2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

havzalı55

lucarelli

Federasyonun sitesinde güncelleme problemi var. Bu sezonun başında avrupa'da resmi maç oynamasına rağmen Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın yeni transferleri de görünmüyordu TFF sitesinde o dönem. Bence sorunu büyütmeyelim ve gaza gelmeyelim. Transferler iyi, takım iyi. yeni sezona az kaldı.

Kaldı ki Kalpar'ın da lisans veya tahta ile ilgili dillendirdiği bir sıkıntısı yok

FaTiH_HaN

Bu kadar yerli yabanci transfer, hazirlik kampi, medyaya verilen demeclerden sonra transferlerde tahta sikintisini yasayacagimizi zannetmiyorum son gunde de olsa lisanslar cikarilir. Bu kadar transfer yaptilar tahta olayini biliyorlardi ona gore bi onlem alinmistir. Federasyon baskaninin Samsuna davet edilmesi ve sonrasinda her firsatta gorusulmesinin de sebebi bu problemi cozmekti belkide. Isler bu haddeye geldikten sonra tahta sorunu yasayacagimizi dusunmuyorum.

kabacevizli55

Anneannesininrahatsızlandığını öne sürerek Fransa'nın yolunu tutan Bradley Diallo'nungidişi kafalarda soru işareti bırakırken, Menajer Ümit Gürsoy, "Bizegiderken çarşamba günü geleceğini söyleyip, evinin tutulup tutulmadığınısordu. Ancak Diallo'nun vazgeçmesi halinde de B ve C planlarımız var"dedi.Samsunspor'da Senegalli Bradley Diallo krizi sürerken, teknik ekipve yönetim bu oyuncunun transfer edilememesi durumunda B ve C planlarınıhazırladı. Önceki gün anneannesinin rahatsızlandığını öne sürerekFransa'nın yolunu tutan Bradley Diallo'nun bu gidişi kafalarda soruişareti bıraktı. Diallo'yla gitmeden önce son konuşan kişi olan MenajerÜmit Gürsoy, "Bana çarşamba günü geleceğini söyleyip, evinin tutuluptutulmadığını sordu. Anneannesi görüp, eşyalarını toplayıp geleceğinisöyledi. Ancak dönmemesi durumunda da B ve C planlarımız hazır. EğerDiallo dönmezse yine o mevkide oynayan Kamerunlu Josepf Florent Obama vegurbetçi Ömer Faruk Çay'ı transfer edeceğiz" diye konuştu. Öte yandanTeknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın Diallo transferi gerçekleşmediğitakdirde Ömer Faruk Çay üzerinde duracağı öğrenildi.

radikal-fma

ömer faruk çay isimli futbolcu dialloya altarnatifse onu almak lazım yerli malı yurdun malı ;D

havzalı55

Diallo inş. geri döner. aslında hersey de bi hayır vardır onun yerıne gelicek adam belkide çook daha iyi biridir :) 

ugrass

bu bizim taraftardaki zenci aşkı nedir ya :D :D adamda msşşalah baya hayırlı torunmuş.bu devirde böyle torunlar varmıydı yaa :D :D

SerhaT55

Alıntı yapılan: farUqras - 12 August 2010, 00:17:26
bu bizim taraftardaki zenci aşkı nedir ya :D :D adamda msşşalah baya hayırlı torunmuş.bu devirde böyle torunlar varmıydı yaa :D :D
;D ;D ;D ;D :D :D hiç sorma bu devir de bukadar hayırlı torunn  :D :D

ugrass

bu arada cenk denizli ile anlaşmak üzereymiş.

beşnumara

Alıntı yapılan: farUqras - 12 August 2010, 07:02:36
bu arada cenk denizli ile anlaşmak üzereymiş.
Ben rize diye duymuştum.Sağolsun başbakanımız akıtıyor yine tirilyonları >l< >l< >:(

AntZ

12 August 2010, 13:02:24 #3025 Son düzenlenme: 12 August 2010, 13:06:17 Ant55
AlıntıTransfer çalışmalarını sürdüren Samsunspor, rotayı Jonathan Quartey'e çevirdi

Fransa'nın Nice takımında oynayan Ganalı stoper Jonathan'ı renklerine bağlamaya çalışan kırmızı-beyazlılar, transferi bitirebilmek için yoğun çaba harcıyor. Kırmızı-beyazlı yönetim bu oyuncudan ve kulübünden haber bekliyor. 19 kez Ümit, 4 kez de Gana A Milli Takımı'nın formasını giyen Jonathan'ın kendisi ve kulübüyle görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Menajer Ümit Gürsoy'unda büyük gayretleri ile oyuncunun yabancı menajeriyle görüşüldü. Yapılan ilk görüşmelerden olumlu sonuç alınması camiada yüzleri güldürdü. Ganalı stoperin hemen Samsun'a gelmesi isteyen Kırmızı-Beyazlı yönetim, bu transferi bir an önce bitirmenin peşinde. Henüz oyuncudan net bir cevap alamayan Samsunspor yönetiminin, bu hafta sonuna kadar genç yıldızın işini bitirmesi bekleniyor.

1,86 boyunda, görünüşe bakılırsa bir stoper için fiziği oldukça iyi. Ayrıca 22 yaşında ve Diallo'ya göre tecrübeli sayılır.

seckin55

Jonathan gelecek mi?

Transfer çalışmalarını sürdüren Samsunspor, rotayı Jonathan Quartey'e çevirdi

Fransa'nın Nice takımında oynayan Ganalı stoper Jonathan'ı renklerine bağlamaya çalışan kırmızı-beyazlılar, transferi bitirebilmek için yoğun çaba harcıyor. Kırmızı-beyazlı yönetim bu oyuncudan ve kulübünden haber bekliyor. 19 kez Ümit, 4 kez de Gana A Milli Takımı'nın formasını giyen Jonathan'ın kendisi ve kulübüyle görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Menajer Ümit Gürsoy'unda büyük gayretleri ile oyuncunun yabancı menajeriyle görüşüldü. Yapılan ilk görüşmelerden olumlu sonuç alınması camiada yüzleri güldürdü. Ganalı stoperin hemen Samsun'a gelmesi isteyen Kırmızı-Beyazlı yönetim, bu transferi bir an önce bitirmenin peşinde. Henüz oyuncudan net bir cevap alamayan Samsunspor yönetiminin, bu hafta sonuna kadar genç yıldızın işini bitirmesi bekleniyor.

Kaynak:http://www.netkulis.com

kabacevizli55

Alıntı yapılan: farUqras - 12 August 2010, 00:17:26
hani bu avrupalı futbolcular çok profosyoneldi en yakınlrına bile bişi olsa antremanı maçı bırakıp gitmezlerdi ulan sizin

55(tuncay)55

bu lisans konusunda bence endişelenmeye gerek yok zaten bu tff nin sitesi hep geç güncelleniyor ve zaten kalbar gideceklerin listesini verecek daha o yüzden isimleri bildirmemişlerdir endişelenmeye gerek yokkk.
GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

King1965

ben hıc bı B**k anlamıorum arkadaslar :S kac futbolcu alıoruz bız :D bu yabancılar nereden gelıor :S para nerede :s kaynak nedır  ;D ;D ;D ;D ;D