2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Dün bütün gazeteler ağız birliği etmişcesine Obama ve Udoh'un kampa katılacağını yazıyordu bügün baktım o gazetelere çıt yok...

veis

ilhan ummak ve veysel aksu elazıg sporla anlaşmış.

Jnr.Serkan

Dördüncü lig takımı ile oynanan maçın ilk devresi bizim - ya da en azından şahsen benim - çok şeyler beklediğim gençler oynamış ağırlıklı olarak.Özgür Çek ve Umut Sözen'in hala Samsunspor'a kiralık verilme ihtimali var.Turgut alınırken 2 bonservisiyle 2 tane de kiralık olmak üzere 4 oyuncu taahhüt edilmişti.Kendilerini gösterebildiklerini pek sanmıyorum.Geçen sene ikisi de sınırlı sayıda maçta forma giymişti ve bilhassa Umut çok yetersiz bir görüntü çizmişti.Daha fazla mı pişmeleri gerekli üst üste maçlar çıkararak yoksa yetenekleri belli sınırlar dışına geçemeyen çocuklar mı , birkaç aya kadar belli olur sanırım.

Ankaragücünün blog sayfasında dün gece yazılmış bir yazı.Özgür Çek ve Umut Sözen gerçekten harika olur.Özgür çekin Genç milli takımlardan Samsunsporlu çok arkadaşı var.Gelmesi sürpriz olmaz

babasamsunlu

Özgür Çek benim geçen söylemeye çalıştığım,adı aklıma gelmeyen sol bek..Bu adamda iş var ..Ve alınırsa sol bekte problem kalmaz bence..

Lusage

Özgür Çek mi? Harika bir transfer olur. İnş. kiralık olarak verirler. :)

Ertuğrul Sağlam

Özgür Çek Mükemmel bir transfer olur ama A.Gücünün onu salacağını sanmıyorum böyle yetenekli bir futbolcuyu neden bıraksınlar. eğer alınırsa Orhan ile Sezer'i üstüste koy bir Özgür Çek etmez....

ahmetsefa55

ayrıca ankaragucu teknık dırektoru umıt ozat ta lıgtv ye verdıgı röportajda bu sene umut a şans verecegıını ve onu kadroda daha fazla dusunecegını soyledı bundan 3 4 gun onceydı sanırım umutun gelme işi yalan olur yanı

Sol Açık

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 29 July 2010, 18:39:59
ayrıca ankaragucu teknık dırektoru umıt ozat ta lıgtv ye verdıgı röportajda bu sene umut a şans verecegıını ve onu kadroda daha fazla dusunecegını soyledı bundan 3 4 gun onceydı sanırım umutun gelme işi yalan olur yanı

Ben halen Anıl'ın gelişine inanamıyorum. Üzerine Umut da olursa pek çılgın birşey olurdu...
Ama belli de olmaz, eğer bu sezon da çok oynatmayacaklarsa, "kiralık" olduğundan gönderebilirler (umarım öyle olur)...

Elbette Özgür Çek de harika olur...  ;)

sadece55

Özgür Çek fener altyapısından yetişti...Fenerbahçe Gökhan Emreciksini alırken takasta kullanmıştı...Türk futbolunda kendisinden çok şey beklenilen isimlerden...İnşallah olur

celebi

**KaR6**

germencisse

Ankaragücü adına açılmış bir sosyal paylaşım sitesinde kanaatler özgür çek ve umut sözeni bize gönderileceğini belirtmiş.. :-\

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Erdinc - 30 July 2010, 00:07:32
Özgür Çek fener altyapısından yetişti...Fenerbahçe Gökhan Emreciksini alırken takasta kullanmıştı...Türk futbolunda kendisinden çok şey beklenilen isimlerden...İnşallah olur

Gökhan Emreciksin ve Özgür Çek, Özer Hurmacı karşılığında Ankaraspor'a verilmişti.

sadece55

Yalnışın var hocam Gökhan Emreciksin Mehmet Topuz karşılığında Kayserispora gitti geçen sene...

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Erdinc - 30 July 2010, 11:09:37
Yalnışın var hocam Gökhan Emreciksin Mehmet Topuz karşılığında Kayserispora gitti geçen sene...

Pardon Gökhan Emreciksin değil İlhan Parlak ile Özer Hurmacıya karşılık verilmişti...