2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 August 2010, 21:07:22
Bu sene TFF ile iyi ilişkiler kuruldu, geçen günlerde Tutu da gitti İstanbul'a, seçime de az kaldı lisans sorunu falan olmaz.

Serkan

Çelebi abi geldimi ganalı (= ver haberi uçur bizi dua edelim sana :(=

celebi

benim bildiğim daha gelmedi be kardeşim :(

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 16 August 2010, 23:16:09
benim bildiğim daha gelmedi be kardeşim :(

Hocam bu Ganalı için Ercan Kol'un zencisi diyorlar! Zenke için de "Siyah İnci Çelebi" deniliyor, katılır mısın? ;)

celebi

katılırım ama zenke biraz daha çalışması lazım

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 16 August 2010, 23:19:51
katılırım ama zenke biraz daha çalışması lazım

Zaten o bir benzetme, Türk futboluna ikinci birÇlebi gelmez artık! Zencisi hiç gelmez ;) 

celebi

Serkan

çelebi abimin ayak bileklerine sahip topçu yoktur , 60 dk bir insanın ayandan top alınmazmı

celebi

est. sağolasın kardeşim ama bir ara sana söz topu kaptıracağım. bu arada babama hala diyorum sen yanlış yaptın beni samunspora vermedin diye neymiş çok uzakmış kim götürecek getirecek seni diye. :( :( yoksa şimdi bana da küfür ederdiniz  :D

55Melek55

maço

Alıntı yapılan: celebi - 16 August 2010, 23:27:19
est. sağolasın kardeşim ama bir ara sana söz topu kaptıracağım. bu arada babama hala diyorum sen yanlış yaptın beni samunspora vermedin diye neymiş çok uzakmış kim götürecek getirecek seni diye. :( :( yoksa şimdi bana da küfür ederdiniz  :D

abi bizi babamız verdide noldu kosmuyo diye almadılar bosver içinde ukte kalmasın  :)

celebi

ben eskiden koşuyordum o teknikle be kardeşim hesap et işte

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 16 August 2010, 23:27:19

Allah razı olsun amcamdan. Çok ileri görülüymüş valla!...  :D

celebi

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: 55Melek55 - 16 August 2010, 23:32:12
afrikali nerde

bugün gelecekti güya. İnşallah o da diallo gibi hikaye olmaz...