2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

55.hakan

hadi alın şu parayla bir forvet parayı yemeye kalkmayın da

usare

Kusura bakmayın birde konu açılmış bununla ilgili.. Göremedim. Ne kadar hızlı arkadaşlar yaa.
Bende Samsunspor'umuzla ilgili bir haberi ilk ben paylaştım diye mutlu olmuştum kendi kendime ;D

beşnumara

Alıntı yapılan: hakanelgun - 13 August 2010, 14:44:01
hadi alın şu parayla bir forvet parayı yemeye kalkmayın da
iyi bir golcü arıyorlar.Takımda tek eksik forvet o da büyük bir ihtimal akhisar maçından sonra gelecek.Boşta golcü yok sağolsun cenk 500lerden 600lerden aşağı inmemiş.Süper ligden bekliyorlar forveti o da lig başladığında kadroda düşünülmeyenlerden biri olacak.Yoksa dediğim gibi şuan boşta forvet olmadığı için alacağımız bir isim yok.

berusa55

AlıntıBu kadarını beklemiyorduk
[ 13.08.2010 ]

Samsunspor'un yeni transferleri Akeem Agbetu ve Simon Zenke, taraftarların kendilerine gösterdikleri ilgiden son derece memnun olduklarını belirterek, "Bu kadarını beklemiyorduk" dediler.Kırmızı-Beyazlıların siyahi oyuncuları Akeem Agbetu ve Simon Zenke, Samsunspor taraftarlarına övgüler yağdırdı. Antrenmanlara gelerek kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür eden Akeem Agbetu, "Görünen o ki taraftarlarımız çok ateşli. Umarım sezon başladığında onları mutlu etmeyi başarırız. İyi bir kadro oluşturuldu. Amacımız hep birlikte hareket ederek Süper Lig'e çıkmak olacak. Bunu başaracak kalitede bir takımız" dedi.

BİZE ÇOK GÜVENİYORLAR
Taraftarların kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Simon Zenke ise, "Taraftarlarımız bizlere çok güveniyor. Özellikle bana çok bük sevgi gösterilerinde bulunuyorlar. Elde edeceğimiz başarılı sonuçlarla taraftarlarımızın bu güvenini boşa çıkarmamalıyız. Ben golcü bir futbolcuyum. Ama sahaya çıktığımda önemli olan benim gol atmam değil, takımımın kazanmasıdır. Eğer benden daha uygun birisi varsa ona pas vermeyi tercih ederim" diye konuştu.

Kaynak

samsunmania

13 August 2010, 15:03:48 #3079 Son düzenlenme: 13 August 2010, 15:05:52 samsunmania55
Dünyanın sonu geldi.
Adeka Samsunspor'a yardım ediyor. Eyvallah.
Bize Baticon, Fenocodin falan bağışlamaz inşallah. ;D
Sıra Makina Sanayi'nde.

berusa55

samsunmania

Alıntı yapılan: berusa55 - 13 August 2010, 15:04:37
Arkadaşlar Adeka konusuyla ilgili başlık açtık!

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=8103.0

Adeka için başlık açılması için 10 milon lira vermeleri lazım.
..k gibi para var. samsunspor'a icraat 0. O parayı da burada yaptılar.
Neyse, Ersin istedi ordan devam edelim.

berusa55

Üstadım konu bütünlüğü için ordan devam edilsin istedik madem başlık açılmış; yoksa Adeka ismi çok da önemli değil. Madem 300bin Tl'lik yardım etmişler bize de teşekkür etmek düşer...

samsunmania

Alıntı yapılan: berusa55 - 13 August 2010, 15:04:55
Üstadım konu bütünlüğü için ordan devam edilsin istedik madem başlık açılmış; yoksa Adeka ismi çok da önemli değil. Madem 300bin Tl'lik yardım etmişler bize de teşekkür etmek düşer...

Neyse. benim içim çok dolu. Oradan devam edelim. Bütünlük bozulmasın.

samsunmania

Bir forvet ile bu ligi toz duman edecekmişiz gibi geliyor bana. Şöyle aldığını yazan cinsten.

berusa55

AlıntıJonathan tam isabet
13 Ağustos 2010 / 14:55

Samsunspor'a Jonathan Quartey'i transfer etmesinde büyük pay sahibi isimlerden FİFA Menejeri Serdar Dağlı, Ganalı oyuncuya övgüler yağdırdı. Menajer Dağlı, Quartey'in Samsunspor'a çok büyük katkıda bulunacağının adeta sözünü de verdi
AGRESİF VE ÇABUK OYUNCU
Türkiye'ye Sivassporlu Camanan, İstanbul Büyükşehir Beleidiyesporlu Herve Tum, Karabüksporlu Diallo ve Bucasporlu Victor Mendy'i getiren FİFA Menejeri Serdar Dağlı, Samsunspor'un çok kaliteli ve tam isabet bir tranfser yaptığını belirtti. Jonathan Quartey'in agresif ve çok çabuk bir oyuncu olduğunu vurgulayan Dağlı, "Jonathan, Samsunspor'a direk katkıda bulunacak bir futbolcu. Zaten kendisi Gana milli takımında da oynuyor"dedi.

BU HAFTA OYNAYABİLİR
Fransa ekiplerinden Nice'in 2 sene önce Jonathan Quartey'i Güney Afrika'nın ünlü takımı Shift'ten 1 milyon euroya aldığını dile getiren FİFA Menejeri Serdar Dağlı, "Jonathan şuanda Nice takımının kadrosunda bulunan bir oyuncu. Mevkiisinde çok başarılı ve etkili bir isim. Bu hafta Lorient karşısında oynayabilir. Oynamasa da 18 kişilik kadroda olur. Samsunspor hem kulübüyle hem de kendisiyle her konuda anlaşmıştır" diye konuştu. Emre İSHAK

Denge'ye bakarsanız adamı transfer etmişiz bile  :-\

SerhaT55

bide daha ankaragücünden 2 futbolcu daha gelecek

babasamsunlu

Ertuğrul Sağlam

Daha tarnsfer istemiyoruz!..........
Kuraklık yüzünden yağmur duası edip bütün araziyi sular seller altında bırakmaya dönecek bu iş...

beşnumara

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 13 August 2010, 15:41:23
Daha tarnsfer istemiyoruz!..........
Kuraklık yüzünden yağmur duası edip bütün araziyi sular seller altında bırakmaya dönecek bu iş...

Jonathan'dan sonra bir transfer daha yapalım mümkünse. O da forvete olsun(mu).