2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

SerhaT55

AZERİ STOPER GELİYOR
Uzun bir süredir kendisine ulaşılamayan Azerbaycan Milli Takımı'nın kaptanı Saşa Yunusoğlu'na ulaşmayı başaran Samsunspor yönetimi, başarılı savunmacıyla prensipte anlaştı. Saşa ve menajeri bugün Samsun'a gelecek ve yapılacak son görüşmeden sonra resmi mu
BUGÜN GELİYOR
Samsunspor aradığı stoperi buldu. Uzun bir süredir kendisine ulaşılmaya çalışıyan Azerbaycan Milli Takımı'nın kaptanı Saşa Yunusoğlu ile Kırmızı-Beyazlılar, görüşme imkanı yakaladı. Yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanması üzerine başarılı futbolcu Samsun'a davet edildi. Bugün öğle saatlerinde Nuri Asan Tesisleri'nde olması beklenen Saşa ile Samsunspor'un anlaşması bekleniyor. İkinci Başkan Erkut Tutu ile son bir kez daha görüşecek Saşa'nın Kırmızı-Beyazlı ekibin teklifine nasıl bir cevap vereceği merak konusu. Kırmızı-Beyazlı yönetimin Saşa'dan sonra transferi büyük ölçüde kapatacağı öğrenildi. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın, yönetimden son transfer olarak Saşa'yı istediği ise gelen bilgiler arasında. Bugün Nuri Asan Tesisleri'nde yapılacak görüşmeden olumlu sonuç çıkması durumunda Saşa'nın takımın Kartepe kampına katılması bekleniyor. Özgür KALANBAK ( udoh olmucak sanırım)

SerhaT55

Hacı Mustafa beğenilmedi
Samsunspor'da temizlik başladı. Sezon öncesi hazırlık çalışmalarını 33 kişilik oyuncu kadrosuyla sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Gerede dönüşü üç oyuncuyu takımdan ayırdı.
Etimesgut Şekerspor'dan denemeye gelen Hacı Mustafa, Kadıköyspor'dan ------------- ve altyapı oyuncularından Mustafa Sallanbaş teknik ekibin ortak kararı ile son etap hazırlıklarına götürülmeyecek. Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, üçüncü etap hazırlıklarından sonra da bir kaç oyuncuyla yolların ayrılacağını dile getirdi.

Burak

mustafa sallanbaş fena değildi aslında neyse 1 maçla karar vermiyor hoca gerçi sürekli birlikteler

Burak

madem transfer dedik alın size four four two ya göre SAMSUNSPOR umuzun en iyi ve en kötü transferi

Uploaded with ImageShack.us

Ertuğrul Sağlam

Serkan birde Fatih Yiğituşağı hakkındada bilgi alda paylaş bizimle. senin aran iyidir Fatih'le ;)

radikal-fma

26 July 2010, 18:27:58 #2555 Son düzenlenme: 26 July 2010, 18:29:41 radikal-fma
Alıntı yapılan: Burak - 26 July 2010, 15:09:36
madem transfer dedik alın size four four two ya göre SAMSUNSPOR umuzun en iyi ve en kötü transferi

Uploaded with ImageShack.us               samsunsporumuzun yaptığı en kötü transfer jaw acempoing mış  saçmalılamışlar Jaw'ı iyi hatırlıyorum erken gitti ama ben samsunspor'un bu zamana kadar yaptığı en iyi transferlerdendi uzun boylu çok iyi bir ön liboro idi. Dubate olsa Alex abgo deseler neyse

çarşambalı-55

Samsunspor'un en büyük transfer aptallıkları diye bir başlık yapsalar Sami Hyppia ile Haselbank in beğenilmeyip gönderilmesi olurdu herhalde...

Kaya

Alıntı yapılan: Burak - 26 July 2010, 15:09:36

Uploaded with ImageShack.us

Saçmalamışlar yaw SAMSUNSPOR a gelmiş en iyi yabancılardan biridir.Mükemmel bir tekniği vardı ortasahada oyun kurucu ve önlibero oynayabiliyordu.2 yabancı hatırlarım neden gönderildiğine anlam veremediğim birisi Yaw diğeri Adalto Da Silva

sercan5592

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 26 July 2010, 16:24:56
Saşha yunusoğlu hakkında azeri arkadaşımdan bilgiler aldım sizler için :D  direk kopyalıyorum

Son oynadığı takımda sağ bek oynadı ara ara.Genelde stoper mevkiinde görev alıyormuş.Ama solbekte oynuyor.Savunma için tam bir joker sizin için.Solbekte iyidir ama hatalar çok yapar yavaştır ondan dolayı.En iyi özelliği kafa topları kornerden goller atar uzun boyludur.Genelde sessizdir ve çok hırslıdır.

Bu saşa  ersinin uzun saçlı hali galiba :D Cümleler epey devriktir idare edin çocuk azeri :D bu türkçeyede şükür

Bu arada Fm 2008 oynuyorum şu sıralar.Simon Zenke nasıl diye bir bakim dedim.Tüm güçleri gözükmüyor benim takımımda olmadığı için ama gözüktüğü kadarı bile yeter.güçler 20 üzerinden ona göre değerlendirin

o nasıl bir fizik gücü  ???

gözlemcı gonderde dıger guclerıde gorelım :D

Tiryakiler55

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 26 July 2010, 17:36:06
Serkan birde Fatih Yiğituşağı hakkındada bilgi alda paylaş bizimle. senin aran iyidir Fatih'le ;)

fatih yigitu$agi i$i suya dü$tü gibi... kendimde onun gibi berlin'de ya$iyorum... burdaki onu taniyan arkada$lardan haberi... bizim samsunspor cakallik yapip tek tarafli sözle$me gibi bir$ey yapmi$lar... yani FATIH imzayi atiyor, bizimkiler atmayip bircok kez yaptiklari gibi galiba bakip görecek deniyecekti, begenilmeyince bir mac sonra onuda gönderirlerdi :) benim bilgilerim bunlar... fatih'de sözle$menin tek tarafli oldugunu ögrenince rest cekip dönmü$ galiba...

edmontdante

Alıntı yapılan: iak5529 - 26 July 2010, 20:48:50
Saçmalamışlar yaw SAMSUNSPOR a gelmiş en iyi yabancılardan biridir.Mükemmel bir tekniği vardı ortasahada oyun kurucu ve önlibero oynayabiliyordu.2 yabancı hatırlarım neden gönderildiğine anlam veremediğim birisi Yaw diğeri Adalto Da Silva

Hem de manyak saçmalamışlar.Çok kalite oyuncuydu.

Ertuğrul Sağlam

Nekadar doğru olduğunu bilmiyorum. Gana'lı bir forvet transfer etmişiz diye bir duyum aldım yarın belki gazetelerde haberi çıkar...

Burak

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 26 July 2010, 23:12:47
Nekadar doğru olduğunu bilmiyorum. Gana'lı bir forvet transfer etmişiz diye bir duyum aldım yarın belki gazetelerde haberi çıkar...

duyum nerden?

Ertuğrul Sağlam

mimar55

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 26 July 2010, 23:12:47

hadi bakalım bu gecenin hayrına doğru cıkar inşallah...