2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

sadece55

ahmetsefa55

cem

Alıntı yapılan: Erdinc - 13 August 2010, 22:43:15
Cem biraz bahsetsene oyunculardan
anılı çok diri gördüm,agubute kaleye çok uzak oynuyor zenkenin hafif sakatlığı olduğu için antremana katılmadı alpaslan daha yeni antremanlı olmasına rağmen iyiydi,ben kenan savaş abdulazizin oynayabileceklerini sanmıyorum en sağlam bölgemiz kesinlikle kalemiz...

furkan5534

Adam nice ' da oynuo baba ya :D gelsin tipide iyi adamın kalıplı :D o da gelsin sevdim bunlar adamı biçer walla :D zenci 5 gen'i :D :D :D

Ertuğrul Sağlam

Hakan Akman 50,000 TL Yetiştirme bedeli karşılığında Şanlıurfaspor ile anlaşmış.
İnşallah başarılı olur ve daha iyi yerlere gelir, daha iyi yerleri hakettiğine inanıyorum. (Ailesi için)

vanlioglu

Hakan Akman ne yaptı bunlara da anlaşmadılar çok merak ediyorum. şahsen çok ümitli olduğum birisiydi.

nomak55

Arkadaşlar wikipedia da yazanlara göre bu quartey kardeşimiz 88 doğumlu ve 1,86 boyunda stoper mevkisinde görev yapan ve nice kulübü ile 2013 e kadar sözleşmesi olan bi kardeşimiz yani bu adam kirlalık geliyor anlicanız oolsun ama sonuçta defansı sağlama aldık bence forvvete de gerek yok biz geçen sene gol atabiliyorduk ama durmadan gol yiyorduk geçen seneki takımın yediği gol miktarına bakarsanız anlayacaksınız ne demek istediğimi biz her türlü gol atarız hem arkadaşlar diyorki bize 15-20 gol atacak forvet lazım,peki nerede öyle bi adam öyle adam zaten bize kalmaz süperlige gider,Bank asyada ne işi var o adamın

lucarelli

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 14 August 2010, 09:33:35
Hakan Akman 50,000 TL Yetiştirme bedeli karşılığında Şanlıurfaspor ile anlaşmış.
İnşallah başarılı olur ve daha iyi yerlere gelir, daha iyi yerleri hakettiğine inanıyorum. (Ailesi için)

Umutlu olduğun bir arkadaştı. Umarım başarılı olur.

Ertuğrul Sağlam

Jonathan Quartey'in Tranfermarkt'teki değeri 450-500,00 Euro. Bu adam kiralıkmı, bonservisi ilemi geliyor anlayamadım. bonservisi ile geliyorsa bizim yönetim kesin gömü falan buldu:)

Sercan

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 14 August 2010, 11:36:50
Jonathan Quartey'in Tranfermarkt'teki değeri 450-500,00 Euro. Bu adam kiralıkmı, bonservisi ilemi geliyor anlayamadım. bonservisi ile geliyorsa bizim yönetim kesin gömü falan buldu:)

Şu Milas'ta bulunan tarihi mezarlığı soyan bunlar mı acaba  ;D ;D

kumköylü ahmet

once bir imzayi atsinda bundada bir puruz cikmaz insallah

kabacevizli55

milastaki hazineye gerek yokya amisosdan altın yılan felan onun gibi bişi buldularsa nice takımını bile satın alırlar

SerhaT55

Alıntı yapılan: nomak55 - 14 August 2010, 10:11:16
Arkadaşlar wikipedia da yazanlara göre bu quartey kardeşimiz 88 doğumlu ve 1,86 boyunda stoper mevkisinde görev yapan ve nice kulübü ile 2013 e kadar sözleşmesi olan bi kardeşimiz yani bu adam kirlalık geliyor anlicanız oolsun ama sonuçta defansı sağlama aldık bence forvvete de gerek yok biz geçen sene gol atabiliyorduk ama durmadan gol yiyorduk geçen seneki takımın yediği gol miktarına bakarsanız anlayacaksınız ne demek istediğimi biz her türlü gol atarız hem arkadaşlar diyorki bize 15-20 gol atacak forvet lazım,peki nerede öyle bi adam öyle adam zaten bize kalmaz süperlige gider,Bank asyada ne işi var o adamın
ama gecen sene o gollerın fazlasını yanı 15 ini turgut attı ama turgut yok ve bole oldukça elimizde gol özellkli biri yok

lucarelli

İyi transferler yapıyoruz. İnşallah döneriz evimize

SerhaT55

İdmana çıktı ve gönderildi
14 Ağustos 2010 / 14:00
Beşiktaş'tan Samsun'a davet edilen genç solbek Özgür, iki antrenman sonunda geri gönderildi. Ankarasporlu Alpaslan Kartal'ın transferinin resmiyet kazanmasıyla bu bölgeye olan ihtiyacın giderilmesiyle birlikte Özgür'e yol verildi
ÖZGÜR GÖNDERİLDİ
Kırmızı-Beyazlı ekibin Beşiktaş'tan transfer etmek için Samsun'a davet ettiği Özgür ile yollarını ayırdı. Ankaraspor'dan transfer edilen Alpaslan Kartal'ın transferinin resmiyet kazanmasıyla birlikte solbeke olan ihtiyaç ortadan kalkınca yönetim kurulu teknik ekibinde raporu üzerine Özgür ile devam etmeme kararı aldı.

YA SERKAN YA EMRULLAH
Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır'ın dün Özgür ile yaptığı toplantıda genç futbolcuya yönetim kurulu olarak aldıkları kararı genç oyuncuya bildirmesinin ardından Samsun'dan ayrıldı. Takımdan gönderilmesi gündemde bir diğer oyuncu ise kaleci Emrullah. Emrullah'ı kiralık olarak başka bir takıma vermeyi planlayan Samsunspor, böylelikle kadro sayısınıda düşürmüş olacak.