2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

pitbul055

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 12 August 2010, 14:32:42
ben hıc bı B**k anlamıorum arkadaslar :S kac futbolcu alıoruz bız :D bu yabancılar nereden gelıor :S para nerede :s kaynak nedır  ;D ;D ;D ;D ;D
kaynak Y.Z.Y

Akyol

SerhaT55

Kemal form tutuyor
12 Ağustos 2010 / 14:30
Samsunspor'un savunmasındaki genç oyuncusu Kemal, idmanlardaki hırslı ve azimli çalışmasıyla dikkat çekiyor.
Teknik ekibin gözüne girebilmek adına yoğun bir mücadele sergileyen Kemal, özellikle çift kalelerdeki başarılı görüntüsüyle formaya yakın duruyor. Samsunspor gibi büyük bir kulüpte olmakdan dolayı duyduduğu mutluluğu dile getiren Kemal, "Kendimi ispatlayım, takımımda uzun seneler yer almak istiyorum. Bunu başarmak için elimden geleni fazlasıyla yerine getireceğim" diye konuştu.

King1965

jean

babasamsunlu

KORAY AVCI RİZESPOR'DA!..

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ile yolları ayrılan eski oyuncusu Koray Avcı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp basın sözcüsü Cengiz Mataracı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Ümit Kayıhan'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdürdüklerini ve bir süredir ilgilendikleri eski oyuncuları Koray Avcı ile anlaşmaya vardıklarını belirtti.

Mataracı, Koray'ın uzun yıllar Çaykur Rizespor'da forma giyen bir oyuncu olduğunu ifade ederek, ''Koray, taraftarımızın ve Çaykur Rizespor camiasının beğenisini kazanmış bir isim. Beşiktaş gibi büyük bir camiada oynayarak tecrübesini de artırdı. Tekrar onun gibi başarılı bir futbolcuyu kadromuza katmaktan dolayı memnunuz'' dedi.

Koray ile 1 yıllık sözleşmeyi imzaladıklarını ifade eden Mataracı, bu futbolcunun yarın Rize'ye gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacağını kaydetti.

Bu gerizekalıların yöneticileri bile ist takımlarını böyle büyük gördükçe kendileri küçük kalmaya devam edecektir...

FaTiH_HaN

AlıntıEREN'İ KARTAL KAPTI

Samsunspor'un alt yapısından yetişen Kaleci Eren Yılmaz, Beşiktaş'a transfer oldu. Beşiktaş genç oyuncuya karşılık Samsunspor'a özgür ve Emre'yi verdi

KARŞILIĞI 2 FUTBOLCU

Samsunspor'un almt yapısından yine bir yıldız uçtu. Bu kez yıldızın adı kaleci Eren. Kara Kartal uzun bir süredir takibe aldığı Samsunspor'un alt yapısında oynayan genç file bekçisi Eren'e pençesini attı. Geçen sezon Eren'i almayı başaramayan Beşiktaş, bu sezen bu amaçına ulaştı. Beşiktaş Samsunspor'a kaleci Eren karşılığında özgür ve Emre'yi verdi.

İSTANBUL'A GİTTİ

Kaleci antrenörü olmadan Milli takıma kadar yükselme başarısını gösteren geleceğin yıldız adayı kalacisi Eren, dün Samsunspor ile sözleşmesini karşılıklı fesh etti. Hocaları ve takım arkadaşlarıyla vedalaşan genç file bekçisi babasıyla birlikte İstanbul'a gitti. Eren'in hafta sonu yeni takımı Beşiktaş ile idmanlara çıkacağı öğrenildi.

HOCALARIMA TEŞEKKÜR

Beşiktaş gibi bir dünya kulübüne getmenin her oyuncunun hayali olduğunu belirten Eren Yılmaz,"Geçen sezon Beşiktaş beni İstanbul'a davet etti. İdmanlara çıktım ve kalmamı istediler. Kulübümün onayı olmadan gelemem yanıtı vermiştim. Peşimi birakmadılar, bu kez yönetimle anlaştılar. Çok mutluyum. Beni bu duruma getiren kulübüme ve hocalarıma teşekkür ediyorum. Onların yüzünü kara çıkarmayacağım" dedi.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=21303%EF%BB%BF

kabacevizli55

beşiktaş gibi dünya kulübüne gitmiş olum biz mars kulubümüydük

sadece55

Şu gencecik çocuğa karşı İki tane beşiktaştan kovulmuş adamı almışlar ya helal olsun size!!!

babasamsunlu

İki yıl sonra döner gelir bize..eziktaşın hiç genç kaleci oynattığını gördün mü..
tabi mesele o deil bende biliyorum..değerlerimize bi türlü sahip çıkamıyruz..o kaleciyi hiç birimiz bilmiyoruz mesela ..en azından bir çoğumuz bilmiyoruz..yönetimse başka işlere konsantre ..bu işlerden çokca anlayan adam yok..

Eğri tarafımız çok ama şuan bize en çok başarı lazım...Başarı gelirse bazı şeylerde düzene girmeye başlar..

55Melek55

pivot santrafor yok mu bosda? olan...erkut baba yzy ..hal edin laaa su isi

Lusage

Alıntı yapılan: 55Melek55 - 12 August 2010, 22:07:34
pivot santrafor yok mu bosda? olan...erkut baba yzy ..hal edin laaa su isi

Boşta santrafor yok maalesef. Cenk vardı Denizli kaptı. Gökhan Kaba var ağzımız yandı. Ümit Karan var. O da sittin sene gelmez. Yabancı düşerse ne ala. Yoksa sağ açık alıp Zenke yi forvete çekmek en iyisi gibi  :-X Tabi sağ açıkta kaldıysa   :o

havzalı55

Lusage

Alıntı yapılan: havzalı55 - 12 August 2010, 22:16:50
ümit karan hala biyere gitmemişmi ?

Eskişehirspor ile bağları koparamadığından henüz hiç bir yere imza atmadı. Ama Rıza hoca Ümit Karan'ı istemiyor. Ümit te Eskişehirde kalmak istemiyor.

Acaba bizimkilerin kafası basarda Ertuğrul hoca dan Muhammet Demir'i kiralık isteyebilirler mi?

**KaR6**

bu jonathan quartey adı geçen defanslar arasında kariyeri en iyi olan sanırım.. her sene transfer yapmış, her sene daha fazla maça çıkmış, gana'da her kategoride milli olmus bir adam.. inşallah gelir..