2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

King1965

hayyyyyyy aksi...  bızımyonetım sureklı neden fransadan alıor oyuncuları fransa lıgı kısır lıg savunmacı alsın forvet almaısn oradan yaf  :o :o

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 13 August 2010, 09:00:17
Alparslan Kartal Samsunspor'da......

Kasımpaşanın eski solbeki Ankaraspor'lu Alparslan Kartal'ı transfer etmişiz.
Birkaç defa izlediğim bir futbolcu iyi futbolcu olarak hatırlıyorum.

6-ertugrulsağlam

kaynak nedir? eğer doğru ise çok iyi bir haber bu. orhan'ın peşine solbek olarak bir de özgür alınmıştı sanırım, belki de ondan vaz geçecekler.

berusa55

Haberin kaynağı:

AlıntıSabah saat 09:30' da yapılan antrenmandan sonra akşam saat 20'00' de ikinci antrenman yapıldı.
Samsunspor yerni sezon hazırlıklarını tüm hızı ile sürdürürken transfer yapmayıda sürdürüyor. Ankaraspor' un sol beki Alparslan Kartal' ı kadrosuna katan kırmızı beyazlı ekipte kadroda düşünülmeyen Samet ve Cesur ile yollar ayrılırken Burak A2 takımına gönderildi.
Stoper arayışları süren Samsunspor' un prensipte anlaştığı Fransa'nın Nice takımında oynayan Ganalı stoper Jonathan Qurtey'in yarın Samsun' a geleceği öğrenildi.
Samsunspor yarın sabah saat 09:30' da yapacağı antrenman ile çalışmalarını sürdürecek

http://www.samsunsporluyuz.net/haber_detay.asp?haberID=745

Sercan

Alıntı yapılan: samsuni - 13 August 2010, 11:47:54

6-ertugrulsağlam

kaynak nedir? eğer doğru ise çok iyi bir haber bu. orhan'ın peşine solbek olarak bir de özgür alınmıştı sanırım, belki de ondan vaz geçecekler.

Abi antremanda Özgür'e sormuştuk,imzaladım demişti...

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: samsuni - 13 August 2010, 11:47:54

6-ertugrulsağlam

Kaynak benim Hocam Dün akşam antremandaydı.

King1965

sadece55

Alparslan süper bir sol bek işte şimdi tek bir eksiğimiz kaldı bitirici santrafor bu kadar iş yaptıktan sonra o da alınacaktır diye düşünüyorum...

_Jack Daniels_

Quartey bugün gelicekmiş yılın en iyi transferi olur bence..

berusa55

Alparslan da 77 doğumluymuş. Tecrübeli futbolcular lazım bize böyle. Hep gençlerle olmadığını geçen 4 senede gördük

jean

zencının referansları ıyı ıns yararlı olur

55Melek55

hadi bi de bitirici santrafor..13 golü bulan ...

berusa55

AlıntıALPASLAN SAMSUNSPOR'DA

Samsunspor, Ankaraspor'un tecrübeli sol beki Alpaslan Kartal'ı renklerine kattı. Dün Samsun'a gelen tecrübeli oyuncu akşam idmanına çıkarak takımla birlikte çift kale maçta oynadı

SIKI PAZARLIK YAPILDI
Sol bel arayışını sürdüren Samsunspor, bu amacına dün ulaştı. Daha önceden prensip anlaşmasına varılan ve Kalpar'ın ısrarla takımda görmek istediği Ankaraspor'un defans oyuncusu Alpaslan Kartal idmana çıktı. Dün öğle saatlerinde Samsun'a gelen Alpaslan bir süre yöneticilerle görüştü, daha sonra akşam idmanında takıma katıldı.

HEMEN DİKKAT ÇEKTİ
Önce düz koşu yapan tecrübeli oyuncu daha sonra takımla birlikte çit kale maç oynadı. Sol bekte görev yapan Alpaslan, güçlü fiziği ve tecrübesiyle hemen dikkat çekti. Samsunspor'da oynamaktan gurur duyacağını belirten tecrübeli oyuncu, "Samsunspor'dan teklif gelince hiç tereddüt etmedim ve kabul ettim. Samsunspor'u hep birlikte başarıya taşıyacağız" dedi.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=21350

>l< >l<

samsunmania

Çok iyi bir transfer yaptık.Alparslan hırslı ve kaliteli bir futbolcu.

usare

AlıntıSamsun'un ilaçta Dünya markası olan Adeka İlaç Sanayi'den Samsunspor'a büyük jest. Adeka Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cüneyt Arpacıoğlu, şirketini ziyaret eden Samsunspor'un yeni yönetimine 300 bin lirayı aşmamak kaydıyla bir futbolcu alma sözü verdi

Adeka, daha öncede Samsun Basketbol Kulübü"ne maddi manevi desteğini veriyordu. Samsunsporlu yöneticiler, "Adeka Samsun'un hem ilaç sanayide hem de spora olan desteği konusunda gururudur. Bu zamana kadar birçok desteğini aldık, ama bu kez örnek teşkil edecek bir davranış. İnşallah bu desteğin aynısını diğer kuruluş ve işadamlarımız da verir. Bunu da bekliyoruz" dedi.

kaynak: halkgazetesi

Kais