2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

55.hakan

Ya hazır açıkken alsanıza bir forvet sezon ortası kapanır mapanır al başına belayı sonra

berusa55

16 August 2010, 14:16:46 #3166 Son düzenlenme: 16 August 2010, 14:24:33 berusa55
Halk gazetesine göre ise olay tam tersi. Yani transfer tahtası sorunu var  :( :(

AlıntıLİSANSLAR HAFTA SONU

Samsunsporlu futbolcuların lisanslarının hafta sonuna kadar çıkarılacağı bildirildi. Transfer tahtasının açılması için ufak pürüzlerin kaldığı öğrenildi

Samsunspor'da transfer bombaları ardı ardına patladı ama lisanslar çıkarılamadı. Yeni transfer olan oyunculara, lisans çıkarmak için ise çalışmalar sürüyor. Başkan Erkut Tutu, transfere engel eski futbolcu alacaklarındaki sorunun giderilmesi için görüşmelerini sürdürüyor.

MEKTUPLA ÇÖZÜLÜYOR
Transfer tahtasının açılması için birkaç pürüzün kaldığını belirten kulüp yöneticileri, "Federasyonda bir sorunumuz yok. Teminat mektubuyla bunu çözüyoruz. Biz yine de tahtaya engel futbolcularımızla görüşüp, anlaşma yoluna gidiyoruz. Birkaç gün içinde bu sorunu çözeceğiz ve hafta sonu lisansları çıkaracağız" dediler

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=21425

55(tuncay)55

inşaallah hiç bir sorun çıkmaz herşey güzel gidiyor ve sezon sonuna kadar da öyle devam etsin

55.hakan

hadi bakalım göreceğiz hafta sonuna kadar demekki kapalıymış tahta...

red_white

öyle bir ihtimal vermiyorum eğer olursa şayet o stad başlarına yıkılır

vanlioglu

hiç de bi b.k olmaz pişkin pişkin devam ederler rahat olun  ;)

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: red_white - 16 August 2010, 14:56:05
öyle bir ihtimal vermiyorum eğer olursa şayet o stad başlarına yıkılır

bencede öyle birşey yoktur olsa bu kadar transferlerden önce tahtayı açmaya çalışırlardı herşey güzel olacak bu sene ne olursa olsun evimize dönecegiz

kuzeycity

arkadaşlar bence bi forvet transferi daha yaparsak iş tamamdır ben ibrahim ülüme ve savaş esene hiç güvenenemiyorum açıkcası

nomak55

bizde şini 3 dene zenci olacak sonra diğerleride kendilerini boyamasınlar vplus kullanır uzatırlar ahahahaha:D

lucarelli

Bu yıl tahta veya lisans sorunu olmaz diye düşünüyorum.

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: lucarelli - 16 August 2010, 18:20:12
Bu yıl tahta veya lisans sorunu olmaz diye düşünüyorum.

olmayaakta inşaallah

Lusage

Maça şurada 5 gün kaldı. Eğer Lisans sorunu olsaydı çoktan siteden birilerinin kulağına gelirdi. Kısaca rahat olalım  ::)

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: Lusage - 16 August 2010, 21:42:28
Maça şurada 5 gün kaldı. Eğer Lisans sorunu olsaydı çoktan siteden birilerinin kulağına gelirdi. Kısaca rahat olalım  ::)

rahat olalımda ama fazla rahat olmayalım

SerhaT55

Emrullah Eyüpspor'da

Samsunsporlu yöneticiler, teknik heyetin raporu doğrultusunda Çaykur Rizespor'dan alınan genç kaleci Emrullah Şalk'ı Eyüpspor'a kiraladı.Kırmızı-Beyazlılarda, "Kalecilerden Emrullah Şalk mı, yoksa Serkan Boydak mı gidecek?" sorusu, dün cevabını buldu. Samsunsporlu yöneticiler, teknik heyetin raporu doğrultusunda kararını verdi Çaykur Rizespor'dan transfer edilen Emrullah'ı Eyüpspor'a kiralık verdi. Forma giyebileceği bir takıma gitmesinin kendisi açısından faydalı olacağını belirten genç kaleci, "Bu sezon Eyüpspor'da oynayarak tecrübemi arttıracağım. Geri döndüğümde daha iyi bir Emrullah olacak" dedi.

55_OrHaN_55

arkadaşlar bizim ganalı bugün gelecekti ne oldu, haberi olan var mı bu konuda?