2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

oguz55

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 26 July 2010, 23:12:47
Nekadar doğru olduğunu bilmiyorum. Gana'lı bir forvet transfer etmişiz diye bir duyum aldım yarın belki gazetelerde haberi çıkar...

eğer santrafor özelliğinde ceza sahasının için kaçırmayan bir adamsa saşanında gelmesiyle takıma transferde ihtiyacı olan bölge kalmadı sayılır sol bek dışında.aslında lig uzun soluklu bi yolculuk birkaç yedek oyuncu daha alınabilir.

mimar55

Burak

Alıntı yapılan: oguz55 - 26 July 2010, 23:23:16
eğer santrafor özelliğinde ceza sahasının için kaçırmayan bir adamsa saşanında gelmesiyle takıma transferde ihtiyacı olan bölge kalmadı sayılır sol bek dışında.aslında lig uzun soluklu bi yolculuk birkaç yedek oyuncu daha alınabilir.

sasa nın sol bekte de oynayabileceği söyleniyor

sadece55

Santraforu halledebilirsek zaten Defans hattı bir türlü tamamlanır kador içinden diye düşünüyorum...İyi bir Santrafor bizi uçurur resmen

oguz55

o zaman mükemmel olur ama hala bir stoper alınabilir diye düşünüyorum. birde turgut kiralık olarak geri gelirse demeyin keyfimize kadromuzu düşünsenize :)

AntZ

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 26 July 2010, 23:12:47
Nekadar doğru olduğunu bilmiyorum. Gana'lı bir forvet transfer etmişiz diye bir duyum aldım yarın belki gazetelerde haberi çıkar...

O zaman Kuita'dır. Bu haber Saşa transferinin de bittiğini gösteriyor. Saşa ile anlaşıldığı için stoper Udoh'tan vazgeçip Kuita ile anlaşıldı sanırım.

**KaR6**

Ertuğrul Sağlam

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 26 July 2010, 23:31:16
kuita kim abi, nedir tam adı?

Romeo Blaise Yopa Kuita

Alıntı

Transferde önemli oyuncuları kadrosuna katan Samsunspor'da artık Kamerunlu 19 yaşındaki santrafor Romeo Blaise Yopa Kuita bekleniyor. Afrika U-20 Şampiyonası eleme grubunda yer alan Kamerun'un önceki gün Kongo ile oynadığı mücadelede de ilk 11'de sahaya çıkan Kuita'nın birçok taliplisi de var. Fransa'nın Olympique Lyon ve Marsilya kulüpleri de bu futbolcuyu rezerve takımlarına katabilmek için büyük mücadele verirken, her iki takımda menajerler vasıtasıyla bu oyuncuyu kupa maçlarında izletiyor. Kuita transferi ile ilgili son durum hakkında bilgi veren UEFA Lisanslı Menajer Ümit Gürsoy, "Biz bu oyuncuya tam imza attırırken, Kamerun Futbol Federasyonu'ndan bir yazı geldi ve oyuncunun milli maçlar olduğu için gelemeyeceği bildirildi. Artık transfer için U-20 Afrika Kupası'nın sonuçlanmasını bekliyoruz. Oyuncunun 23 Temmuz'da milli formayla yine Kongo önüne çıkacak. Ancak ben Samsunspor'u transferde bir adım önde görüyorum" diye konuştu.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=69436

oguz55

mimar55

sadece55

Abi eleman yamyam gibi tam bize göre :)

**KaR6**

hayatımda hakkında bu kadar az google sonucu cıkan isim görmemiştim :)

inşallah iyi çıkar, 3ü1 arada forvetimiz olur gelirse, hoş olur :)

50 gol yiyip 100 gol atarak şampiyon oluruz ;D

AntZ

sadece55

Ahmet Şahin var kalede Mustafam ayrıca ben Hakan bayraktar ve Turgay 2 kalifiye ön liberoya da güveniyorum