2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

King1965

berusa55

21 August 2010, 15:44:41 #3361 Son düzenlenme: 21 August 2010, 15:49:04 berusa55
AlıntıTAHTA AÇILDI LİSANSLAR ÇIKTI

İşadamı Eski Yönetici Hüseyin Başgöl, Celil ve Feridun için verdiği sözü tutarak tahtadaki engelini kaldırırken, Caner Altın ve Hakkı Hocaoğlu lisans çıkarmayı engellemek için her yolu denedi. Lisanslar son anda çıkarıldı

GERÇEK SAMSUNSPORLU BAŞGÖL
Kırmızı-Beyazlı yönetim dünü adeta stres içinde geçirdi. Yönetim, transfer tahtasında engelleri bulunan Celil Sağır, Feridun Sungur, Caner Altın ve Hakkı Hocaoğlu'dan yetki almak için dün yoğun bir mesai harcadı. Celil ve Feridun sorununu büyük bir Samsunsporluluk örneği gösteren işadamı Hüseyin Başgöl çözerken, Caner Altın ve Hakkı Hocaoğlu adeta çamura yatarak, lisans çıkarmaya engel oldular. Dün sabah hummalı bir çalışmaya giren yönetimden İkinci Başkan Ömer Çoruh, Basın Sözcüsü Haluk Tan ve yönetici Aykut Çepni, Celil ve Feridun'un vekaleti elinde bulunan İşadamı eski yönetici Hüseyin Başgöl ile görüştü. Başgöl, inanılmaz bir Samsunsporluluk örneği göstererek, alacağı parada hem indirim yaptı, hem de 6 ay sonrasına taksitler halinde ödenmek kaydıyla öteleyerek, imzayı verdi.

BUNLAR NASIL SAMSUNSPORLU

Başgöl'den gelen sevindirici haber, Caner ve Hakkı Hocaoğlu"dan gelmedi. Samsun'dan bir grup Samsunspor sevdalısı kulüpten yetki alarak Kartepe'de kampta bulunan Caner Altın'a gitti. Yapılan her türlü teklifi elinin tersiyle iten Caner, imza vermeyerek, tahtayı açtırmayacağı bildirdi. İstanbul'da bulunan Hakkı Hocaoğlu ile yapılan görüşme de aynı Caner gibi sonuçlandı. Bunun üzerine apar topar uçakla İstanbul'a giden Başkan Erkut Tutu, Türkiye Futbol Federasyonu"na gitti. Burada yaptığı görüşmelerin ardından Caner ve Hakkı için teminat mektubu verdi ve transfer tahtası açıldı. Transfer tahtasının açılmasıyla Samsun TFF'de bu kez hummalı bir çalışma gerçekleşti. Tüm futbolcuların lisansları çıkartılarak, derin bir nefes alındı.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=21607

Caner ve Hakkı!  >:( >:( Artık gerisini anlayın! Oruçlu oruçlu... Tövbe tövbe yarabbi...

Ve teşekkürler sayın Başgöl...

germencisse

Bunlar Samsun bünyesinde yıllarca barınmış barınmasalarmış açlıktan nefesleri kokacak adamlar..

55.hakan

Alıntı yapılan: berusa55 - 21 August 2010, 15:44:41
http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=21607

Caner ve Hakkı!  >:( >:( Artık gerisini anlayın! Oruçlu oruçlu... Tövbe tövbe yarabbi...

Ve teşekkürler sayın Başgöl...

teminat mektubu olmasa kalmıştık ortada  :-X

salihcakir

anıl haricindekilerin bugün çıkartılmış lisansları. anıl'ın lisans sırasında ortaya çıkan bir yetiştirme bedeli hikayesi çıkmış. ankaraspordan önceki kulübünden sanırım. bunu ankaragücü çözemesi gerekiyor tabiki. anlayacağınız anıl hariç tam takım çıkıyoruz. anıl da önümüzdeki hafta içi artık inşallah.

55.hakan

Alıntı yapılan: salihcakir - 21 August 2010, 16:45:51
anıl haricindekilerin bugün çıkartılmış lisansları. anıl'ın lisans sırasında ortaya çıkan bir yetiştirme bedeli hikayesi çıkmış. ankaraspordan önceki kulübünden sanırım. bunu ankaragücü çözemesi gerekiyor tabiki. anlayacağınız anıl hariç tam takım çıkıyoruz. anıl da önümüzdeki hafta içi artık inşallah.
yapma be inşallah çıkar haftaya en önemli transferlerdendi  :(

brigand

inş. anıl ın olayıda halledelir.bugün tam kadro olmak iyi oldu. haydi hayırlısı

AntZ

Sadece Emre İncemollaoğlu ile Mustafa Gürel'in lisansları çıkarılmamış. Cenk gelince Emre de gönderildi sanırım. Kenan, Ersin, Kemal, Can Özgür gibi stoperler varken ve zora girse de Jonathan'ın gelmesi düşünülürken de Mustafa yı elemiş olabilir hoca. TFF ye göre Emrullah'ı saymazsak kadroda 25 kişi var şu anda.

LisandroLopez

Evet Jonathan şu an Samsun'da sanırım arkadaşlar maçtan sonra sivil bir zenci gördüm ama o muydu pek anlayamadım..

Mert

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 22 August 2010, 00:40:48
Evet Jonathan şu an Samsun'da sanırım arkadaşlar maçtan sonra sivil bir zenci gördüm ama o muydu pek anlayamadım..

Zenke veya agbetunun bir yakını olabilir.Jonathan bu hafta nice nin kadrosunda gösteriliyordu.

Mert

Caner efendi elini kolunu sallaya sallaya geziyordu samsun sokaklarında.Artist herif.

CeLL-O

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 22 August 2010, 00:40:48

Zenke'nin eşi Samsun'da maçı izlemeye gelmişti, sanırım yine Zenke'nin bir yakını olabilir gördüğün.

_Jack Daniels_

Dün maça giderken minibüs şoförü yeni bir zenci aldık ama Jonathan değil diyordu isim sordum söylemedi. :D Ne kadar doğrudur bilemem ama.

celebi

sunbeam

22 August 2010, 11:39:07 #3374 Son düzenlenme: 22 August 2010, 11:50:01 sunbeam
Evet Quartey dünki Nice - Nancy macinda yedek kulübesinde yer aldi. Galiba yatti artik. Ne ac gözlü menajerler varmis.  >:( Yani o gördügün Jonathan olamaz.