2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

alperen

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 04 August 2010, 14:06:53
:D :D şimdi atalarımızın bi lafı var kardeşim benim..buldunda bulanıyon :D

bu takım geçen seneki takıma en 20 puan fark atar..geçen sene ki puana 20 puan ekle 62 yapar :D :D

hesap ortada :D :D

neyse abi susuyorum..inşallah dediğiniz gibi olur..

babasamsunlu

Beter olsun inbe... Gıcık oluyorum artık Cenke ben.. >:( >:( >:( >:( >:(

babasamsunlu

Alıntı yapılan: yaramaz çocukkk - 04 August 2010, 14:46:05
neyse abi susuyorum..inşallah dediğiniz gibi olur..

Kardeşim benim kızmak yok..Senin fikrindir saygı duyuyoruz elbet..AMa  son 8 senedir ilk defa umutla giriyoruz lige..Ondan ben öyle yazdık..geçen seneyle kıyaslasana bu seneki takımı hiç mi fark yok ??

berusa55

alperen

;D ;D abi kızmıyorum ama tek endişem şu zencileri iç izlemedik,nasıl oynarlar naparlar bilemiyoruz,zenciler bence kapalı bi kutu şuan bence

babasamsunlu

bırak kapalı olarak kalsınlar kardeşim.. bi açarlarsaaa yanarız alimallah..  .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:.

;D ;D ;D ;D ;D ;D

sadece55

Ben bu takıma Volkan koçaloğlu ve Şeyhmusu isterdim...O vakitler para sıkıntısı olmasa bu ikili de alınacaktı o zaman ligin en sağlamı biz olurduk...

maviay55

AlıntıDiyar'da Tazemeta seferberliği
Diyarbakırspor'da sıcak gelişmeler var. Başkan Çetin Sümer'in aday olmayacağını açıklamasından sonra yeni oluşum için kollar sıvandı. Ahmet Oran ve Turan İlgin'ın yeni bir yönetim oluşturmak için yoğun bir çalışma içerisinde bulundukları belirtildi.
Taraftarlar, yönetimin güçlenme adına verdiği mücadeleyi sürdürürken yarın 105 bin euro ödenmediği takdire serbest kalacak olan Thierry Tazemeta'nın dikkatlerden kaçmaması gerektiğine dikkat çekti.

Taraftar dikkat çekti
Diyarbakırspor'un tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşadığına işaret eden yeşil- kırmızılı taraftarlar,"Başkan Çetin Sümer'in bırakma kararını saygıyla karşılıyoruz. Ancak, ligin başlamasına çok az bir vakit kaldı ve bu nedenle de yeni oluşacak yönetimi çok zorlu bir süreç bekliyor. 18 milyon liranın üstündeki borç var. Thierry Tazemeta'nın kongre öncesinde alacaklarının ödenmesi gerekiyor.

Aksi halde bu futbolcu da diğerleri gibi serbest kalacak. Şu anda yeni bir yönetim oluşturmak için çalışan Diyarbakırspor'lu yöneticilerin kongre öncesinde Thierry Tazemeta'nın alacaklarını ödemesi gerekiyor. Çünkü bu futbolcunun bank Asya'da bize çok faydası olacak. Bir Süper Lig kulübüne gitmesi durumunda ise kulübümüze para kazandıracak. Özellikle bu konuda yönetimin dikkatini çekmek istiyoruz" şeklinde görüş belirttiler.

Selim KAYA / Diyarbakır

bunun gibi bi adam lazım bize yarın parası ödenmezse serbest kalıyormus..ama yabancı sınırımız doldu sanırım bomba olurdu  :( :(

babasamsunlu

Hakkatten ya..Tzemantayı  al takıma 20 den aşşa atarsa gel yanıma ..off off :(

oguz55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 04 August 2010, 16:57:55
Hakkatten ya..Tzemantayı  al takıma 20 den aşşa atarsa gel yanıma ..off off :(

şu tazametayı alsak keşke yabancı sınırı doldu ama mesela diallodan vazgeçip alabiliriz bence süper olur.

germencisse

Yapilan yabaci transferlerde hicbir sorun uok bence.,dialloyu bilmesekte az vok tahmin edebiliyoruzdur zaten bank asyaya fazla gelebilecek bir savunma oyuncusu.

Hersey bir kenarada su cenki bitirseler.. :(

mimar55

Alıntı yapılan: berusa55 - 04 August 2010, 14:02:21
                   İbrahim
   Agbetu   Anıl Taşdemir   Simon zenke
    Murat Yıldırım      Hakan Bayraktar
B.Diallo    Turgay G.    Ersin Veli   Adem A.
                 Ahmet Şahin

Sağlam bir golcümüz mü eksik hala ne? Ama şu haliyle bile fena bir kadro oluşmadı gözümde  :-\

böyle uzaktan bakınca sahaya 17 kişi cıkacak gibiler

KareAs55

Lusage

Yönetim seni hem tebrik ediyorum hem kınıyorum ...

Neden mi...

Tebrik ediyorum.

Böyle bir kadroyu yapabilme başarısı gösterebildiğin için!! ( Artık kimi soyduysanız :-\ )
Sercan'ı kadroda tuttuğun için... ( Az da olsa deşarj olacak adam var  ;D )
Kaleyi sağlama aldığın için... ( Okan Kovabulut!!!  :-* )

Kınıyorum...

Okan gibi bir kovayı yolladığın için...
Orhan gibi destursuzu yedeğe yolladığın için...
Savaş gibi gazmonotu yedek yaptığın için...
Devekuşu Durgut'u Ankaragücü ne kakaladığın için...
İlhan gibi goca popoluyu bıraktığın için...

Biz kime sövücez  :-X Stada sadece deşarj olmak için gelenlere Sercan dan başka sunacak adam kalmadı  :D ;D
Oda oynarsa  :-[

Burak

turgut hariç katılıyorum. cenk demek ekstra 10-15 arası puan demek 600 milyara oynamasın artık yeter daaa ama bence yönetim almak istemiyor. zaten pek sözüne güvenilmeyen bir yönetim samsunspor için ağırlığı olacak bir ismi istemiyor olabilir. celil örneği ortada çok konuşuyordu takımdayken bazı konularda gereksiz olarak.