yabancı almış olabilirler.

celebi

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: _Jack Daniels_ - 22 August 2010, 11:12:31
Dün maça giderken minibüs şoförü yeni bir zenci aldık ama Jonathan değil diyordu isim sordum söylemedi. :D Ne kadar doğrudur bilemem ama.
pele olmasın  :D, traşı nasıldı? :P

berusa55

Alıntı yapılan: _Jack Daniels_ - 22 August 2010, 11:12:31
Dün maça giderken minibüs şoförü yeni bir zenci aldık ama Jonathan değil diyordu isim sordum söylemedi. :D Ne kadar doğrudur bilemem ama.

Yok yeni zenci menci. Zenkenin eşi ve dostlarıydı işte o gördükleri...

Kaynak

isyan

Vaaaybe Zenke´nin e$ine bak, Fizik görünümü ayni Zenke  ;D

furkan5534

Ertuğrul Sağlam

Gazeteci olduğunu öğrendiğim iki kişi ile bir esnafın muhabbetinde kulak misafiri oldum, İki yöneticimizin araya girmesi ile Celil'in bu hafta Samsunspor ile antremanlara çıkma durumu varmış. (kaynak kesinlikle çok güvenilir değil ben sadece duyduğumu aktarayım dedim) Celil ile bir yakınlığı olan varsa arkadaşlar arasında kendisinin son durumu hakkında bilgi alıp siteye aktarırsa güzel olur...

Atakumlu

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 23 August 2010, 12:29:56
Gazeteci olduğunu öğrendiğim iki kişi ile bir esnafın muhabbetinde kulak misafiri oldum, İki yöneticimizin araya girmesi ile Celil'in bu hafta Samsunspor ile antremanlara çıkma durumu varmış. (kaynak kesinlikle çok güvenilir değil ben sadece duyduğumu aktarayım dedim) Celil ile bir yakınlığı olan varsa arkadaşlar arasında kendisinin son durumu hakkında bilgi alıp siteye aktarırsa güzel olur...

antrenmanlara cıksın takılsın bir taraftar gibi bizim topcuları izlesin ama futbolcularla gorusmesin onlarında aklına fesatlık sokmasın vede bu paracıyla sozlesme kesinlikle yapılmasın.....

celebi

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 23 August 2010, 14:46:25
antrenmanlara cıksın takılsın bir taraftar gibi bizim topcuları izlesin ama futbolcularla gorusmesin onlarında aklına fesatlık sokmasın vede bu paracıyla sozlesme kesinlikle yapılmasın.....

sunbeam

Arkadaslar bu ne is simdi? http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=681136

Onun lisansinda niye sorun olsunki? Bonservisinimi yatirmadilar bizim kulübe? ;)

Ankaragücü'nün 18 kisilik kadrosunda falanda yoktu son iki hafta...

FaTiH_HaN

Bence Celil ilerleyen yaşına rağmen çok faydalı olabilir takımda hala cenki besleyebilecek asist yapabilecek nitelikte oyuncumuz yok inşallah doğru haberdir.

kumköylü ahmet

celil sagir iyi futbolcuydu ama bu saatden sonra onun kendisine faydasi yokki samsunsporumuza olsun.....
cenk yeter bize

Dartagnan

Bence bu takımda oynayabilmesi için üstün bı gayret göstermesi gerek.bı yandanda dusunuYorum biz bu adamı alsak gecen seneki Rize'den bı farkımız kalmaz.o kadarda cazip gelmiyor bana.

Jnr.Serkan

Allah korusun ne celili.Geçen seneki Rizeden ne farkımız kalır.Cenk,Hakan,Kenan,Alparslan,Ahmet Şahin bide celil .Oldu olacak serkan aykutta dönsün 90lı yılların forvet 3lüsü geri gelsin  zzzzz

55.hakan

Alıntı yapılan: sunbeam - 23 August 2010, 15:09:12
Arkadaslar bu ne is simdi? http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=681136

Onun lisansinda niye sorun olsunki? Bonservisinimi yatirmadilar bizim kulübe? ;)

Ankaragücü'nün 18 kisilik kadrosunda falanda yoktu son iki hafta...
Turgut'a lisans çıkaramamışlar mı daha...ilginç