2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Belli ki adam istememiş,zorla güzellik olmaz,yeri dolmayacak bir adam da değildir,2 hafta süremiz de var lig başlayana kadar.Problem etmeye değmez,kaldı ki mevcut savunma oyuncuları da Akhisar maçını rahatlıkla kaldırabilr.Zamanımız bol,önemli olan yönetimin ve teknik ekibin sıkıntılı yerleri bilerek,eksikleri kapatmak için gerekli hamleleri yapıyor olması.

s_uzunkaya

10 August 2010, 14:59:52 #2986 Son düzenlenme: 10 August 2010, 19:11:48 Ant55
Alıntı yapılan: Serhat - 10 August 2010, 13:42:23
Ve Diallo kaçtı

Samsunspor'un anlaşmak için büyük emek sarfettiği Ganalı 20 yaşındaki stoper Bradley Diallo dün sürpriz bir şekilde Fransa'ya gitmesi gerektiğini söyledi.

>:( >:(LAAOOOOO tutunnnn şunlarııııı kaçmasınlarrrr  >:( >:(

GurbetciFanatik

Gelene Hosgeldin
Gidene Güle Güle

Hic bir Futbolcu Samsunspor dan degerli degildir.

55_OrHaN_55

oynayacaksa başımızın üstene, gönülsüzse vurun tekmeyi kıçına gitsin. canı isterse...

Mert

Diallo Fransa'ya döndü

Kırmızı-Beyazlıların transfer etmek istediği Senegal asıllı stoper Bradley Diallo, dün apar topar Fransa'ya gitti. Anneannesinin rahatsızlandığı haberi üzerine Samsunsporlu yöneticilerden iki gün izin alan Diallo'nun sözleşmesinin bugün kendisine fakslanacağı, oyuncunun da çarşamba günü Samsun'da olacağı açıklandı.

Haber Gazetesi

Kais

dağıtıma samsuna geldım acaba ıdman varmı bugun bılen varmı?

SerhaT55

Alıntı yapılan: Kais - 10 August 2010, 17:23:59
idman varda sanırım saat 19:00 da

King1965

Dialo kım yaaa .. Bizim bu kadroda yeter :) 8)

çarşambalı-55

birinin kardeşi hapse giriyor birinin anneannesi rahatsızlanıyor hadi bakalım hayırlısı
Bu sene defansa kimi almaya kalksak yakınlarına bişey oluyor  ;D İnş yakınlarının başına bişey gelmeyen bir stoper buluruz  :) oda benim kayınçonun bir tarafından kıl dönmesi çıktı diye kaçmaz inş  :-\

BALIKCI HABIL

zamanın çektik sıkıtıyı aman özlem bitsin bu sene

pitbul055

lucarelli

Alıntı yapılan: Kais - 10 August 2010, 17:23:59

Kardeş hayırlı teskereler. Belki başka bir yerde yazmışsındır ama ben göremedim. Nereye çıktı usta birliğin?

jean

sadece55

Dün ki idmanı izleyen varmı? Nasıldı takım

Serkan