2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

özkan

26 July 2010, 11:34:49 #2535 Son düzenlenme: 26 July 2010, 11:42:42 özkan17
Alınan oyunculardan zenke,agbetu ve özellikle sascha yunisoglu öneriler üzerine alınan oyunculardır.bunların içerisinden sascha'nın bir adım öne çıkacağını düşünüyorum kendisi sol bektede görev alabilmektedir.asıl mevkiisi stoperdir.uzun boylu ve azimli olması bu ligde onu farklı kılacaktır.Eğer Samsunspor şu durumlarda bu oyncuları getirebilmişse samsun'a bu insanları takdir etmek gerekir.

furkan5534

Alıntı yapılan: küçüksamsunsporlu - 25 July 2010, 17:30:34
bencede...inşallah SİMON ZENKE,AGBETU,HAKAN BAYRAKTAR gibi adamlar bizi bu sene süperlige götürür..ayrıca sağlam bir stoper ve iyi bir golcü lazım...

İnşallah inşallah  :D :D zaten inancımız o

Akyol

babasamsunlu

Burak

Alıntı yapılan: Akyol55 - 26 July 2010, 11:51:10
Sahi Fatih Yiğituşağı ne oldu?
toureg e sormak lazım facebook tan resim falan gönderiyordu adama gerçi pes turnuvasından sonra pek yazmıyor siteye :D

beşnumara

Alıntı yapılan: Burak - 26 July 2010, 11:53:43
toureg e sormak lazım facebook tan resim falan gönderiyordu adama gerçi pes turnuvasından sonra pek yazmıyor siteye :D
;D ;D ;D ;D :D :D :D :D

babasamsunlu

:D :D
pes etti artık yakışıklı kardeşim benim :) :) Serkaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn :) :)

beşnumara

Alıntı yapılan: Akyol55 - 26 July 2010, 11:51:10
Sahi Fatih Yiğituşağı ne oldu?
Şuan o transferi askıya aldıklarını düşünüyorlar ama lig başladığı zaman transfer sezonunun bitimine bir gün kala tekrar harekete geçerler.Bu takımda golcü olmadığını anlarlar ama inşaallah en kısa zamanda anlarlar da harekete geçerler

babasamsunlu

Bencede tam bir forvet lazım devşirme değil..Defansı bi şekilde hallederiz gibi geliyor bana..Ama bitirici bir golcü eksikliğini çok hissederiz..

jean

hadı hayırlısı gecen sene son gun adam aldık bu sene cok daha guzel ıns beklentılerımız bosa cıkmaz

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: beşnumara - 26 July 2010, 11:58:29
Şuan o transferi askıya aldıklarını düşünüyorlar ama lig başladığı zaman transfer sezonunun bitimine bir gün kala tekrar harekete geçerler.Bu takımda golcü olmadığını anlarlar ama inşaallah en kısa zamanda anlarlar da harekete geçerler
hucum mac kazandırır savunma sampıyon yapar dıyerek avutalım kendımızı bari

SerhaT55

germencisse

sunbeam

Hakan Akman'in zaten sözlesmesi dolmamismiydi? O zaman zaten istedigi yere gider. O zaman afetmekten ziyade zaten tekrar masaya oturulmasi lazim. Onuda yapmazlar herhalde.

SerhaT55