2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

KareAs55

Tiryakiler55

aminn... aynen böyle oluyor futbolcudan sözü aliyolar ama kendileri imza attigi yok... bekletiyolar... in$allah 8-9 transferin 8'i ayrilmaz yine...

bu gece rüyamda diyarbakirspor'u yeniyoduk 3:0 :D okadar baski yapiyodu takim neler kaciriyodu neler üst direkten yan direkten toplar dönmeler :D sonra biran yayin hatasi olu$tu mac ikinci yaridayken tekrar ilk yarinin görüntülerini gösterdi... baska yerden arastirdim hemen skoru takip etmek icin bi baktim durum 3:0 olmu$ :D bomba gibi geliyoruz :-p

berusa55

Göstermelik balon imza törenleri miydi hepsi yoksa bu durum Kılıçarslan'da mı böyle? Hey Allah'ım yaa  >:(

KareAs55

Umarım tek Kılıçarslanın böyledir!!!

55(tuncay)55

imzayı atanlar atanlar yeter zaten bir emrullah şalk ve kılıçarslan kopuz'un imza törenini görmedik bence kılıçarslan gelmesede olur ahmet şahin bize yeter boşuna masraf yapmayalım zaten para yok bi bölgede 4 adama da gerek yok

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: berusa55 - 27 July 2010, 13:45:04
Göstermelik balon imza törenleri miydi hepsi yoksa bu durum Kılıçarslan'da mı böyle? Hey Allah'ım yaa  >:(

hep kötü düşünün tamam mı hiç bişeye iyi tarafından bakmayın yapılan transferlerin imza törenini gördük hatta bayrak bile öptüler daha neresi yalan olsun bi kişi çıkıp açıklama yapıyor sizde bundan yola çıkıp herşey yalan diyorsunuz :( :( :(

babasamsunlu

kardeşim topçunun kendisi açıklamış ya..sen nasıl okuyorsun yazılanları..İmza atmadım diyor ya...iyimisin sen... :-\ :-\

berusa55

27 July 2010, 14:26:44 #2617 Son düzenlenme: 27 July 2010, 14:30:38 berusa55
Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 27 July 2010, 14:18:47
hep kötü düşünün tamam mı hiç bişeye iyi tarafından bakmayın yapılan transferlerin imza törenini gördük hatta bayrak bile öptüler daha neresi yalan olsun bi kişi çıkıp açıklama yapıyor sizde bundan yola çıkıp herşey yalan diyorsunuz :( :( :(

Tuncay kardeşim benden alıntı yapıp da saçmalama! iyi oku haberi! Biz de bir şey demedik acaba mı dedik! Bak imza atmayan adamlar varmış! Kaldı ki fotoğraflarda imza attıkları ne malum! Bu yönetimler yüzünden her seyden nem kapar olduk kıllanmamız da normal!

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 27 July 2010, 13:27:27
'Şu an resmi bir anlaşmam yok, para konuşmadık. (Gel) dediler ve (Geleceğim) dediğim için geldim. Benim açımdan verilmiş söz, senetten daha değerlidir ve sözlerimi tutarım. Bu ay sonunda Samsunspor'un kongresi var. Kongre sonrasında her şey netleşecek'

İşte bizim gerçeklerimiz..Şuan hiç bir imza yok demek ki...Allah sonumuzu hayretsin  :( :( :( :( >:( >:( >:(

futbolcunun kendisi ben imza atmadım dıyor sen ise şuan hiç bir imza yok diyorsun asıl sen nasıl okuyorsun haberi kardeşim

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: berusa55 - 27 July 2010, 14:26:44
Tuncay kardeşim benden alıntı yapıp da saçmalama! iyi oku haberi! Biz de bir şey demedik acaba mı dedik! Bak imza atmayan adamlar varmış! Kaldı ki fotoğraflarda imza attıkları ne malum! Bu yönetimler yüzünden her seyden nem kapar olduk kıllanmamız da normal!

dogru haklısın bu yönetim bizi deli etti de bence bundan sonra işler yavaş yavaş yoluna giriyormuş gibime geliyo  tam havaya girmişken bunları okumak da insanı deli ediyo :P :P :P

babasamsunlu

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 27 July 2010, 14:30:21
futbolcunun kendisi ben imza atmadım dıyor sen ise şuan hiç bir imza yok diyorsun asıl sen nasıl okuyorsun haberi kardeşim

biri neyse diğerleride odur..sadece buna imzalatmayıp diğerlerine imzalattılarmı sanıyorsun sen..hangi topçunun lisansı çıkarıldı bana şuana kadar kesin bir bilgin varmı..
benim var mesela ..hiç birinin...

