2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

manisasporda yaser yıldız ergin keleş serbest kalmışlar.bunlar biz de iyi olurdu.

nomak55

arkadaşlar amma doymaz taraftar grubuyuz yaw bizim kadromuz çok ii oldu eksik mevki kalmadı gibi bişey biz gol atamıyorduk ama sebebi gol pozisyonuna zor giriyorduk iki top geliyordu bu sene öyle olacağını sanmıyorum anıl taşdemir oyananan hazırlık maçlarında canavar gibi oynuyor takımı yönetiyor okuduklarımıza göre kanatlar desen yine güzel orta sahda birkaç alternatifimiz var defansıda diaollo ile sağlama aldıkmı tamamdır bence önemli olan ilerde top tutabilecek yetenekli oyuncular biz bunları başaramıyorduk bence forvetler elbette işimizi görecekler bu adamlar sonuçta 3.lig topçusu değil daha önce iyi takımlarda oynamış adamlar ve bununla birlikte genç oldukları için de ümit verici

oguz_5528

İlk 11 tamam gibi de skoru değiştircek 2 adam alsak keşke

germencisse

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 05 August 2010, 16:14:36
manisasporda yaser yıldız ergin keleş serbest kalmışlar.bunlar biz de iyi olurdu.

Yaser ahlak yönünden sevmediğim,ergini ise travzonlu olduğunda sevmediğim iki topçu..ikiside fena adamlar değil ama bu oyuncular gittikleri yerlerde barınamamış adamlar..he bizde oynarmı orası meçhul.. :-\

jean

jean

cenk dıyarla anlasmadıysa fedakarlık yapıp gelme zamanı gecen senekı gıbı bakalım ses getırecekmı

King1965

yöentim son süpriz trasnferi cenk mi olacak acep

FaTiH_HaN

Cenk gelmek istese bile Hüseyin hocanın Cenki takımda görmek istediğini sanmıyorum kaldı ki cenk 200 e 300 e top oynamaz 600 milyar verildiği halde ayrıldı kasımpaşadan bence Cenk defteri tamamen kapandı. Futbol hayatının son demlerinde yolacak takım arıyo ne kopartırsam kardır hesabı. Fedakarlık yapmaz.

germencisse

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 05 August 2010, 23:11:25
Cenk gelmek istese bile Hüseyin hocanın Cenki takımda görmek istediğini sanmıyorum kaldı ki cenk 200 e 300 e top oynamaz 600 milyar verildiği halde ayrıldı kasımpaşadan bence Cenk defteri tamamen kapandı. Futbol hayatının son demlerinde yolacak takım arıyo ne kopartırsam kardır hesabı. Fedakarlık yapmaz.

Haklısınız ama bellide olmaz be.. :-\..Cenk bu sağı solu belli olmaz hazır kimse ilede anlaşamamışken son bir fedakarlık yapıp hayrına oynayabilir..ama deminde değim gibi Cenk bu.. :o

kumköylü ahmet

keske gelse
aslinda neolursa olsun almamaiz gereken bir futbolcu onu alirsak bence garanti cikariz super ligeeee hic bir takimlada anlasmamis daha
yontacak takimmi adam her gittigi takimi super lige cikardi yani karsiligini veriyor bence tartisilmaz futbolcu adam hep 55 numarayi tasidi bizi yontmaya calismaz cenk isler samsunsporda super isler anlayana

55(tuncay)55

benim hatırladıgım kadarıyla cenk geçen sene bu takımı bana bırakın ben istediklerimi alayım eskileri toplayıp süper lige çıkartayım demişti o zaman ret cevabını alınca bence küsmüş olabilir o yüzden fedakarlık yapmaz ama inş. gelir

babasamsunlu

55(tuncay)55

Sezon açılışında Hadise çıkacak!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, sezon açılışında Suriye Milli Takımı ile maç yapacak. Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda gerçekleştirilecek açılışta sanatçı Hadise de sahne alacak.

bizim açılış ne zaman

kabacevizli55

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 06 August 2010, 12:03:36
Sezon açılışında Hadise çıkacak!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, sezon açılışında Suriye Milli Takımı ile maç yapacak. Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda gerçekleştirilecek açılışta sanatçı Hadise de sahne alacak.

bizim açılış ne zaman
bizdede orhan sagopa gelse ya maçç olarakda rus veya gürcü takımıyla oynarız yakınlık icabı

Tamer55

Menejer Ümit Gürsoy Diallo yla birlikte Almanya Frankfurt takımında forvet Oynıyan Varol Akgöz üde getirmiş Samsundaki Çalışmalara katılıp denenecekmiş 23 yaşında 1,81 boyunda olan Varol santrafor oynuyormuş Ümit Gürsoy çok iyi bir futbolcu diyormuş.