2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

İlahi abi ..ne güldüm ya...

Abi şap vardır bunalrın yemeğinde sen merak etme :):)

samsunmania

Bunlara şap map işlemez kardeşim.  :D :D
Konu başlığının da içine ettik. :-[ :-[

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D ;D

hahahaha diyorum konuyu kapatıyorum :)

red_white

Zenke rakipleri çiğ çiğ yemesi lazım aman gözünü seveyim zenke sabret cumartesiye kadar iyi bak kendine  :D

55_OrHaN_55

celebi

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 17 August 2010, 15:13:27
Kalpar'ın 8 bankosu
17 Ağustos 2010 / 14:14
Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın Cumartesi akşamı Akhisar Belediyespor karşılaşmasında sahaya süreceği ilk onbirden 8 bankosu netleşti. Tecrübeli teknik adam, son 4 günde 3 isim daha bulmak zorunda
Samsunspor Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Akhisar Belediyespor karşısında sahaya süreceği onbiri yavaş yavaş kafasında netleştiriyor. Şu ana kadar oyuncularının sergiledikleri performanstan son oderece memnun kaldığı görülen tecrübeli çalıştırıcının Akhisar karşılaşmasına tecrübeli bir oyuncu kadrosuyla çıkacağı sinyallerini veriyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin teknik direktörü Kalpar'ın Cumartesi akşamı rakibi karşısında sahaya süreceği 8 bankosu şöyle; Ahmet Şahin, Alpaslan, Turgay, Murat Yıldırım, Hakan Bayraktar, Agbetu, Zenke ve Anıl Taşdelen. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar ise takımlarının Akhisar Belediyespor karşısında kazanmalarını istiyor.

denge gazetesi

OFF HEYECANA AZ KALDI

sadece55

Hoca Turgayı sağ beke yada stopere çekecek gibi görünüyor...Turgayın oynaması güç katacaktır takıma..Neyse ki Orhan sevası bitmiş gibii

Mustee13

berusa55

Jonathan Quartey'i kiralık almışız  ;)

vanlioglu

o adam hazır olarak gelir fransa ligi başladı ne de olsa. belki bu hafta oynar  ;)

tanju55

Hakan Urfa'da

Spor Toto 2. Lig Kırmızı takımı Şanlıurfaspor, Samsunspor'dan 21 yaşındaki golcü futbolcu Hakan Akman ile 2 senelik sözleşme imzaladı. Şampiyonluk hedefleyen sarı-yeşilliler, en son Kartalspor'dan İbrahim Parlayan'ı kadrosuna dahil etmişti. Bu arada yönetim, pazar günü Şanlıurfa Arena'da yapacağı Kocaelispor maçının gece oynanması için TFF'ye başvuruda bulundu.

s_uzunkaya

berusa55

Ne oldu bizim Jonathan Quartey iftara yetişebildi mi? Yoksa bugünki "bugün" de mi yalan oldu!

AntZ

Alıntı yapılan: berusa55 - 17 August 2010, 21:05:03
Ne oldu bizim Jonathan Quartey iftara yetişebildi mi? Yoksa bugünki "bugün" de mi yalan oldu!

Oruç açarken Bursa için iftar vaktini bekleyen Ulvi  :D asker yolu mu gözlüyosun her konuda anlaşılmış işte, bırak Jonathan ı maçı bekle  :D

berusa55

17 August 2010, 21:09:43 #3224 Son düzenlenme: 17 August 2010, 21:12:36 berusa55
Anlaşıldıysa gelsin kaaaaardeşim. Yetti artık kaçıncı "bugün" bu!  ;D