Asıl imzalar  30 temmuzdan sonra atılınca  -atılabilirse eğer  tabi-  bu yorumunu alıntı yapacam tekrar senin..

İster inan ister inanma şuan bir tane bile imza yok..Caner param da param diye ortalıklarda geziyor...Benden söylemesi  1 trilyonun liranın üzerinde futbolcu  alacağı için feederasyona başvurmuş durumda :( :( :( :(

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 27 July 2010, 14:45:47
biri neyse diğerleride odur..sadece buna imzalatmayıp diğerlerine imzalattılarmı sanıyorsun sen..hangi topçunun lisansı çıkarıldı bana şuana kadar kesin bir bilgin varmı..
benim var mesela ..hiç birinin...

Asıl imzalar  30 temmuzdan sonra atılınca  -atılabilirse eğer  tabi-  bu yorumunu alıntı yapacam tekrar senin..

İster inan ister inanma şuan bir tane bile imza yok..Caner param da param diye ortalıklarda geziyor...Benden söylemesi  1 trilyonun liranın üzerinde futbolcu  alacağı için feederasyona başvurmuş durumda :( :( :( :(

biz hapı yutmuşuz kardeş desene bizde işler yolunda gidiyor diye seviniyorduk

babasamsunlu

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 27 July 2010, 14:58:25
biz hapı yutmuşuz kardeş desene bizde işler yolunda gidiyor diye seviniyorduk

öyle kardeşim ..biz de çok istiyoruz her şey iyi olsun..senin gibi bizde çok heycanlandık ama ortada gerçekten hiç bir şey..Alacaklı futbolcuların paraları ödenmedi..tahta büyük ihtimal kapalıdır..Yoksa bu kadar transfer yapıp neden show yapmasınlar ki..Ellerine yüzelrine bulaştırmadan şu işi çözerler inşallah..son 8 senede olduğu gibi bu senede kanser olmaayız inşallah.. :( :( :(

berusa55

AlıntıUdoh ve Saşa görüşme odasına

Samsunspor'un temas halinde olduğu stoperler Nijeryalı Kingsley Udoh ve Azeri oyuncu Saşa Yunusoğlu bugün Samsun'da olacak.

TESİSLERDE GÖRÜŞECEKLER
Samsunspor transferde hız kesmiyor. Son dönemde kadrosuna kattığı yıldız isimlerle bir anda dikkatleri üzerinde toplayan Kırmızı-Beyazlı ekip, stopere iki oyuncu daha takviye yapmaya hazırlanıyor. Samsunspor Nijerya U-20 Milli Takımında forma giyen Kingsley Udoh ve Azerbaycan Milli Takımı'nın kaptanı Saşa Yunusoğlu'nun Samsun'a getiriyor.

RÖTAR YAPTILAR
Dün gerçekleşmesi gereken görüşme bugüne sarkan Udoh ve Saşa menajeriyle birlikte öğlen sonrasında Samsunspor İkinci Başkanı Erkut Tutu ile birlikte sıkı bir pazarlığa girişecek. Fiyatta anlaşma sağlanması durumunda iki oyuncuyada imza attırılacak. Kırmızı-Beyazlı ekip, iki oyuncuyuda kadrosuna katmayı planlıyor. Taraftar ise bu gelişmeden son derece memnun.

Kaynak: http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=44013

Ertuğrul Sağlam

Nijeryalı Kingsley Udoh ve Azeri oyuncu Saşa Yunusoğlu halen tesislerde ve görüşmenin devam ettiği söyleniyor.
Herikisinide tanımasamda şu Nijerya'lının alınmasını çok istiyorum ve iki tane stoper alınmasına da karşıyım, Bize kesinlikle forvet gerekli!....